Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

Erkek degil bayan olarak bile esimden bu baskiyi gorsem bende kacarim. Her insan hurdur ozgurdur. Bu kadar hayati zindan etmeyin birbirinize. Yazik.

Helal olsun size.. gercekten !!!

O adam kocam zaten, kendi istegiyle benimle birlikte..
Eger rahatsizsaniz benim konumdan yazmayin, ben ozellikle yorum istemiyorum kimseden.
Yok merak etmeyin zaten yuzlerce sayfa hep beraber yardim etmeye calistiktan sonra yine ayni seyleri yazmaya artik takatim kalmadi. Soylemislerdi de inanmamistim.

Gidenlerin yerine biz gelmistik, simdi biz gidiyoruz yine yazacak insanlar cikar nasilsa konulariniza. Biz bayragi devretmis olalim. Siz sag, ben selamet. Iyi gunler dilerim.

Peace, esiniz 10 gun sonra gelicek.. o 10 gun icinde evini guzelcemen supur degsikler yap.. kendine bakim yaptir sacini boyat, adam eve geldiginde guzel temiZ ortam gorsun.. kucuk bir supriz hazirla..

Dun aksam oyle sozlesmistik, sabah konusacaktik, ama aradigimda acmadi belliki uyumus , bi mesaj atmamasina gicik olmustum , sebebide umursamaz gelmesi . kiskanclik degil ilgisizlik evet.

hic bisey kaybetmedim zaten haftasonu evdeydim normal kalktim aradim acmadi, sinirlenip mesaji yazdim.. ve genel olarak arada mesaj arama bekliyorum seyahatteyken, ne zaman firsati olursa bi mesaj bi telefon.

Hic anlamam su eve geldim iise gittim syrdayim burdayim diye mesaj atmalari.
Esimle sevgiliykende nisanliykende hic surdayim burdayim dye mesaj atmadik birbirimize.cok sacma gelir bana.

Saat farki var demissin uyudugunu dusunup uyandirmak istememistir.ayrca odaya geldim dese nolcak demese nolcak adam beni bu kadar skma demis sen yine haber vermesigi icin mesaj atip kizmissin adama. Kacircaksin adami elinden.

guvenmediginden mi boylesin ben korktugum icin kızardım neden haber vermiyorsun diye basına birsey gelir falan habersiz neden bıraktın derim ama sizinki kıskanclık sanırım daha oncede olmus bu sorunlar

Önceki konuları bilmiyorum,ama elinde olmadan bu kadar hassas olduğunu sanıyorum. Olan eşine ve sana olur,üzülürsün. Biraz daha rahat olmayı denesen.Ya da eşine tepki vermeden biraz düşünsen

Bakın artık ben bile bunaldim. Biraz geri çekin kendinizi yoksa sevmeniz bile kurtaramayacak sizi. Evet haber verse çok daha iyi olurdu ama demek ki bı şey oldu haber veremedi ya da o an yorgundu unuttu ilk bı sorsaydiniz keşke sonra deseydiniz. Çok abartiyosunuz

Siz esinizi size gore ayarlanmis robot gibi istiyorsunuz anlasilan.

normal koşulda küçük bir trip olarak yapılabilirdi belki
ama sizin evliliğinizde zaten durumlar ortada
kendi ipinizi kesiyorsunuz resmen

Ya siz çok komik geliyorsunuz bana kusura bakmayın da.
Konularınızı hep takip ediyorum ama yorum yazmak hiç gelmiyor içimden, yahu kardeş senin derdin neyy valla bir rahat bırak, şu adamı bu kadar sıkılmaz sen kocana güvenmiyormusun, saat farkı olduğunu biliyorsun ee bu adam iş için orda değilmi ne diye hala bukadar beklenti içindesin, eşin sana söylemiş bende yazayım siz yaında boşanırsınız,adam n eyapsın sabır taşı olsa çatlar son olarak sevgililer günü konunuzda da eşiniz haklıydı.

Abartiyor musun bilemem ama ben nisanlima boyle davransam bi taraflari kesin kalkar ayol
Surekli ayni kisiden ilgi beklemeyin. Bir sure sonra o kiside gereksiz bir ozguven olusur ve o ozguvenle terkedebilir sizi, gereksiz yere yukseltmeyin bu adamlari bu kadar. İlgisine bu kadar mi muhtacsin?

bence sız cocuk yapın
en azından bebişle ılgılenınce adama sarmaktan vazgecersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…