eşim sürekli başka kadınlarla chat yapıyor!!!

ümit veriyor kızlara mesleğini kullanıp...telefonda aylarca konuşup sonra kesiyor bunda başka birisine..anlatıyorum ama maalesef..

Siz avukatsınız ve eşiniz internette tanımadığı kadınlarla chatleşiyor, sonra telde aylarca konuşuyor ümit veriyor ve siz bize bu ihanet mi diye soruyorsunuz. Aile mahkemesinin kapısından da geçmedin sanırım. Stajın naylonmuydu canım.
Konu fake gibi geldi bana.

Eşiniz çok rahat bir insan ve bu durumu yanlış olarak görmüyor demek ki.Ama ben olsam asla izin vermezdim çünkü asık olan erkegin bir kadın icin tum kadınları silebilmesi gerekir

Siz avukatsınız ve eşiniz internette tanımadığı kadınlarla chatleşiyor, sonra telde aylarca konuşuyor ümit veriyor ve siz bize bu ihanet mi diye soruyorsunuz. Aile mahkemesinin kapısından da geçmedin sanırım. Stajın naylonmuydu canım.
Konu fake gibi geldi bana.
keşke fake olsa...

evet ailece çooook rahatlar normal olduğunu düşünüyorlar.
Bir zamanlar bende öyle rahattım.Şimdi anladım ki sevgilisi olan birinin başkalarıyla konuşması çok yanlış.O zamanlar sevgilim benden ayrılmıştı değerini bildim sildim şimdi gereksiz diğer insanları.Sonuna kadar tepki gösterin

Yani avukat olup nasil buna goz yumuyorsunuz anlamak imkansiz. Hem meslek var hem ne yapacagini bilen biri var karsimizda. Cok cok ilginc yakistiramadim bunu.

Eğer gerçekse eşin tam bir karaktersizmiş. Ne demek chatleşmek, telde aylarca konuşmak, ümit vermek bilmem ne neyin kafasını yaşıyor bu adam. Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz hala bu karaktersizle ne işiniz var.
maalesef akrabayız çok fazla baskı yapılıyor ve adam kendini sütten çıkmış ak kaşık gösteriyor o kadar yakaladığım fatura detaylarına rağmen...benim yuva yıkan bi insan olduğum kendisinin evliliği kurtarmaya çalışan dürüst biri olduğunu

kocanıın meslegı neykı meslegını kullanıyor demıssınız sızın meslegınız ne bıde nasıl ıhanet olmazmıs anlamadım bal gıbıde ıhanet edıyor aldatıyor kocanız sızı ma sız cocuklardan dolayı goz yumuyorsunuz oylemı baya garıp geldı durum bana ılgınc... kk bdv hergun yenı seyler ogrenıyorum şaşırıyorum konu sahıplerıne acılan konulara

kocanıın meslegı neykı meslegını kullanıyor demıssınız sızın meslegınız ne bıde nasıl ıhanet olmazmıs anlamadım bal gıbıde ıhanet edıyor aldatıyor kocanız sızı ma sız cocuklardan dolayı goz yumuyorsunuz oylemı baya garıp geldı durum bana ılgınc... kk bdv hergun yenı seyler ogrenıyorum şaşırıyorum konu sahıplerıne acılan konulara
kendisi doktor.çok fazla vakti varmış nöbetlerde o yüzden can sıkıntısından yapıyormuş...karısı ve çocukları dururken

X