eşim sürekli başka kadınlarla chat yapıyor!!!

Hastalık dahi olsa hasta adam ile işin ne ?

ben ihanetten sayıyorum ama maalesef toplumun genel görüşü cinsellik olmazsa ihanet değilmiş!!!ben çok abartıyormuşum

inanmiyorum aranizda bu konu hakkinda konusma gecti ve esiniz hala devam ediyor sizde musade mi ediyorsunuz
lutfen biraz gurur

eğer kadınlarla +18 içerikli konuşuyorsa, ya da telefon alma ve buluşma gibi samimiyetler oluşuyorsa aldatmadır. yok ama normal sohbet ise, gene de dikkatli olun derim. nasıl bir dönemde yaşadığımız ortada. ayrıca istemiyorsanız açıkça yapma deyin eşinize. empati kurmasını isteyin.

ümit veriyor kızlara mesleğini kullanıp...telefonda aylarca konuşup sonra kesiyor bunda başka birisine..anlatıyorum ama maalesef..

Valla normal arkadaşlarıyla, ne bilim üniversiteden kız arkdaşlarıyla bile düzenli yazışsa kıskanırım, kabul etmem. Değil ki chat odalarından tanımadığı kadınlarla chatleşecek kıyamet kopar.

ümit veriyor kızlara mesleğini kullanıp...telefonda aylarca konuşup sonra kesiyor bunda başka birisine..anlatıyorum ama maalesef..
buna acil çözüm bulmak lazım... mesela kendinize yeni bir hat alıp eşinizi işletebilirsiniz. daha sonra yazışmaları çıkartıp önüne koyun ve boşarım seni deyin. ya da kısasa kısas, siz de yapın veya yapıyormuş gibi davranın. bakalım o zaman ne yapacak? gerçekten sizi anlıyorum yani günümüzde interneti kötüye kullanan çok insan var.

İhanet değilmiymişNormal bir sohbet bile olmamalı chetle ama Facebook da tanıdık arkadaşlar vs ok ne konulduğunu ne bilicenki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…