Eşim sürekli benimle birlikte olmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uzgnmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2021
3
-14
30
Merhaba. Eşimle 2 sene önce evlendik. 8 aylık bir kız çocuğum var. Çocuğum 2 aylık olduktan sonra eşim benimle sürekli her hafta birlikte olmak istedi. Bende 2.çocuğu istemediğimi söyledim. Eşim anlayış göstermiyor. Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum. Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı istiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu yaşadıklarıma.

niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Oda eşiniz istiyor olması doğal tek taraflı kestirip atmanız yanlış. Siz 2 yıl sonra çocuk isteyecek olsanız 2 yıl sonra mı berabar olacaksınız eşinizle

merhabalar, eşinizle birlikteliğiniz sadece dünyaya çocuk getirmek için olmamalı diye düşünüyorum eşinizi sevmiyor musunuz veya çekici bulmuyor musunuz? tabii ki sadece eşinizi tatmin etmek için birlikte olmamalısınız ama burada düşünmeniz gereken birliktelik, yani karşılıklı bi sevgi ve istek olması gerek diye düşünüyorum. yani eşiniz onunla birlikte olmak istemediğinizde onu itici bulduğunuzu, istemediğinizi düşünmesi çok doğal ve malesef erkekler bu durumda başka çıkış yolları veya kendilerinde "rahatlama" yolları ararlar. bence bu kabul edilebilir değil ve son derece yanlış. olayların bu yola gitmesini engellemek için gerçekten bir doktordan, veya bilirkişiden yardım almayı düşünmelisiniz. cinsel birlikteliğe tamamen mi kapalısınız, durumunuzu etkileyen psikolojik faktörler mi var ya da fiziksel bir takviyeye mi ihtiyaç duyuyorsunuz bilmiyorum. bu durumu iyileştirebileceğinizi ve ikinizin de mutlu olacağı bir sonuca ulaşabileceğini düşünüyorum ancak bu yöne doğru bir adım atmalısınız.

niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Normal bir insan için bu kadar isteksizlik normal değil. Siz baştan suçluyu eşiniz olarak kabul etmişsiniz zaten. Eşinizin ilişki istemesi en doğal hakkı , boşanma sebebi bile sayılır. Siz normal değilsiniz yardım almanız gerekiyor

çok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
Yahu rabbine kulluk etmene kimse bişey demiyor, eşine yazık bu bir ihtiyaç hem kadın hem erkek için, yardım almanı öneriyorum, evliliği ayakta tutan temel şey cinselliktir , bunu sağlıklı olan hicbir birey kabul etmez , sadece çocuk için mi beraber olunur size ne öğretmişlerse yanlış öğretmişler bilginiz olsun..
Not: Ayrica Allah bu içgüdüyü insanlara bir fıtrat olarak vermiştir , her iki este birbirinden bu konuda mesuldür, eşin yanlış yollara giderse kızma o zaman ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…