Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama eşim sakin yapıdabiri ben normal de gergin biriyim dir.... Bizim de imtihanımız farklı bizim de 7 yıldır çocuk olmuyor aramız çok iyi ama sebepsiz infertelite 6 kere tüp bebek denedik olmuyor 7... DenicezNe hoş, keşke herkesin eşi böyle sakin, yuvası huzurlu olabilse.. ama bu hanım eşinin huyunu biliyor, daha öncede şiddet görmüş ve affetmiş, ona göre davranması gerekirdi bence hele ki kucağında bebek varken..
Herkes farklı imtihanlara tabi tutuluyor hayatta, Allah size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah, vaktini bekliyordur umudunuzu kesmeyinAma eşim sakin yapıdabiri ben normal de gergin biriyim dir.... Bizim de imtihanımız farklı bizim de 7 yıldır çocuk olmuyor aramız çok iyi ama sebepsiz infertelite 6 kere tüp bebek denedik olmuyor 7... Denicez
Merak etmek böyle bağırıp çağırmakla olmaz yalnız. İyi misin çok endişelendim dersin, öpüp sarılırsın. Adamın yaptıklarını aklamaya çalışmasak daha iyi olur bence. Konu sahibi de lohusa zatenUyudun diye kızmıyor.. ulaşamamış merak etmiş adam.
İnşallah vardır her şerde bir hayır bizim göremediğimiz ben buna eminim zaten...Herkes farklı imtihanlara tabi tutuluyor hayatta, Allah size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah, vaktini bekliyordur umudunuzu kesmeyin
Siz en iyisi bir çocuk daha yapın.29 yaşındayız, 3 aylık bebeğim var, 2 senedir evliyiz.
Eşim normalde ilgili, sevecen , sadık evde sürekli bana yardım eden yemek temizlik yapan evden işe işten eve ailesiyle zaman geçiren sıradan çok da sorunlu sayılamayacak birisi.
Ama en ufak çok ufak bi gerginlik birden parlayan çok çabuk da pişman olup sonra da ayaklarıma kapanacak kadar pişman olup affetmem için uğraşan birisi.
Şiddet olayı 2. Kez oluyor. İlk yaşadığımız da henüz 2/3 aylık evliydik tartışmaya başladığımız da ben ailesi için çok fazla hakaret etmiştim aşırı derecede ağır şeylerdi bana vurdu o vurunca bende ona saldırmaya çalıştım deliye döndüm elime geleni fırlatmaya çalıştım ama erkek tabi o bana daha büyük şekilde döndü gürültüden kapıya polis geldi. Bir kaç hafta ailemin yanına gittim onlara söylemedim sonra tabi kapıda yatmalar ağlamalar sızlamalar yalvarmalar derken affettim döndüm.
O günden sonra hiç şiddetli kavgalarımız olmadı hakaret etmedik korkmuştuk bende yapmadım oda yapmadı.
Bugüne kadar, bugün bebeğimle ilgilenirken uyuya kalmışım telefonumda her zaman olduğu gibi sessizdeydi. Eşim dışarıya çıkmıştı aramış yorgunluktan olacak 2 saat kadar uyumuşum 11 kez aramış , merak etmiş. Neyse geldi uyku sersemiydim zaten kapıyı sert şekilde vurdu poşetleri falan attı sertçe niye açmıyosun ya vs dedi uyumuşum dedim telefonun niye sessizde Cart curt. Her konuda böyle hemen beni suçlar en basiti 1 hafta kadar şehir dışına çıkmıştık haliyle kombiyi kapatalım dedim. Döndüğümüzde açılmadı başladı senin yüzünden işte kapatmayalım dedim sana açılmıyor işte diye söylendi. Başka bi örnek arabadan iniyorum bebek çantası kabanım falan derken çat diye inemiyosun tabi hemen of hızlı olsana biraz diyor. Haftasonu AVM ye gidiyoruz ya da markete keyfi olan bir şey değil, trafik oluyor bizi bu trafikte dışarı çıkarttın al işte diye söyleniyor.
Bugüne gelince telefonunu niye açmıyorsun diye geldi bende artık tavırlarından çok bunaldığım için olacak uyudum suç mu nesini anlamıyorsun diye yükseldim bağırma bana diye karşılık verdi yeter artık sıkıldım senden bunda ne var uyumak suç mu dedim derken tartışma büyüdü kucağımda bebeğim vardı elimde ki telefonu ona doğru fırlattım kalk gözümün önünden diye bağırdım. Kalktı saçımdan tuttu en nefret ettiğim şeyi yaptı bi kez yaptın bu sefer izin vermiycem dedim polisi arıycam ailemi arıycam çağırcam dedim bende ona saldırdım vurdum karşılık vermedi. Saatlerdir ağlıyorum böyle bir ilişkim olduğu için üstüne bebeğimin yanında bunları yaşadığım için çok üzgünüm ama artık sabrımda kalmadı.
Annemi aradım gelin beni alın diye ne oldu dedi konuyu anlattım ama daha önce de olduğu gibi vurduğunu söylemedim. Oda sakin ol çocuğun yanında bağırmayın vs dedi geri oturdum.
Şiddet konusu her ne kadar zaman geçtikçe unutmuşum gibi olsa da ruhumu çok fazla zedeleyen bir şey kalıcı hasarlar bırakıyor.
Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Paylaşabileceğim kimse yok, ne yapmam gerekiyor fikirlerinizi bekliyorum
15 dakika ulaşamayınca ağlaya ağlaya bağırıp çağıran beni görseniz demek deli diye toplatacaksınızMerak etmek böyle bağırıp çağırmakla olmaz yalnız. İyi misin çok endişelendim dersin, öpüp sarılırsın. Adamın yaptıklarını aklamaya çalışmasak daha iyi olur bence. Konu sahibi de lohusa zaten
Eşim normalde ilgili, sevecen , sadık evde sürekli bana yardım eden yemek temizlik yapan evden işe işten eve ailesiyle zaman geçiren sıradan çok da sorunlu sayılamayacak birisi.
Ama siz bunu üç aylık bebeği olup muhtemelen “Şu çocuk uyusa da ben de azıcık uyuyabilsem” düşüncesinde olan bir kadının uyumuş olma ihtimalini düşünürsünüz değil mi? İmkânınız varsa gider, kapıyı açar, kontrol edersiniz tahminim. Olayları bağlamında değerlendirmek gerek. Kadının kocasının başka vukuatları ve kötü huyları da var ayrıca.15 dakika ulaşamayınca ağlaya ağlaya bağırıp çağıran beni görseniz demek deli diye toplatacaksınız
Normal demiyorum. Adamı da savunmuyorum. İkiside normal değil. Birisi telefon fırlatıyor birisi saçından tutuyor.3 aylık bebeği olan bir kadının uyuyakalacağını tahmin edemiyor ama değil mi? Adamı mı koruyorsunuz anlamadım ki. Sizce normal mi yani endişelenme bahanesiyle böyle bağırıp çağırması? Size de mi yapılıyor böyle şeyler? O yüzden mi normalleştirmişsiniz acaba?
Evet olmaz adam normal değil adamı savunmuyorumMerak etmek böyle bağırıp çağırmakla olmaz yalnız. İyi misin çok endişelendim dersin, öpüp sarılırsın. Adamın yaptıklarını aklamaya çalışmasak daha iyi olur bence. Konu sahibi de lohusa zaten
Bağlamla alakalı değil pek aslında kaygının nerede ne zaman çıkacağı belli olmuyor ki, mantık çerçevesinde olmuyor çünkü çoğu zaman. Adamı güzellemiyorum, belki bu dediğim adama uymuyordur bile, örnek verdimAma siz bunu üç aylık bebeği olup muhtemelen “Şu çocuk uyusa da ben de azıcık uyuyabilsem” düşüncesinde olan bir kadının uyumuş olma ihtimalini düşünürsünüz değil mi? İmkânınız varsa gider, kapıyı açar, kontrol edersiniz tahminim. Olayları bağlamında değerlendirmek gerek. Kadının kocasının başka vukuatları ve kötü huyları da var ayrıca.
Tek bu konuda böyle tepki verseydi haklısınız hep ufacık şeylerde böyle yapıyor doldum her şey mi suç olur. gündüzleri hiç bu kadar uzun uyuyamazdım kalktığımda zaten nevrim dönmüş gibiydi 11 kez aramış ne oldu acaba diyorum çünkü alt tarafı arka sokaktaki berbere gidip gelicekti ki bunu hep yaparız ben bebekle birlikte uyurum gündüzleri mutlakaİnsanların panik durumlarına nasıl karşılık vereceğini siz belirleyemezsiniz. Ben de ulaşamadığım insanlarla ilgili türlü türlü felaket senaryoları kurarım, ulaştığımda paniğim o kadar üst seviyeye çıkmış olur ki genelde ses yükseltirim, bu uyuduğu için sinirlendiğim anlamına değil yüklenen stresi boşalttığım anlamına geliyor genelde. Bunu da düşünüp panik yaptın herhalde demek zor olmamalıydı hele de el kadar bebeniz varken. Siz telefon atarak başlatmışsınız devamı gelmiş, ya çift terapisine gidin düzeltebildiğiniz şeyleri düzeltin ya da kendi hayatınıza bakın ayrı ayrı. Birbirinizi kötü etkiliyorsunuz
Dolmuşsunuz karşılıklı. Eşinize haksız diyemem çünkü daha önce aynı vukuatı yapmış affetmişsiniz, kendinde hak görüyor. Size haksız diyemem siz de dolmuşsunuz bunalmışsınız bi yerde dur demek istemişsiniz ama bunun için geç kalmışsınız bence.Tek bu konuda böyle tepki verseydi haklısınız hep ufacık şeylerde böyle yapıyor doldum her şey mi suç olur. gündüzleri hiç bu kadar uzun uyuyamazdım kalktığımda zaten nevrim dönmüş gibiydi 11 kez aramış ne oldu acaba diyorum çünkü alt tarafı arka sokaktaki berbere gidip gelicekti ki bunu hep yaparız ben bebekle birlikte uyurum gündüzleri mutlaka
Kendisi de telefon fırlatıyor öteki saçından tutup çekiyor ileride o çocuk ne olacak acaba
Çocuğunuz varsa 3 aylıkken ne kadar uykusuz günler geçirdiğinizi, bir damla uyku için neler verebileceğinizi düşünün. Siz bu hâlde, bir fırsat bulup uyumuşsunuz ve kocanız uyumuş olabileceğinize ihtimal vermiyor, üstelik siz uyurken o kadar aradığı için hiçbir suçluluk duymuyor ve eve gelip bas bas bağırıyor sinirli bir biçimde. Ne yaparsınız? Sakın bana “Çocuğum var orada, o yüzden ne kadar sinirli olsam da sakin kalmaya çalışır, bağırmazdım” falan gibi ideal şeylerden bahsetmeyin. Yok böyle bir dünya! İkinizin çocuğu için uykusuz kalan sizsiniz ve kocanız “Benim, efendinin telefonuna nasıl cevap vermezsin, seni hadsiz” minvalinde gelip size bas bas bağıracak. Konu sahibi telefonu fırlatarak sakin bir tepki vermiş, başkası olsaydı telefonu ağzına monte ederdi adamın!Normal demiyorum. Adamı da savunmuyorum. İkiside normal değil. Birisi telefon fırlatıyor birisi saçından tutuyor.
Allah hayırlısıyla tez zamanda size de nasip etsin inşallahAma eşim sakin yapıdabiri ben normal de gergin biriyim dir.... Bizim de imtihanımız farklı bizim de 7 yıldır çocuk olmuyor aramız çok iyi ama sebepsiz infertelite 6 kere tüp bebek denedik olmuyor 7... Denicez
Normal şartlarda biriside bana bunları anlatsa ne var bunda bu kadar sinirlenecek derdim.Çocuğunuz varsa 3 aylıkken ne kadar uykusuz günler geçirdiğinizi, bir damla uyku için neler verebileceğinizi düşünün. Siz bu hâlde, bir fırsat bulup uyumuşsunuz ve kocanız uyumuş olabileceğinize ihtimal vermiyor, üstelik siz uyurken o kadar aradığı için hiçbir suçluluk duymuyor ve eve gelip bas bas bağırıyor sinirli bir biçimde. Ne yaparsınız? Sakın bana “Çocuğum var orada, o yüzden ne kadar sinirli olsam da sakin kalmaya çalışır, bağırmazdım” falan gibi ideal şeylerden bahsetmeyin. Yok böyle bir dünya! İkinizin çocuğu için uykusuz kalan sizsiniz ve kocanız “Benim, efendinin telefonuna nasıl cevap vermezsin, seni hadsiz” minvalinde gelip size bas bas bağıracak. Konu sahibi telefonu fırlatarak sakin bir tepki vermiş, başkası olsaydı telefonu ağzına monte ederdi adamın!