Eşim sürekli benimle birlikte olmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende başlığı okuyunca adam günde 2-3 kere birlikte olmak istiyor sandım.... Sadece haftada bir kere çok çok normal

Bende başlığı okuyunca adam günde 2-3 kere birlikte olmak istiyor sandım.... Sadece haftada bir kere çok çok normal
Günde 2-3 kere de bazılarının normali olabilir, ama konu sahıbının anlattıgı sey normal olmasına rağmen sanki adam günde 2-3 kez sıkıştırıyormuş imajı çizmiyor mu, adamı taşlayalım diye bekledi zaar:deli::KK59:
Eşi, konu sahibine yanaşınca, Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne 'ne dedın sen şlaaapsss' diye çaktıgı geliyor gözümün önüne ahdjdjsks:KK70::KK70:

Kadın aseksüeldir. Ya da eşiyle görücü usulü evlenmiştir. Cinselliği zaten bilmiyordur iyice nefret etmiştir. Niye bu kadar tepki gösterdi ki herkes.
Evlilikte kocayı mutlu etmek zorunlulukmuş falan filan. Evlilikten soğutuyorsunuz. Kadın istemiyorsa istemiyor eşiyle konuşup boşanırlar. Adam çıkıp gitti diye başka kadına gitmiştir oh olsun diyenler var .Biraz edep.

Kadın aseksüeldir. Ya da eşiyle görücü usulü evlenmiştir. Cinselliği zaten bilmiyordur iyice nefret etmiştir. Niye bu kadar tepki gösterdi ki herkes.
Evlilikte kocayı mutlu etmek zorunlulukmuş falan filan. Evlilikten soğutuyorsunuz. Kadın istemiyorsa istemiyor eşiyle konuşup boşanırlar. Adam çıkıp gitti diye başka kadına gitmiştir oh olsun diyenler var .Biraz edep.
Siz olayı çok yanlış anlamissiniz. Kadın sadece çocuk yapmak için birlikte olmak istiyormuş. Adami kuluçka makinesi gibi goruyor. Bu normal mi Allah aşkına ? Evet evlilikte kadın adamı adamda kadını mutlu etmek zorundadır.

çok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
Ee kulluk etmeye geldıysenız eşinize her hayır dediğinizde meleklerın sabaha kadar size lanet ettığınıde bilirsiniz.. biliçli iseniz yani. Bence hata sizde belkı depresyon belirtisi başlangıcıdır bilemezsiniz eşinizi ve kendinizi memnun etmelisiniz evlilik bundan ibaret değil evet ama cinsellikte temellerden birisidir.

Bugun bir haber okudm orda şikayetçi olan kadındı ...eşinin performansi düşük olduğu için dava açmışti ...ve mahkeme sanırım boşanma davası için sebep görmüş bunu ...bilginize

Pırıl pırıl tertemiz profilinize ilk uyarı hakkınız böyle olmamalıydı, bdvde mis gibi konular açılacak siz gri😬
Mune hanımmm,uyarı banlanma öncesi son çıkış değil miydi? yani ilkinde uyarı alırsın,2. vukuatta banlanırsın,değil mi?

zemheri hanım ilk uyarıda banlandı mı yani şimdi,yoksa ben mi yanlış anladım? arada böyle saçma detaylara takıyorum kusura bakmayın :KK48: :KK48:

çok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
Belliki inançlı birisiniz tamam okey ama dinimizde eşlerimizi reddetme hakkına sahip değiliz kuranı okuyan araştıran biri bunu zaten bilir...evet zaman zaman istememeniz normal ama bu sürekli oluyorsa eşinizin sizi boşama hakkı var...çünkü bu ekmek yemek gibi bir ihtiyaç..bunu yapmak istemiyorsanız boşanın adam yoluna baksın

Belliki inançlı birisiniz tamam okey ama dinimizde eşlerimizi reddetme hakkına sahip değiliz kuranı okuyan araştıran biri bunu zaten bilir...evet zaman zaman istememeniz normal ama bu sürekli oluyorsa eşinizin sizi boşama hakkı var...çünkü bu ekmek yemek gibi bir ihtiyaç..bunu yapmak istemiyorsanız boşanın adam yoluna baksın
gerçekten mi evlenmeden önce nasıl tutuyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X