- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Aslinda haklisin da kucuk seyleri de dev yaptigin icin bak cevaplar tam tersi oluyo. Emin ol cogu kadin bozulur bir haber verseydin diye. Kendini torpulemeye calis, hemen her olayda ayni tepkileri verme. Soyle ornek vereyim. Bir seye bunaldiginda, cok kizdiginda, işine gelmediginde vs hep aglarsan ilk agladigindaki o kiyamama tepkisi verilmez. Of yine agliyo huyu bu denir. Once konuyu tart, sadece erkekler diye siniflandirmiycam kimse dirdiri sevmiyo.
Ben de olsam sorun ederdim haklısınızMerhaba,
esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.
Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.
Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.
Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .
Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
sen niye sıkıldın burdan? senin yerin mi bu forum ?
ya sana tam güzel bi cavp yazıyodum , ama vazgectım. Çünki sen çözüm arayan birşeyler düzelsin isteyen bi bayan değilsn. Hayatında ve triplerin de başarılar diliyorum canımsen niye sıkıldın burdan? senin yerin mi bu forum ?
nolmuş adam uyuduğu içinmi yazmamış
Ben sizin tüm konularınızı biliyorum nerdeyse, genel olarak yapılan yorumları çok acımasız buluyorum ama sizi sirkeleyip kendinize getirmek için yapıyorlardır eminim :) Ben sizi çok tatlı buluyorum sakın üzülmeyin sabredin, dikkat edin eminim ki her şey yoluna girecek sevgiler :)
Biz adami dusunuyoruz, o sebeple.
Okumak istemedim konuyu ama dayanamadim.Neyse bosver esini evi ne yaptin toparladinmi biraz marie kondonun kitabi var okusan biraz hayattaki fazlaliklari atiyor belki kafandaki dusunceleride atarsin.
Merhaba,
esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.
Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.
Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.
Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .
Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
O kadar ikea kutusu arastirmistim sana kafani mesgul etmen lazim sporda iyidir ama evede yogunlassan esini bosversen biraz super olacak tedavi olmuyorsun en azindan biraz uzaklas bu dertlerden.Yok toplamadim bir daha ama cok daginik degil.
Spor yaptim iyi geldi.
Size ne oluyor.. mecburmusun yazmaya... bikan kisilerde yazmasin. Herkezin derdi kendine..Evet yeter ciddiyim yeter
O kadar antipatiksin ki samimiyetsiz geliyorsun, anlatabiliyor muyum ?
Sana kaç 747375727757383 kez aynı şeyler yazıldı çizildi malum tablo ortada
Bak sana şunu diyeyim yemin ederim esine eğer varsa Allah dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?