Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

gecen konum sevgililer gunuyle ilgiliydi, devamindada tartistigimiz seyleri yazdim. suanda seyahatte ve haber vermedigi icin yaziyorum..
Konu farkli sorun ayni mesele bu. Kadin erkek fark etmez bu kadar baskiya dayanmaz kimse. Her sey senin dusundugun istedigin gibi olamaz. Biraz anlayisli olun ve kafanizda kurmayi birakin.

Daha once yuzlerce sayfa yardimci olmaya calistik iciniz ferah olsun. Farkli basliklarda yuzlerce sayfa, yuzlere mesaj destek olup, yardimci olmaya calisip, ayni seyleri bin defa yazip dalga gecer gibi hic ama hicbir seyin zerre degismedigini gorunce insan pes ediyor artik.
Buyrun biraz da siz yardimci olun :)

Odaya geldim diye niye haber versin ki ya? Çok saçma. İlk defa mı yurtdışı görevine gitti? Sürekli iletişim halinde olmak kolay değil disardayken. Azıcık anlayışlı olun.

özgüveni eksik bir kadınsın. eşinin onayını almak için eminim çok uğraşıyorsundur. yaptığın yemekten giydiğin kıyafete kadar olumlu yorum bekliyorsun. uzak kaldığınızda sorun çıkaran taraf sen oluyorsun çünkü sana konuşmak yetmiyor, dokunulmadan sakinleşemiyorsun. 24 saat gözleri üzerinde olsun, dünyasının merkezi sen ol istiyorsun...

kendimden çok bahsettim sanırım. ben tedavi görüyorum tavsiye ederim. benim kocam da 6 aydır görevde ve ancak terapi alarak kendimi özgür hissediyorum. o bir birey evet ama kabul edemiyorum, her şeyimiz ortak olsun bensiz nefes alamasın falan... da olmuyor işte adam bıktı benden. Allahtan seviyor da çekiyor.

bazen kendi evliliğime uzaktan bakıyorum da eşimi kurban gibi görüyorum:) normal değil yani bi arama yapmadı diye kendini çıkmaza düşmüş gibi hissetmek adamı da sanki aldatmış gibi suçlamak. uyumuş kalmış işte rahat bırakın...

Sizi tebrik ediyorum. Esiniz gorevden dondugunde yepyeni bir es bulacak karsisinda :) her sey gonlunuzce olsun.

Sizi tebrik ediyorum. Esiniz gorevden dondugunde yepyeni bir es bulacak karsisinda :) her sey gonlunuzce olsun.

aynen tek dileğim bu. o dönmeden benim kendimi yontmam lazım :) teşekkür ederim yorumunuz için.

abartıyorsunuz...

Eşi de boşayamaz ki peace'i.
Adamin isi yurtdisinda.Konulardan anladigim kadariyla cok bir arkadas cevresi yok.Eee yemegi onunde,camasiri yikaniyor,duzenli bir iliski hayati da var.Eee yeri geldiginde 10 gun is seyahatine gidip kafa dinliyor,kavga edince kufur,hakaret girla...Desarj da oluyor bu sekilde...Ben erkek olsam vallahi ben de katlanirdim bir sekilde peace e.Sallamazdim olur biter ki adamin da yaptigi cogu zaman bu.Yani esi ayrilmayi goze alamaz peaceten.Yuvarlanip boyle giderler.He gun gelir donus yaparlarsa turkiyeye aninda şut ve gol.

Abartmışsınız gibi geldi bana adam orda keyfine durmuyo ki çalıştığı için yorgunluktan aklına gelmemiş olabilir.

Bence haklısın , ama tek bir kere yaşamışsınız bu olayı benim de eşim şehir dışında ve arada akşam ararım seni deyip aramadan uyuduğu oldu , sabah sordum çok mu yorgundun canım akşam bekledim ama aramadın diye , o da anlattı işte neler yaptığını ve yorulup uyuyakaldığını. Eşinin temposunu bilmiyorum , sen haklısın ama o da haklı olabilir. Yani ortada büyütecek bir mevzu yok. Olur öyle arada

Esin Tayland a mi gitti yorulup yatağa uzanır uzanmaz uyuya kalmış olabilir :) fazla abartıyorsun. Yakında donuna kamera da takarsın

Burada da adım herkese psikoterapi önerene çıkacak ama sizin bu sürekli ilgi beklentinizin altında bir şeyler var. Buraya sürekli gereksiz meselelerden konu açıyorsunuz. Boşanmak istemiyorsanız psikoterapi alın. Zira buraya konu açsanız dahi önerileri dinlemiyor kendi bildiğinizi okuyorsunuz.

İşe yaramıyormuş terapi. Bi kere gitmiş işe yaramamış. Doktoru da sevmemiş zaten.

Ben sizin tüm konularınızı biliyorum nerdeyse, genel olarak yapılan yorumları çok acımasız buluyorum ama sizi sirkeleyip kendinize getirmek için yapıyorlardır eminim :) Ben sizi çok tatlı buluyorum sakın üzülmeyin sabredin, dikkat edin eminim ki her şey yoluna girecek sevgiler :)

İşe yaramıyormuş terapi. Bi kere gitmiş işe yaramamış. Doktoru da sevmemiş zaten.

Bir kere gitmekle ne işe yarar ki sihirli değnek mi dokunacakmış? Onu beğenmediyse başka terapiste gitsin buraya konu açmak da işine yaramıyor gördüğüm kadarıyla.

Bir kere gitmekle ne işe yarar ki sihirli değnek mi dokunacakmış? Onu beğenmediyse başka terapiste gitsin buraya konu açmak da işine yaramıyor gördüğüm kadarıyla.

Kendi düzelmek istemedikten sonra ne burası işe yarar ne de terapi. Her ne kadar söylenenlere hak veriyormuş gibi dursa da aslında içten içe kendini haklı görüyor.

Terapi alıyor musunuz bilmiyorum bi cok konunuza denk geldim. Almıyorsanız acilen terapist yardımı alın. Hakikaten cok aşırı bağlanma sorunu var sizde. Sonra pişman olmayın. Herkesin sınırı var esiniz sınırını astı asacak. Bence o aşmadan siz bi care bulun halinize .

Eğer terapistin cözüm önerilerine kulak asarsanız ve bi kere de mucize beklerseniz işe yaramaz . Hoş zaten size yorum yazan tavsiyede bulunan bunca insanı da pek dikkate aldığınız YÖK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…