- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.769
Hanımefendi seks sadece çocuk yapmak için değildir. Haftada bir birliktelik sağlıklı ve istekli bir yetişkin için yetersizdir. Normali bir ya da iki gün arayla yaşanandır.Merhaba. Eşimle 2 sene önce evlendik. 8 aylık bir kız çocuğum var. Çocuğum 2 aylık olduktan sonra eşim benimle sürekli her hafta birlikte olmak istedi. Bende 2.çocuğu istemediğimi söyledim. Eşim anlayış göstermiyor. Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum. Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı istiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu yaşadıklarıma.
çok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
Adamında birlikte olmak istemesinden doğal ne var? Siz evlilikte cinselliği çocuk dünyaya getirmek için mi yapıyorsunuz? Adam sizden bu saçma düşüncenizi sebeb gösterse direk boşanır. Sizin evlilikle ilgili bir halt bildiğiniz yok sanırsamniye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Rabbinize kulluk etmenin bir parçası da eşinizi ve kendinizi cinsel yönden mutlu etmektir. Evliliğin dini boyutlarından biri de budur. Bu konu üzerine hadisler bile vardır. "Eşine sırt çeviren kadına melekler lanet eder" de bunlardan birisidir. İlmihalleri dikkatli inceleyin. Bu söylediğiniz eşinizi reddetmenize bahane değildir.çok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
kocasiyla namaz kilip dua okumak icin evlenmis ablamiz. tovbe yaçok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
Niye evlendin o zaman! Adamın hayatin karartmak için mi? Ay delirtiyorsunuz insanı ya.niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Konuyla alakasıçok şükür dünyaya rabbime kulluk etmem için geldiğimi çok iyi biliyorum.
Pırıl pırıl tertemiz profilinize ilk uyarı hakkınız böyle olmamalıydı, bdvde mis gibi konular açılacak siz griüye ban yemiş
Boşu boşuna kendimi riske attım
Ay çok sinir bozucu
Bu üye mi açmış yaniPırıl pırıl tertemiz profilinize ilk uyarı hakkınız böyle olmamalıydı, bdvde mis gibi konular açılacak siz gri
Çocuk haricinde birlikte olmak istemiyo musun o zaman niye evlendin adam tabiki isiticek başlıkta sürekli diyince hergun istiyo fln sandımMerhaba. Eşimle 2 sene önce evlendik. 8 aylık bir kız çocuğum var. Çocuğum 2 aylık olduktan sonra eşim benimle sürekli her hafta birlikte olmak istedi. Bende 2.çocuğu istemediğimi söyledim. Eşim anlayış göstermiyor. Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum. Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı istiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu yaşadıklarıma.
Hayır elektracıgım konu sahibi başka biriBu üye mi açmış yani
Bir an ban yiyince ne oluyoruz oldum adhjkkHayır elektracıgım konu sahibi başka biri
Diğer eve gidiyordur, merak etme.Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor yardımınızı istiyorum gerçekten çok üzülüyorum bu yaşadıklarıma.
Bakmamışsın konu sahibine, ondan öyle sanmışsınBir an ban yiyince ne oluyoruz oldum adhjkk
Neden istemiyorsunuz?niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???