Ee bunuda burda demeyelim yanı dimi? Cevabı belli olan şeyleri bilmiyorsanız evlenip milletin başını yakmayın. Hasta olursunuz canınız istemez yorgun olursunuz okey ama çocuk yapmak için sadece ilişki isteyen birine evet istemiyordur dersenız kusura bakmayın evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuzdur. Evlilik huzur mutluluk vs bla bla şeyleri geçin cinsellik yoksa kusura bakmayın kadında erkekte boşanır. Bu önemli bir sebeptir boşanmada önemli bir sebep sayılır biraz bilginiz varsa bilirsinizgerçekten mi evlenmeden önce nasıl tutuyorlar?
Mahkeme boşanma sebebi sayıyor.Ee bunuda burda demeyelim yanı dimi? Cevabı belli olan şeyleri bilmiyorsanız evlenip milletin başını yakmayın. Hasta olursunuz canınız istemez yorgun olursunuz okey ama çocuk yapmak için sadece ilişki isteyen birine evet istemiyordur dersenız kusura bakmayın evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuzdur. Evlilik huzur mutluluk vs bla bla şeyleri geçin cinsellik yoksa kusura bakmayın kadında erkekte boşanır. Bu önemli bşr sebeptir biraz bilginiz varsa bilirsiniz
Çocuk haricinde birlikte olmak istemiyo musun o zaman niye evlendin adam tabiki isiticek başlıkta sürekli diyince hergun istiyo fln sandım
Tabi canım direk boşanır. Adam ev arkadaşı almış resmen üremek için cinsellik düşünen karısı var kafalar pırıl pırılMahkeme boşanma sebebi sayıyor.
Erkek olsaydı laf etmedik yanını bırakmamıştık, kadın diye empati yapmak bir de konu sahibinin istememe sebebini düşünürsek; hiç adil değil.Tabi canım direk boşanır. Adam ev arkadaşı almış resmen üremek için cinsellik düşünen karısı var kafalar pırıl pırıl
Kadin 'sadece cocuk yapmak icin' birlikte olmak istiyor farkindaysan.Kadın aseksüeldir. Ya da eşiyle görücü usulü evlenmiştir. Cinselliği zaten bilmiyordur iyice nefret etmiştir. Niye bu kadar tepki gösterdi ki herkes.
Evlilikte kocayı mutlu etmek zorunlulukmuş falan filan. Evlilikten soğutuyorsunuz. Kadın istemiyorsa istemiyor eşiyle konuşup boşanırlar. Adam çıkıp gitti diye başka kadına gitmiştir oh olsun diyenler var .Biraz edep.
Eşinizin isteği normal. Sizde sorun var.niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Pırıl pırıl tertemiz profilinize ilk uyarı hakkınız böyle olmamalıydı, bdvde mis gibi konular açılacak siz gri
Ben de çok üzüldüm ama bile bile hata yaptım. Öncelikle özür dilerim, ban sebebimi zaten biliyorum ve haklısınız, bu şekilde anlatırsam anlayacağını düşündüğüm için yazmıştım ama sizin kural koyarken düşündüğünüz kadar ince düşünemedim.Evet ve üzüldüm doğrusu ama yapacak bir şey yok
Evet ilk kez ban yedimZemheri 11 senede ilk kez mi ban yedi
Ben mizaç olarak fazla ciddi bir tipim, lafı söylerken olabilen en kibar dille söylerim, bir de hadsizle laf dalaşına girmem. Gerçek hayatta küfür etmem, öyle küfürlü atasözlerinin arkasına falan saklanıp cezadan yırtmaya çalışmam, konuyla alakasız yorumlar yapıp konu sabotesi yapmam, edebimle uslu uslu laf sokarımVallahi ben de üzüldüm, 11 sene nasıl dayandın be kadın
Bir de bize bak her hafta bir vukuatımız var
Hadsizlere uymayın hanımlar, sizi bilerek gazlayanlar olma ihtimali çok yüksekBanlara yapılandırma gelmeseydi en az 10 günümüz vardı
Evet uyarılmadan şak diye gönderildim ama ben zaten yediğim naneyi biliyorum. Mesajda da yazmıştım. Belki mune ona istinaden uyarmadan yollamıştır.Mune hanımmm,uyarı banlanma öncesi son çıkış değil miydi? yani ilkinde uyarı alırsın,2. vukuatta banlanırsın,değil mi?
zemheri hanım ilk uyarıda banlandı mı yani şimdi,yoksa ben mi yanlış anladım? arada böyle saçma detaylara takıyorum kusura bakmayın
Evet ilk kez ban yedimama hata benim, konu sahibine buradan girersem belki aklı başına gelir diye düşündüm ama kural dışı hareketti. Yanlış doğruyu götürdü
Ben mizaç olarak fazla ciddi bir tipim, lafı söylerken olabilen en kibar dille söylerim, bir de hadsizle laf dalaşına girmem. Gerçek hayatta küfür etmem, öyle küfürlü atasözlerinin arkasına falan saklanıp cezadan yırtmaya çalışmam, konuyla alakasız yorumlar yapıp konu sabotesi yapmam, edebimle uslu uslu laf sokarım
Bildiğin ciddiyim yani pek çekilir dert olmasam da, ondan 11 yıl cezasız geçmişti.
Bunda da edebimle yedim cezamı çok şükür
Hadsizlere uymayın hanımlar, sizi bilerek gazlayanlar olma ihtimali çok yüksek
Evet uyarılmadan şak diye gönderildim ama ben zaten yediğim naneyi biliyorum. Mesajda da yazmıştım. Belki mune ona istinaden uyarmadan yollamıştır.
Ah zemo patavatsızlıkla açık sözlülüğü birbirine karıştıran onca insan varken senin açıklaman fazla naif olmuş çiçeğimEvet ilk kez ban yedimama hata benim, konu sahibine buradan girersem belki aklı başına gelir diye düşündüm ama kural dışı hareketti. Yanlış doğruyu götürdü
Ben mizaç olarak fazla ciddi bir tipim, lafı söylerken olabilen en kibar dille söylerim, bir de hadsizle laf dalaşına girmem. Gerçek hayatta küfür etmem, öyle küfürlü atasözlerinin arkasına falan saklanıp cezadan yırtmaya çalışmam, konuyla alakasız yorumlar yapıp konu sabotesi yapmam, edebimle uslu uslu laf sokarım
Bildiğin ciddiyim yani pek çekilir dert olmasam da, ondan 11 yıl cezasız geçmişti.
Evet uyarılmadan şak diye gönderildim ama ben zaten yediğim naneyi biliyorum. Mesajda da yazmıştım. Belki mune ona istinaden uyarmadan yollamıştır.
Sadece patavatsızlık da değil ki, bilginin aklının yetmediği konuya sırf lafa girip konu dağıtmak için dalan insan çok fazla, her neyse polemiksiz, boş lafsız sohbetler hepimizeAh zemo patavatsızlıkla açık sözlülüğü birbirine karıştıran onca insan varken senin açıklaman fazla naif olmuş çiçeğim
Sübhaneke dinimiz aminSadece patavatsızlık da değil ki, bilginin aklının yetmediği konuya sırf lafa girip konu dağıtmak için dalan insan çok fazla, her neyse polemiksiz, boş lafsız sohbetler hepimize
Zaten bu yüzden bluğ çağına eren çocuklarınızı evlendiriniz üzerine hadisler mevcut zina yapılmaması açısından ki en büyük günahlardan biridir zina..evlemmeden önce tutmuyorlar zaten zina yapıyorlar genellikle bu günahın önüne geçmek amacıyla var evlilik buda işin dini boyutugerçekten mi evlenmeden önce nasıl tutuyorlar?
Şoktan şoka girdim Zemheri. 11 sene tam 11 sene. Nasil oldu da bir vukuatin olmadi hayret ettimEvet ilk kez ban yedimama hata benim, konu sahibine buradan girersem belki aklı başına gelir diye düşündüm ama kural dışı hareketti. Yanlış doğruyu götürdü
Yazdım ya kız daha ne diyeyimŞoktan şoka girdim Zemheri. 11 sene tam 11 sene. Nasil oldu da bir vukuatin olmadi hayret ettim
zemheri maalesef kurallar okunmuyor, bdvdeki bölüm kuralları topiğinde aslında tüm bölümlerde uyulması gereken ve en çok ihlal edilen kurallar, o kurallar her bölümde geçerli.Ben de çok üzüldüm ama bile bile hata yaptım. Öncelikle özür dilerim, ban sebebimi zaten biliyorum ve haklısınız, bu şekilde anlatırsam anlayacağını düşündüğüm için yazmıştım ama sizin kural koyarken düşündüğünüz kadar ince düşünemedim.
Cezalıyken bir şey farkettim size de iletmek istedim. Bdvnin başında tutturulduğu şekilde buraya da bölüm kurallarını yazarsanız bence güzel olabilir.
Cezalar dışında buluşmak üzere sevgiler
adam evden gitmekle haklıÇocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum.