Bazen bu forumda öyle konular okuyorum ki eşim şöyle yapıyor böyle yapıyor diye konu açanların çoğuna hak ediyorlar gözüyle bakıyorum ve kızıyorum acımıyorum. Kişi kendine değer vermez, saygı duymazsa kimse saygı duymaz her şeye müstehak görür her şeyi yapar diye düşünüyorum. Yok kocam beni dövüyor ama aslında çok iyi biri veya eşim beni aldatıyor ama seviyorum ya da şu konudaki gibi eşim chatte başka kadınlarla yazışıyor ihanet mi gibi konu açanlara gerçekten inanamıyorum aklım almıyor. Bazen cahil her halde ya da kafa buluyorlar diyorum yorum bile yapmıyorum. Çünkü bir insanın kendini sevmemesini bu kadar gurursuz olmasını aklım almıyor. Kimse de çoluğu çocuğu bahane etmesin valla eşini sevmesin bir kadın, değil çocuk kainat gelse o adamın yanında bir dakika durmaz (maddi durumu kötü olanlar hariç). Çoluk çocuk bahane gibi geliyor bana . bu tarz konulardaki karın ağrısı kocama aşığım ama benim istediğim gibi koca değil derdi bence (dert buysa bunu söyleyin). İşte bunu aklım almıyor bir insan kendini hiç mi sevmez arkadaş, niye kendine zulmetmek ister, böyle adamlara niye kendini ezdirir. Böyle davranan kadınlar yüzünden karaktersiz beş para etmez adamlar kendilerini nimetten sayıyorlar en çok da buna kızıyorum.
Her meslek grubundan insan gelip burada konu açabilir avukatı da, mühendisi de mimarı da. Benim şaşırdığım bir meslektaşımın kalkıp da burada böyle bir konuda bu ihanet mi diye sorması. Şu soruyu başkası sorsa inan bu kadar şaşırmazdım.
Arkadaşım eşin gerçekten ihanetinden ayrı davranış bozukluğu olan anormal biri sende farkındasındır. Nasıl bunu kabullenebilirsin aldığın eğitim hiç mi bir şey katmadı sana. Maddi durumun kötü olmasa gerek. Bari sen yapma bunu. Böyle manyakların bi tarafını kaldırmayın, kendilerini nimetten saymasınlar Allah aşkına.