eşim sürekli başka kadınlarla chat yapıyor!!!

siz yaşadığınız durumdan da eşinizin tavrından da rahatsız değilsiniz. adama göz yummaya çoktan karar vermişsiniz zaten. acizlik değil diye kendinizi kandırabilirsiniz tabii, hepimiz özgürüz sonuçta. zaten aldatan kocasını savunmaya meyilli birine kimsenin yardım edebileceğini düşünmüyorum. bu arada mesele etiket meselesi değil, avukatmış doktormuş ev hanımıymış boş laf. burada okuyoruz hiçbir geliri işi olmayan ev hanımları çatır çatır hakkını savunabiliyor, öyle de olmak lazım bana göre.
rahatsız olmasam şuan aynı evde yaşamaya devam ederim!!

ben de aynı fikirdeyim ama o kadar baskı altındayım ki bilemezsiniz...

tahmin ediyorum.. sıkmayın kendinizi, madem ikilemdesiniz o zaman alın kızları gidin bir süre annenizin yanına.. okulları var ise bu 3 ay zarfında sürekli ayrılmaktan bahsedin, en azından belki çeki düzen verir kendisine.. okullar tatile girince de kızları alıp bir kaç ay düşünme süresi verirsiniz kendinize..

ne dıye tanımadığıyla konuşuyor bugun cınsellık yasamaz sohbet olur yarın bırgun hoşlanır bırısınden yada belkı evlılıgını bıle umursamıcak bı kadın çıkar karsısına cınsellıkte yasayabılır o zamana kadar nasılsa cınsellık olmuyo konussunmu dıceksınız nıye bu stresle yasıcaksınız bunumu beklıyosunuz.konuşmamalı.bır derdı varsa en yakını sızsınız sızle konuşsun elın kızıyla ne konusuyo.sınır oldum bıde aldatmadan saymıyomus ya.pes.bosverın mılletı sız aldatma degılmısmıs derler ama ıcten ıcede belkı sevınıyordur oyle dıyenler.

tahmin ediyorum.. sıkmayın kendinizi, madem ikilemdesiniz o zaman alın kızları gidin bir süre annenizin yanına.. okulları var ise bu 3 ay zarfında sürekli ayrılmaktan bahsedin, en azından belki çeki düzen verir kendisine.. okullar tatile girince de kızları alıp bir kaç ay düşünme süresi verirsiniz kendinize..
ayrıyım zaten evimi taşıdım kendi memletime...

ne dıye tanımadığıyla konuşuyor bugun cınsellık yasamaz sohbet olur yarın bırgun hoşlanır bırısınden yada belkı evlılıgını bıle umursamıcak bı kadın çıkar karsısına cınsellıkte yasayabılır o zamana kadar nasılsa cınsellık olmuyo konussunmu dıceksınız nıye bu stresle yasıcaksınız bunumu beklıyosunuz.konuşmamalı.bır derdı varsa en yakını sızsınız sızle konuşsun elın kızıyla ne konusuyo.sınır oldum bıde aldatmadan saymıyomus ya.pes.bosverın mılletı sız aldatma degılmısmıs derler ama ıcten ıcede belkı sevınıyordur oyle dıyenler.
en büyük destekçisi ailesi zaten...yapmış ne var diyorlar..

Hastalik oksa ne yazar ..

Senin rahatliginada bayildim , bari sende basinda dur fikir ver ne yazar diye hey allahim ya..

Bazen bu forumda öyle konular okuyorum ki eşim şöyle yapıyor böyle yapıyor diye konu açanların çoğuna hak ediyorlar gözüyle bakıyorum ve kızıyorum acımıyorum. Kişi kendine değer vermez, saygı duymazsa kimse saygı duymaz her şeye müstehak görür her şeyi yapar diye düşünüyorum. Yok kocam beni dövüyor ama aslında çok iyi biri veya eşim beni aldatıyor ama seviyorum ya da şu konudaki gibi eşim chatte başka kadınlarla yazışıyor ihanet mi gibi konu açanlara gerçekten inanamıyorum aklım almıyor. Bazen cahil her halde ya da kafa buluyorlar diyorum yorum bile yapmıyorum. Çünkü bir insanın kendini sevmemesini bu kadar gurursuz olmasını aklım almıyor. Kimse de çoluğu çocuğu bahane etmesin valla eşini sevmesin bir kadın, değil çocuk kainat gelse o adamın yanında bir dakika durmaz (maddi durumu kötü olanlar hariç). Çoluk çocuk bahane gibi geliyor bana . bu tarz konulardaki karın ağrısı kocama aşığım ama benim istediğim gibi koca değil derdi bence (dert buysa bunu söyleyin). İşte bunu aklım almıyor bir insan kendini hiç mi sevmez arkadaş, niye kendine zulmetmek ister, böyle adamlara niye kendini ezdirir. Böyle davranan kadınlar yüzünden karaktersiz beş para etmez adamlar kendilerini nimetten sayıyorlar en çok da buna kızıyorum.

Her meslek grubundan insan gelip burada konu açabilir avukatı da, mühendisi de mimarı da. Benim şaşırdığım bir meslektaşımın kalkıp da burada böyle bir konuda bu ihanet mi diye sorması. Şu soruyu başkası sorsa inan bu kadar şaşırmazdım.

Arkadaşım eşin gerçekten ihanetinden ayrı davranış bozukluğu olan anormal biri sende farkındasındır. Nasıl bunu kabullenebilirsin aldığın eğitim hiç mi bir şey katmadı sana. Maddi durumun kötü olmasa gerek. Bari sen yapma bunu. Böyle manyakların bi tarafını kaldırmayın, kendilerini nimetten saymasınlar Allah aşkına.

Hastalik oksa ne yazar ..

Senin rahatliginada bayildim , bari sende basinda dur fikir ver ne yazar diye hey allahim ya..
[/QU
Bazen bu forumda öyle konular okuyorum ki eşim şöyle yapıyor böyle yapıyor diye konu açanların çoğuna hak ediyorlar gözüyle bakıyorum ve kızıyorum acımıyorum. Kişi kendine değer vermez, saygı duymazsa kimse saygı duymaz her şeye müstehak görür her şeyi yapar diye düşünüyorum. Yok kocam beni dövüyor ama aslında çok iyi biri veya eşim beni aldatıyor ama seviyorum ya da şu konudaki gibi eşim chatte başka kadınlarla yazışıyor ihanet mi gibi konu açanlara gerçekten inanamıyorum aklım almıyor. Bazen cahil her halde ya da kafa buluyorlar diyorum yorum bile yapmıyorum. Çünkü bir insanın kendini sevmemesini bu kadar gurursuz olmasını aklım almıyor. Kimse de çoluğu çocuğu bahane etmesin valla eşini sevmesin bir kadın, değil çocuk kainat gelse o adamın yanında bir dakika durmaz (maddi durumu kötü olanlar hariç). Çoluk çocuk bahane gibi geliyor bana . bu tarz konulardaki karın ağrısı kocama aşığım ama benim istediğim gibi koca değil derdi bence (dert buysa bunu söyleyin). İşte bunu aklım almıyor bir insan kendini hiç mi sevmez arkadaş, niye kendine zulmetmek ister, böyle adamlara niye kendini ezdirir. Böyle davranan kadınlar yüzünden karaktersiz beş para etmez adamlar kendilerini nimetten sayıyorlar en çok da buna kızıyorum.

Her meslek grubundan insan gelip burada konu açabilir avukatı da, mühendisi de mimarı da. Benim şaşırdığım bir meslektaşımın kalkıp da burada böyle bir konuda bu ihanet mi diye sorması. Şu soruyu başkası sorsa inan bu kadar şaşırmazdım.

Arkadaşım eşin gerçekten ihanetinden ayrı davranış bozukluğu olan anormal biri sende farkındasındır. Nasıl bunu kabullenebilirsin aldığın eğitim hiç mi bir şey katmadı sana. Maddi durumun kötü olmasa gerek. Bari sen yapma bunu. Böyle manyakların bi tarafını kaldırmayın, kendilerini nimetten saymasınlar Allah aşkına.
o kadar çok baskı altındayım bitsin istiyorum engelliyorlar...

en büyük destekçisi ailesi zaten...yapmış ne var diyorlar..
aılesındekı kadınlardan bırıne bu durum yapılsa emın ol sessız kalmaz hoşlanmazlar .yarın bırgun allah korusun esınız aldatsa aılesı sıze ne der bılıyomusunuz.kadın olsaydında aldatmasına ızın vermeseydın derler.dost acı söyler benı yanlış anlama canım ama kesınlıkle bu duruma sessız kalma chat yapmasına ızın verme bu normal bısey degıl.bunuda bağırarak fılan yapma .gayet tatlı dılle yumuşak tavırla uzuldugunu fılan söyle esıne yada oyala esını yemeğe çıkalım gezelim yada cınsellık anlamında oyala fırsatı kalmasın chata oyle oyle alışır chatlesmemeye.

yakın derecede akrabayız bütün akrabaları aileme ve bana baskı yapıyorlar.pişman oldu yapmayacak siz yuva yıkmaya çocukları babasız bırakmaya çalışıyorsunuz diyorlar...Allaha şükür maddi durumum iyi

Başkalarının ne dediğini niye bu kadar önemsiyorsun. Önemsemen gereken senin ne hissettiğin. Başkalarıyla chatleşmeyi telefonda konuşmayı geçtim sana sende yap diyen bir adamdan bahsediyorsun. Sen bu adama tekrar dönüp aynı yatağa girebilecek misin ona cevap ver, kocam diyebilecek misin??

Başkalarının ne dediğini niye bu kadar önemsiyorsun. Önemsemen gereken senin ne hissettiğin. Başkalarıyla chatleşmeyi telefonda konuşmayı geçtim sana sende yap diyen bir adamdan bahsediyorsun. Sen bu adama tekrar dönüp aynı yatağa girebilecek misin ona cevap ver, kocam diyebilecek misin??
Zaten evimi kendi memleketime tasidim ayriyiz birak ayni yatagi yuzune bakmak gelmiyor icimden

Zaten evimi kendi memleketime tasidim ayriyiz birak ayni yatagi yuzune bakmak gelmiyor icimden

Canım benim şu hayatta onun bunun lafına göre yaşamaman gerektiğini sen zaten biliyorsundur. Belki biraz sert çıkıştım kusura bakma. Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin yaşadıklarına göre kendi hislerine göre kara ver ve güçlü dur. Kimsenin baskısına boyun eğme. Bugüne kadar yaşadıklarını sen yaşadın sana baskı yapanlar değil. Bundan sonra evliliği yürütecek olanda sensin, sana yapmışsa yapmış nolacak diyenler veya yuva yıkmak derdin diyenler değil. Herkes kapısını kapatıp gidicek o adamla sen yaşıyacaksın. Bunları düşün ona göre karar ver.

Son düzenleme:
bu durumda olan baska insanlari taniyorum..
bosanmak istemiyorsaniz sikayet etmeyin genis genis yasayin

ayrica sizin sülalenizemi kalmis bosanma bu adamdan diye fikir vermek
hayat sizin hayatiniz mide sizin mideniz
bosanmak istiyorsan bosan.. cocuklarin ilerde babalarinin ne yaptiklarini ögrense annecigim iyiki ayrilmadinmi diyecek size..
sizin gercek bosanmama sebebiniz nedir? bosanmis bir kadin olmanin zorlugumu korkutuyor..??

Son düzenleme:
limolupasta .!.:
Canım benim şu hayatta onun bunun lafına göre yaşamaman gerektiğini sen zaten biliyorsun. Belki biraz sert çıkıştım kusura bakma. Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin yaşadıklarına göre kendi hislerine göre kara ver ve güçlü dur. Kimsenin baskısına boyun eğme. Bugüne kadar yaşadıklarını sen yaşadın sana baskı yapanlar değil. Bundan sonra evliliği yürütecek olanda sensin, sana yapmışsa yapmış nolacak diyenler veya yuva yıkmak derdin diyenler değil. Herkes kapısını kapatıp gidicek o adamla sen yaşıyacaksın. Bunları düşün ona göre karar ver.
Tepki vermen normal önemli değil ben daha yaşadıklarımın şokunu atlatamadim..arkaarkaya 2 gebelik yasadım hamilelik logusa depresyonu bi de ihanet...sonuçta anneyim kendimi toparlamam gerek..

Yaw evli bir adamin baska kadinlarla isi ne .. Ne sohbeti dupe duz arayis icinde baska aciklamasi olamaz..

X