- 26 Ekim 2020
- 54
- 55
- 33
Allah akıl fiki versin sizi 3 hayırla uğurluyoruzçok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah akıl fiki versin sizi 3 hayırla uğurluyoruzçok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
7 yıldır hiç birlikte olmadınız mı ?Aaa kocamın kadın versiyonu , evlendik hamile kalana kadar toplam 8 kere birlikte olduk. Hamilelik Doğum vs den sonra 7 yıldır hiç bir şey yok çünkü çocuk var zaten ikinciyi istemiyormuş
Keşke bu tür adamlar bu tür Kadınlarla evlense çocuk yapıp bir daha gerek yok diye düşünenler yani
Olmadık. Hamilelikte bebeğe zarar verir dedi. Lohusalık vs bitti bebek uyumadan önce yattı uyudu . 2. Yaşgününde tamam dedi haftaya haftaya diye oyaladı en son yine olmadı ertesi gün dön de aynaya bak hiç bir erkek seninle yatmaz dedi. Ben de bir daha istemedim bu laftan sonra . 5,5 yıl geçti.7 yıldır hiç birlikte olmadınız mı ?
niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Okuyunca üzüldüm çok ayıp söz söylemiş sizede.Olmadık. Hamilelikte bebeğe zarar verir dedi. Lohusalık vs bitti bebek uyumadan önce yattı uyudu . 2. Yaşgününde tamam dedi haftaya haftaya diye oyaladı en son yine olmadı ertesi gün dön de aynaya bak hiç bir erkek seninle yatmaz dedi. Ben de bir daha istemedim bu laftan sonra . 5,5 yıl geçti.
Ya çok yazık ama sana, ekonomik gücün de var, sana hiç değer vermeyen bu adamla yaşayacağına tek başına çocuğuna sahip çıksan bundan daha mutlu olursun. En azından seni beğenmediğini söyleyen bir adamla aynı evde yaşamamış olursun. Bu kadar çabuk beğenmeme noktasına gelecekti madem ne halt etmeye evlenmiş seninle.Olmadık. Hamilelikte bebeğe zarar verir dedi. Lohusalık vs bitti bebek uyumadan önce yattı uyudu . 2. Yaşgününde tamam dedi haftaya haftaya diye oyaladı en son yine olmadı ertesi gün dön de aynaya bak hiç bir erkek seninle yatmaz dedi. Ben de bir daha istemedim bu laftan sonra . 5,5 yıl geçti.
Olmadık. Hamilelikte bebeğe zarar verir dedi. Lohusalık vs bitti bebek uyumadan önce yattı uyudu . 2. Yaşgününde tamam dedi haftaya haftaya diye oyaladı en son yine olmadı ertesi gün dön de aynaya bak hiç bir erkek seninle yatmaz dedi. Ben de bir daha istemedim bu laftan sonra . 5,5 yıl geçti.
DüzeltmeYa çok yazık ama sana, ekonomik gücün de var, sana hiç değer vermeyen bu adamla yaşayacağına tek başına çocuğuna sahip çıksan bundan daha mutlu olursun. En azından seni beğenmediğini söyleyen bir adamla aynı evde yaşamamış olursun. Bu kadar çabuk beğenmeme noktasına gelecekti madem ne halt etmeye evlenmiş seninle.
Zemherinin yazdıklarında banlanacak ne vardı kiEvet ve üzüldüm doğrusu ama yapacak bir şey yok
Sorun eşinizde değil bunu biz mi söyleyelimMerhaba. Eşimle 2 sene önce evlendik. 8 aylık bir kız çocuğum var. Çocuğum 2 aylık olduktan sonra eşim benimle sürekli her hafta birlikte olmak istedi. Bende 2.çocuğu istemediğimi söyledim. Eşim anlayış göstermiyor. Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum. Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı istiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu yaşadıklarıma.
Ve hala o lafın üzerine o şahısla evlimisiniz ??Olmadık. Hamilelikte bebeğe zarar verir dedi. Lohusalık vs bitti bebek uyumadan önce yattı uyudu . 2. Yaşgününde tamam dedi haftaya haftaya diye oyaladı en son yine olmadı ertesi gün dön de aynaya bak hiç bir erkek seninle yatmaz dedi. Ben de bir daha istemedim bu laftan sonra . 5,5 yıl geçti.
Biz 1 yıllık evliyiz cogu zaman hergun ilişkiye giriyoruz ki ben eşimden daha cok istiyorum girmeyi ise gidip çok yorulduğu için bazen aksıyorMerhaba. Eşimle 2 sene önce evlendik. 8 aylık bir kız çocuğum var. Çocuğum 2 aylık olduktan sonra eşim benimle sürekli her hafta birlikte olmak istedi. Bende 2.çocuğu istemediğimi söyledim. Eşim anlayış göstermiyor. Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum. Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı istiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu yaşadıklarıma.
Bnce çok normal bende de aynısı olmuştu. Muhtemelen lohusalık sendromu yaşıyorsunuz. Eşinizin anlayısli olması gereki. Hem anladığım kadarıyla siz ilişki değil ikinci çocuğu istemiyorsunuz. Zaten çok erken. Eşiniz neden bu kadar ısrarcı anlayamadım. Ama sıkmayın canınızı olayı doğru anladıysam sorun sizde değil.Merhaba. Eşimle 2 sene önce evlendik. 8 aylık bir kız çocuğum var. Çocuğum 2 aylık olduktan sonra eşim benimle sürekli her hafta birlikte olmak istedi. Bende 2.çocuğu istemediğimi söyledim. Eşim anlayış göstermiyor. Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum. Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı istiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu yaşadıklarıma.
Merhaba. Eşimle 2 sene önce evlendik. 8 aylık bir kız çocuğum var. Çocuğum 2 aylık olduktan sonra eşim benimle sürekli her hafta birlikte olmak istedi. Bende 2.çocuğu istemediğimi söyledim. Eşim anlayış göstermiyor. Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum. Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı istiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu yaşadıklarıma.
evet ondan sonra aynı şeyi yazan 2 kişiyi şikayet ettim onlar banlanmadı ya da ben kaçırdım.Zemherinin yazdıklarında banlanacak ne vardı ki
Eee o zaman da bilirsin esinin karsiligina cevap vermedigin icin meleklerin lanet okudugunu onun icin esinin haftada bir istemesi normal az bile cunkuçok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.