Eşim sürekli benimle birlikte olmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 yıldır hiç birlikte olmadınız mı ?

Eşiniz sizi boşarsa haklı ayrıca hepimiz allaha kulluk etmek icin geldik kitaplarda bile eşiniZ her istediğinde birlikte olun onu geri çevirmeyin vs.. yazıyor yani cümle tam olarak böyle değil ama özet diye annla

7 yıldır hiç birlikte olmadınız mı ?
Olmadık. Hamilelikte bebeğe zarar verir dedi. Lohusalık vs bitti bebek uyumadan önce yattı uyudu . 2. Yaşgününde tamam dedi haftaya haftaya diye oyaladı en son yine olmadı ertesi gün dön de aynaya bak hiç bir erkek seninle yatmaz dedi. Ben de bir daha istemedim bu laftan sonra . 5,5 yıl geçti.

Okuyunca üzüldüm çok ayıp söz söylemiş sizede.
Bunu diyen bir adam önce kendine bakacak.

Ya çok yazık ama sana, ekonomik gücün de var, sana hiç değer vermeyen bu adamla yaşayacağına tek başına çocuğuna sahip çıksan bundan daha mutlu olursun. En azından seni beğenmediğini söyleyen bir adamla aynı evde yaşamamış olursun. Bu kadar çabuk beğenmeme noktasına gelecekti madem ne halt etmeye evlenmiş seninle.

Düzeltme
Üyeleri karıştırmışım. Üstteki mesajın sahibi çalışmıyormuş. Yorum yapacak başka arkadaş olursa benim düştüğüm yanılgıya düşmesin. Hatam için özür dilerim.

Sorun eşinizde değil bunu biz mi söyleyelim

Ve hala o lafın üzerine o şahısla evlimisiniz ??

Biz 1 yıllık evliyiz cogu zaman hergun ilişkiye giriyoruz ki ben eşimden daha cok istiyorum girmeyi ise gidip çok yorulduğu için bazen aksıyor

Bnce çok normal bende de aynısı olmuştu. Muhtemelen lohusalık sendromu yaşıyorsunuz. Eşinizin anlayısli olması gereki. Hem anladığım kadarıyla siz ilişki değil ikinci çocuğu istemiyorsunuz. Zaten çok erken. Eşiniz neden bu kadar ısrarcı anlayamadım. Ama sıkmayın canınızı olayı doğru anladıysam sorun sizde değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…