niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???Her hafta birlikte olmak istemesinden doğal ne var. Az bile istiyor. Problem sizde yardım alın
Arada olabilir ama sürekli Eşinizle birlikte olmak istememeniz doğal mıniye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Oda eşiniz istiyor olması doğal tek taraflı kestirip atmanız yanlış. Siz 2 yıl sonra çocuk isteyecek olsanız 2 yıl sonra mı berabar olacaksınız eşinizleniye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Psikologa gidiniz.Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum.
Normal bir insan için bu kadar isteksizlik normal değil. Siz baştan suçluyu eşiniz olarak kabul etmişsiniz zaten. Eşinizin ilişki istemesi en doğal hakkı , boşanma sebebi bile sayılır. Siz normal değilsiniz yardım almanız gerekiyorniye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Adamın trip atması normal değil mi ?Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum.
Ablacım dünyaya üremeye mi geldin sadece?niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Sadece psikolojik sorunları olanlarmı yardım alıyorniye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
çok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.Ablacım dünyaya üremeye mi geldin sadece?
AynenBence fake
Bu dediğiniz hiç doğal değil önce bi onu anlamanız lazımniye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Yahu rabbine kulluk etmene kimse bişey demiyor, eşine yazık bu bir ihtiyaç hem kadın hem erkek için, yardım almanı öneriyorum, evliliği ayakta tutan temel şey cinselliktir , bunu sağlıklı olan hicbir birey kabul etmez , sadece çocuk için mi beraber olunurçok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.