- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
- Konu Sahibi puccakanka
-
Trendy diger konuna yazamamistim kapanmisti buraya yazayim
Esin daha onceki suctan dolayi denetimli serbestlik almis
yani 5 yil icinde herhangi bir adli vakasi olursa bir onceki ceza hukmu gecerli olur
Simdi soylemek istedigim su
esin tekrar adli vakalik olmus
peki bu 2. suc. nedir yani sen biliyor musun?
su an daha cezasi kesinlesmemistir tutuklu yargilaniyordur
su an isledigi suc her ne ise
onda da cezasi kesinlesirse o onceden aldigi 5 ayi da yatacak
simdi esinin 2. defa isledigi suc ne? esin soyledi mi?
canım yılbaşında karakolluk olmuşlardı,polisler kocasını götürmüştü.sebep budur bence
Yilbasindaki olayin sonucu simdi aciga cikmaz ki
bence esi son 1 ay icinde cok daha baska bir suc isledi ve hakkinda sikayetci olundu
su an tutuklu yargilaniyor
ve trendynin haberi yok bu 2. suctan
denetimli serbestlikte sucun es deger olmasina gerek yoktur yani cok farkli suclar da olabilir
ancak 2. suctan da ceza alirsa
daha once aldigi 5 ay,
digerinden alacagi cezanin ustune eklenir
Uzgunum trendy esin su an baska bir suctan icerde
eger bu sucun da cezasi kesinlesirse sadece 5 ay yatmayacak
atiyorum bundan da 1 yil hukum giydi
1 yil 5 ay yatacak
belki de işyerinde ki bayanları video ya çekerken yakalanmıştır
arkadaşı için yargılanıyordur
ve şunuda sonkez söyleyim okonuyla ilgili konuşmak istemiyorum,benim için o konu kapandı kendimi rahatlattım günyüzüne çıkarttım bu bana yeter,ben zaten o olay yüzünden hırpaladım kendimi derken 1gün sonra celp geldi,dahada yıkıldımbunca üzgünlüğün üstüne buda nerden çıktı 4yıl sonra dedim,bi çare varmı bana onu söyleyin fikir verin napalım..göz göre göre 5ay yatsınmı hemde hiçbişey yokken,işindende olucak,niye oldu böyle bişey:26:
silinen herşey geri geldi,tarihleri gözümle gördüm,görüntüler ve videolar dediklerimle ibaret,frikikmiş oymuş buymu işyerindeki kızlarmış hepsi masum zannettiği üstünü kapatırım umursamaz dediği yalanlarmış,görüntüleride videoyuda gördüm,kimseye yalan söyliycek değilim,en baştada kendimi kandıramamya öyle bişey olsa,size niye olan bişeyi yok diyim,öyle bişey olsa eşim içerde diye bukadar üzülürmüyüm,size derdimi anlatrmıyım,düşünmeyin böyle,içim acıyo,üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?