- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece önyargıya karşıyım resmen konu sahibine yalancı muamelesi Yapildi ben ortaya konuştum. Iyi geceler.3. cümleyi iyi okuyun o zaman. Kaldı ki öyle de düşenebilirdim. O avukat mı bilemem ama siz o bayanın avukatısınız sanırım. 3. cümle unutmayın. İyi geceler.
ya durum benimBen ne yazmışım oraya acaba?? okudunuz mu??
valla ne derlerse desin bu benim yaşadıklarımı da mesleğimi de değiştirmez...herkes yaşadığını bilir her ev ve evililik bir mezar....meslektaş arkadaş ve büyüklerim; aman sen Av.sın hemen boşan gibi akıl vermedi..Ben sadece önyargıya karşıyım resmen konu sahibine yalancı muamelesi Yapildi ben ortaya konuştum. Iyi geceler.
ya durum benim
valla ne derlerse desin bu benim yaşadıklarımı da mesleğimi de değiştirmez...herkes yaşadığını bilir her ev ve evililik bir mezar....meslektaş arkadaş ve büyüklerim; aman sen Av.sın hemen boşan gibi akıl vermedi..
ne yani inanmıyor diye avukatlık ruhsatımımı göstereyimya durum benim
valla ne derlerse desin bu benim yaşadıklarımı da mesleğimi de değiştirmez...herkes yaşadığını bilir her ev ve evililik bir mezar....meslektaş arkadaş ve büyüklerim; aman sen Av.sın hemen boşan gibi akıl vermedi..
düşünmemi söylüyorlar...insanlara bazen şans verilmesi gerektiğini...
daha orta da verilmiş bi karar yok...bu cevaptan sonra ne diyelim? kararını vermişsin hayırlı olsun..
daha orta da verilmiş bi karar yok...
bu arada pişman olana şans verilir.eşiniz bırakın pişman olmayı pişkin pişkin karısına anlatıyor.düşünmemi söylüyorlar...insanlara bazen şans verilmesi gerektiğini...
evet çalışıyorum..bu acizlik değil 2 çocuk var kız çocuğum var sürekli baba diye ağlıyor...oturupta bana yaptıklarını pişkince anlatmadı siz bu kanıya nerden vardınızçalışıyor musunuz merak ettim. fakülte bitirip evde oturan biriyle mesleğini icra eden birinin arasında fark vardır bana göre. açıkçası ben de yakıştıramadım bu acizliği bir avukata. sizin sorununuz mesleğinizde değil ki zihniyetinizde. "eşim aldatıyor, ihanet sayılmaz diyor, ben de biliyorum ihanet olduğunu ama sizce de ihanet mi" diye soruyorsunuz burada. insanların yadırgaması çok normal. ne olmuş eşinizle akrabaysanız, herkes üç gün konuşur beş gün konuşur altıncıda susar.
bu arada pişman olana şans verilir.eşiniz bırakın pişman olmayı pişkin pişkin karısına anlatıyor.
affetmek ayrı şans vermek ayrı...
o inkar etmenin derdinde...onun açısından fark yok yeter ki biraya gelinsinkocanız açısından fark ne?
teşekkür ediyorum Allah yaşadıklarımı düştüğüm ikilemi yaşatmasınAllah yardımcınız ollsun.
o inkar etmenin derdinde...onun açısından fark yok yeter ki biraya gelinsin
ben de aynı fikirdeyim ama o kadar baskı altındayım ki bilemezsiniz...işte ben de onu diyorum.. ha affetmişsiniz, ha affetmeyip şans vermişsiniz.. eğer işsiz, eğitimsiz biri olsanız yorumum çok farklı olurdu.. kusura bakmayın ama kızlarınızı "ihanet" gölgesi altında büyütmemenizi öneririm.. hakkınızda hayırlısı olsun..
siz yaşadığınız durumdan da eşinizin tavrından da rahatsız değilsiniz. adama göz yummaya çoktan karar vermişsiniz zaten. acizlik değil diye kendinizi kandırabilirsiniz tabii, hepimiz özgürüz sonuçta. zaten aldatan kocasını savunmaya meyilli birine kimsenin yardım edebileceğini düşünmüyorum. bu arada mesele etiket meselesi değil, avukatmış doktormuş ev hanımıymış boş laf. burada okuyoruz hiçbir geliri işi olmayan ev hanımları çatır çatır hakkını savunabiliyor, öyle de olmak lazım bana göre.evet çalışıyorum..bu acizlik değil 2 çocuk var kız çocuğum var sürekli baba diye ağlıyor...oturupta bana yaptıklarını pişkince anlatmadı siz bu kanıya nerden vardınız
o yuvayı kurtarmaya çalışan bense yıkmaya çalışan konumundayım....ben de aynı fikirdeyim ama o kadar baskı altındayım ki bilemezsiniz...