eşim sürekli başka kadınlarla chat yapıyor!!!

Siz avukat, eşiniz doktor.. Yaşanan ilişki lise 1 düzeyi.

Bir de yazıştığı kadının köyden biri olduğuna kadar biliyorsunuz
evet maalesefergen davranışlar...kız köyde öğretmen.ama ünv.de öğretim görevlisi olduğunu söylemiş bu da inanmış 8 ay süren telefon muhabbeti...ben de buarada 2.bebeğime hamileydim

Peki, evliliginiz yürümüyorsa neden cocuk yapiyorsunuz ?

ben ihanetten sayıyorum ama maalesef toplumun genel görüşü cinsellik olmazsa ihanet değilmiş!!!ben çok abartıyormuşum
aldatmak için illa ten'e dokunmak şart değil gönlünün kayması ya da yan gözle bakmakta aldatmaya dahil.

Avukat yada ev hanimi olmasi hic bir sey degistirmez sonucta burasi kadinlara ozel bir site avukatida gelir yazar ögretmenide temizlikçiside..

Tabikii ihanet degil siz de yapin ki korlar sagirlar birbirini agirlar olsun...

Esiniz bunu sonuna kadar hakediyor. Sapik aDam.

Ne kadar rahatsiniz yaa inanamiyorum. Adam resmen baskalariyla konusuyor tabii ki ihanet. Hem bu cureti bu rahatligi nerden bulmus cok ilginc. Ben olsam coktan yol vermistim defolsun gitsin. Insanlik gururu diye bir sey var.

Avukat olan birinin böyle bir sorun yaşayıp gelip buraya yazacağina inanmadiğinizi...
3. cümleyi iyi okuyun o zaman. Kaldı ki öyle de düşenebilirdim. O avukat mı bilemem ama siz o bayanın avukatısınız sanırım. 3. cümle unutmayın. İyi geceler.

Bal gibi ihanet ediyo sana sen başka bi erkeklerle yazışsaydın eşin izin verirmiydi hı ihanet etmiyo banamı derdi sence hı aldatılıyosun bence icabına bak eşinin iş işten gecmeden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…