evet maalesefSiz avukat, eşiniz doktor.. Yaşanan ilişki lise 1 düzeyi.
Bir de yazıştığı kadının köyden biri olduğuna kadar biliyorsunuz
aldatmak için illa ten'e dokunmak şart değil gönlünün kayması ya da yan gözle bakmakta aldatmaya dahil.ben ihanetten sayıyorum ama maalesef toplumun genel görüşü cinsellik olmazsa ihanet değilmiş!!!ben çok abartıyormuşum
bilmiyordum bilsem yaparmıyım?doğumdan sonra ortaya çıktıPeki, evliliginiz yürümüyorsa neden cocuk yapiyorsunuz ?
Avukat yada ev hanimi olmasi hic bir sey degistirmez sonucta burasi kadinlara ozel bir site avukatida gelir yazar ögretmenide temizlikçiside..Ben sizin için söyledim onu. Avukat olup olmadığınız nereden malum diye. Kaldı ki avukat ya da ev hanımı olmanız bir şeyi değiştirmez. Eşiniz de siz de baya rahat bir çiftsiniz sanırım. Eşiniz sen de yazış dediğine göre!!
evet kesinlikle sanki avukat olunca aile sorunun olmayacak herşey çok basit geliyorAvukat yada ev hanimi olmasi hic bir sey degistirmez sonucta burasi kadinlara ozel bir site avukatida gelir yazar ögretmenide temizlikçiside..
edince de suçlu oluyorsunEvi darman duman ederdim.
Zıvanadan çıkarsan suçlu olmazsın, o zaman korkar çünkü.edince de suçlu oluyorsun
Tabikii ihanet degil siz de yapin ki korlar sagirlar birbirini agirlar olsun...
Esiniz bunu sonuna kadar hakediyor. Sapik aDam.
ah canım keşke öyle olsa adam sorunlu olduğum kanısı uyandırıyor çevremizde kendi yaptıklarını hiçe sayarakZıvanadan çıkarsan suçlu olmazsın, o zaman korkar çünkü.
bunları öğrendiğimde doğum yapmıştım sütüm o kadar fazlaydı ki sütüm kesildiah canım keşke öyle olsa adam sorunlu olduğum kanısı uyandırıyor çevremizde kendi yaptıklarını hiçe sayarak
Ben ne yazmışım oraya acaba?? okudunuz mu??Avukat yada ev hanimi olmasi hic bir sey degistirmez sonucta burasi kadinlara ozel bir site avukatida gelir yazar ögretmenide temizlikçiside..
ah canım keşke öyle olsa adam sorunlu olduğum kanısı uyandırıyor çevremizde kendi yaptıklarını hiçe sayarak
Avukat olan birinin böyle bir sorun yaşayıp gelip buraya yazacağina inanmadiğinizi...Ben ne yazmışım oraya acaba?? okudunuz mu??
3. cümleyi iyi okuyun o zaman. Kaldı ki öyle de düşenebilirdim. O avukat mı bilemem ama siz o bayanın avukatısınız sanırım. 3. cümle unutmayın. İyi geceler.Avukat olan birinin böyle bir sorun yaşayıp gelip buraya yazacağina inanmadiğinizi...