eşim sürekli başka kadınlarla chat yapıyor!!!

inanıp inanmamak size kalmış siz inanmıyorsunuz diye bu gerçek değişmeyecek....

İnanmadım. Hiçbir avukat buraya gelip de şu yaşadığınız için ihanet mi diye soru sormaz. Bir sürü boşanan var bu internette chat yüzünden. Yargıtayın bir sürü kararı var internette chat olayını ihanet kabul ettiği. Ayrıca bir avukat için delil toplayıp bunu ispatlamak zor değil.

Ya kadın niye yalan atsın dupdururken ndn olmayan şeyleri söylesin avukatlar insan değilmi dert paylaşamazmı fikir alamazmı. Hemen fake diye konduruyosunuz itiyosunuz insanları.

Yani bana da inandırıcı gelmedi. Gerçekse de bu ne rahatlık ilginç.

ben bunun ihanet olduğunu evlilik birliğine sadakatsizlik olduğunu biliyorum maksat benim durumumda olan bayanlar var mı ne gibi tepki veriyor onu görmek..dediğim gibi sizin inanmamanız bunu değiştirmiyor

Ya kadın niye yalan atsın dupdururken ndn olmayan şeyleri söylesin avukatlar insan değilmi dert paylaşamazmı fikir alamazmı. Hemen fake diye konduruyosunuz itiyosunuz insanları.
Gerçekten avukat olduğunu nereden biliyorsunuz?? Ben de astronotum yazayım buraya ya da kamyoncu. Nereden bileceksiniz ki?

Gerçekten avukat olduğunu nereden biliyorsunuz?? Ben de astronotum yazayım buraya ya da kamyoncu. Nereden bileceksiniz ki?
evet çok haklısınız kocam netten bulduğu kızın öğretim görevlisi olduğuna o kadar inanmıştı ki... kız bi köyden çıktı sonra:)

2 cocuk annesi olunca meslek mevki bir kenara aile bir tarafa oluyor bunu anliyorum ancak bunun bosanma nedeni oldugunu biliyorsunuz. Ayrica size de yapin diyor. Evlilik birligi yok olmus gibi gorunuyor. Ayni evi paylasan ev arkadaslgina donusmus. Sadakati gectm bir de yaptiginin normal oldugunu savunan ve size de bunu yansitan biri esiniz.
Bu kadar elinizi kolunuzu baglayan nedir?

ben bunun ihanet olduğunu evlilik birliğine sadakatsizlik olduğunu biliyorum maksat benim durumumda olan bayanlar var mı ne gibi tepki veriyor onu görmek..dediğim gibi sizin inanmamanız bunu değiştirmiyor

O zaman ihanet mi diye değilde böyle bir şey yaşıyorum başına gelen var mı ne tepki verirdiniz şeklinde sorsaydınız keşke. Şimdi bu soruya göre cevap veriyorum kesinlikle boşanma sebebi benim için.

birlikte yaşamıyoruz..akrabayız

evet çok haklısınız kocam netten bulduğu kızın öğretim görevlisi olduğuna o kadar inanmıştı ki... kız bi köyden çıktı sonra:)
Ben sizin için söyledim onu. Avukat olup olmadığınız nereden malum diye. Kaldı ki avukat ya da ev hanımı olmanız bir şeyi değiştirmez. Eşiniz de siz de baya rahat bir çiftsiniz sanırım. Eşiniz sen de yazış dediğine göre!!

birlikte yaşamıyoruz..akrabayız herkese benim yuva yıkmaya çalıştığımı söylüyor..
rahat olsam yapardım!!o kendine yakışanı yapıyor..burda ben avukatım demedim ki avukatlığım tartışılsın

Sakamisiniz? Bide Avukatsiniz! Sizene elalemin ne dediginden, ailesinin ne dediginden... Size göre Ihanet mi? Ihanet! O zaman basin tekmeyi!!! Sakin cocuklarim demeyin, cocuklarinizi bu zihniyetlemi yetistirmek istiyorsunuz? Oglunuz varsa, babasini örnek alip ilerde oda aynisi yapacak, hos mu bu? Kiziniz varsada sizden görüp ilerde onunda basina gelince susup oturucak, yazik degil mi? Sizler bari yapmayin, avukatsiniz, okumussunuz, isiniz gücünüz var, niye kendinize bunu yasatiyorsunuz? Kendinize sayginiz yok mu, hic mi kendinize deger vermiyorsunuz? Sen yuvayi bozuyorsun derse desin yada desinler, siz ve Allah bunun böyle olmadigini bilmesi yetmiyor mu? Birakin Allah askina, sonra erkekler niye aldatir? Iste bu yüzden aldatir, kadinlar buna izin verdigi icin...

Ben yapmasına izin verdiğiniz için rahatsınız dedim. Yaptınız demedim iyi okuyun ya da yaparsınız demedim. Eşiniz sen de yap dediği için rahat dedim. Artı ben avukatlığınızı tartışmadım. Benden önceki yorumları okuyun neden herkes avukat olduğunuzu düşünmüş acaba??

ben
hımm lawyer kelimesinin Türkçe karşılığı avukat demek olduğu için

bu forumdan ihanet değil sonucu çıkarsa ne yapacaksın? kamuoyu yoklaması gibi konular bu aralar hep..

Siz avukat, eşiniz doktor.. Yaşanan ilişki lise 1 düzeyi.

Bir de yazıştığı kadının köyden biri olduğuna kadar biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…