- Konu Sahibi Kedicikk061
bu konuda bir gazetede manşet olur. demedi demeyin. ahada yazıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda bir gazetede manşet olur. demedi demeyin. ahada yazıyorum
Benim eşimde de ara sıra yapar o kadar da büyütülecek bir sorun değil bence..tamam hoş birşey değil ama sırf bu yüzdende eşten soğumaz insan..biz Avrupa'da yaşıyoruz. Eşim burada doğmuş büyümüş ve bu toplumda inanılmaz derecede normal karşılanır bu..aslında gerçekten de normal bir olay. .insanın doğasında olan hapşırmak gibi bazen istemsizce yaptığı birşey..eşiniz sokakta yada başkalarının yanında boyle degil de sadece evde böyleyse hoşlanmadığınız belirtmeniz yeterli ama çok ta üstünde durmayın bence..Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazım
Yok ama siz biz böyle düşününce geri kafalıymışızİğrenç bi durum....
Evli olmak demek, her iğrençliği paylaşabiliriz demek değildir...
Asla ama asla kimsenin yanında yapmadım böyle birşey...ne annem ne eşim ne de çocuklarım...benim için şakaya vurulabilecek bişey hiç değil....
Neler okudum ya..
Yok os..la boğarım
Yok senin ki çilek kokulu kalp kalp
Böyle bir konuşma yapmak
Nişanlıyken görsem vazgeçmezdim ama tedavisi bişeyi olmalı
Evet Avrupada da gegirmek saygisizlik sayiliyorBenim eşimde de ara sıra yapar o kadar da büyütülecek bir sorun değil bence..tamam hoş birşey değil ama sırf bu yüzdende eşten soğumaz insan..biz Avrupa'da yaşıyoruz. Eşim burada doğmuş büyümüş ve bu toplumda inanılmaz derecede normal karşılanır bu..aslında gerçekten de normal bir olay. .insanın doğasında olan hapşırmak gibi bazen istemsizce yaptığı birşey..eşiniz sokakta yada başkalarının yanında boyle degil de sadece evde böyleyse hoşlanmadığınız belirtmeniz yeterli ama çok ta üstünde durmayın bence..
Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazım
Ben bu yüzden az kalsın ölüyordum.Geçen sene eşimin gaz çıkarması sonucu öksürerek uyandım.Nasıl bir gazdır o.Genzim acı acı yanıyor ,nefes alamıyorum.Eşim hırıltıma uyandı,korktu ne oluyor diye,telaşlandı.Mutfağa gitti su getirdi,içtim ,kendime geldim.Ne oldu sana dedi.Çıkardığın gaz genzimi yaktı,nefes alamadım dedim.O da şaşırdı.kendine ,hareketlerine dikkat et,bak gördüğün gibi,o.uruğumla bile seni boğabiliyorum demek ki dedi.
Sen ona bakmak istediğin yerden bakınca algıladığın gibi anlayınca tabi böyle saçma sapan düşünür bebeği döversiniz diye nirvanaya siz çıkarsınızValla cocuk olunca gaz cikartacak o zaman ne yapacagiz demek gerikafalilikta nirvanadir bana göre. Evet geri kalmissiniz hem de fersah fersah cordyceps
Wcde yapsın canım çişi gelince nasıl koltuğa yapmıyosa kalkıp wcye gidiyosa üşenmicek gitçek öğretçem ben bunu sabrım taşıyo çünküü
Tartışıp konumu kilitletmeyin rica ederimSen ona bakmak istediğin yerden bakınca algıladığın gibi anlayınca tabi böyle saçma sapan düşünür bebeği döversiniz diye nirvanaya siz çıkarsınız
Sadece gülüyorum
Eşimin çıkaramama sorunu yok ki aşırı çıkarma sorunu var gazını içine tıkacak bişeyler önersenizgaz yapan şeyler yediğim zaman bende kimyon içerim gazımı alsın diye çünkü bende de çıkaramama sorunu var emin ol karnımda ne gaz kalır ne de birşey yemeklerden sonra bir çay kaşıgı kimyon içir kocana,
bu arada bebişinede kimyon çayı yap içir hiç gaz sancısı çekmezsin tecrubeyle sabittir
Evet bende bunu düşündüğümden uzatmamak adına yazdımTartışıp konumu kilitletmeyin rica ederim
Her insanın yaptığı bir şey.Kaldı ki bilinçli olarak yapmadı O da .O kadar iğrenç buluyorsanız konu başlığı malum,girmezsiniztek kelimeyle iyyreennnçç.....
Bebişim yok ki ama olduğunda hepsi birer küçük gazmancık olacak ondan eminimgaz yapan şeyler yediğim zaman bende kimyon içerim gazımı alsın diye çünkü bende de çıkaramama sorunu var emin ol karnımda ne gaz kalır ne de birşey yemeklerden sonra bir çay kaşıgı kimyon içir kocana,
bu arada bebişinede kimyon çayı yap içir hiç gaz sancısı çekmezsin tecrubeyle sabittir
Bencede....Her insanın yaptığı bir şey.Kaldı ki bilinçli olarak yapmadı O da .O kadar iğrenç buluyorsanız konu başlığı malum,girmezsiniz
Eşimin çıkaramama sorunu yok ki aşırı çıkarma sorunu var gazını içine tıkacak bişeyler önerseniz