• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

Aslinda haklisin da kucuk seyleri de dev yaptigin icin bak cevaplar tam tersi oluyo. Emin ol cogu kadin bozulur bir haber verseydin diye. Kendini torpulemeye calis, hemen her olayda ayni tepkileri verme. Soyle ornek vereyim. Bir seye bunaldiginda, cok kizdiginda, işine gelmediginde vs hep aglarsan ilk agladigindaki o kiyamama tepkisi verilmez. Of yine agliyo huyu bu denir. Once konuyu tart, sadece erkekler diye siniflandirmiycam kimse dirdiri sevmiyo.

Merhaba,

esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.

Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.

Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.

Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
Ben de olsam sorun ederdim haklısınız

Okuyunca kendimi konya ovası gibi geniş hissettim, eşim iki haftalığına dört saatlik uzakta olucak o aramazsa bir kere bile aramış değilim aradığındada sitem eder ki normalde kıskanç biriyimdir :işsiz:

Biraz nefes alın ikinizde bu iş seyahatleri yılda bir oluyor yada olmuyor hadi daha sık olsun özlemeye fırsat buluyoruz işte daha ne.

uyuyakalmış olabilir. olabiliyor böyle şeyler. birde zaten istemese seni neden oyalasın sevgiliside değilsin eşisin canım. istemese direk bitirir zaten. daha öncede seni uyarmıştı hatırlıyorum üstüme düşme falan filan diye. bence sen hiç yazma. hem sende bu süreçte kafanı dinle biraz otur tart düşün.

Esim bi yere gittiginde onu merak etmedim diye lafını eder. Kendine dikkat et diye yollarim daha da mesgul etmem gelene kadar. Ben gittigimde arayıp haber vermezsem kızar. Ben bunu taktik olsun diye yapmıyorum kocaman adam kendine dikkat etmesini bilir nereye gittiğini de biliyorum niye merak edeyim. Ama zaten sen bunu biliyorsun niyetin ilginin hep uzerinde olmasi. Bu senin kişiliğin ve esin senin istedigin gibi bi adam degil. Bu merak etme, ilgi olaylari tamamen icten gelerek yapilan bir sey. Kendini uzun bi sure tutmayi denesen keske. Esin sana küfür ediyor ayrica. Ustune gidince daha kötü karşılık aliyorsun adam karım uzulmesin demiyor allah ne verdiyse sayiyor. Saygı cok onemli iste. Sogumuyor musun küfür duyunca? Benim ustune dusesim kalmazdi.

Evet yine haksizsin.Bu evlilik eninde sonunda bitecek belli esinde öyle demiş zaten.hic rahat birakmiyosun bir huzur vermiyorsun.milyon defa tavsiye verildi ama bir kulağından girip diğerinden çıktı.can çıkmadan huy çıkmaz mis senin düzeleceğin yok.acimasiz olmak istemezdim ama gerçekten zorluyorsun insani

Bu konuda dünkü konuya dönmüş, üye için fake deyip konusunda geyik yapıyorsunuz, fake'se bunu araştırmak yönetimin işi, kiblersiniz nerede yaşıyormuş kimmiş bulunur, sırf siz inanmıyorsunuz diye geyiğe bağlamanıza gerek yok, üstelik yasak.

Konu açmasına gelince, bir üye şu kadar konu açar diye bir sınır var mı? 10 yıldır sitedeyim böyle bir sınırlamaya denk gelmedim.
İçeriklerden sıkılmışsanız üyeyi göz ardı edersiniz konularını görmezsiniz, zorla yazmanızı gerektiren bir kural da yok sitede.

Ben sizin tüm konularınızı biliyorum nerdeyse, genel olarak yapılan yorumları çok acımasız buluyorum ama sizi sirkeleyip kendinize getirmek için yapıyorlardır eminim :) Ben sizi çok tatlı buluyorum sakın üzülmeyin sabredin, dikkat edin eminim ki her şey yoluna girecek sevgiler :)

:KK19:

Tam acımasız yorumunun altına gelecek ama Okumadım bile konuyu yüksek ihtimal cevabı EVET tir. Peace in konularını eşi ayrılmakla tehdit ettiğinde üzülerek takip etmiştim o zaman herkesin söylediği bazı şeyler vardı Evet yapıcam düzelticem haklısınz demişti geçen hafta mıydı bir konusunu okudum AA naptı acaba diye hala sorunlar ve yorumlar aynı kendi cevapları da aynı.can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler..

Yine peaceful16 ve yine abartılmış bir konu :işsiz:Allah size akıl ve fikir eşinize de bol bol sabırlar versin

Merhaba,

esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.

Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.

Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.

Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..

Neden seni aramasını, haber vermesini istiyorsun ? Önce bunu belirle bence.
Kıskançlık mı, ilgisizlik mi, seni unutur diye mi ? Kıskançlıktansa boşuna olur. Odaya dönmese bile döndüm diye yazabilir. 1 gün konuşmasanız seni unutmaz. Her sebebe mantıklı bir açıklama bulabilirsin. Ayrıca insanlık hali, unutabilir, uyuyakalabilir.
Aramadığı için ne kaybettin ? Hani bekledim demişsin ya.. Beklemek için işinden gücünden ödün mü verdin ? Sanmıyorum. Oturup gözün telefonda beklediysen bilemem ama bunu yapma zaten. Normal hayatına devam et, ararsa arar. Aramadı diye sinirlenip yazman, seni olumsuz gösteriyor.

Evet yeter ciddiyim yeter
O kadar antipatiksin ki samimiyetsiz geliyorsun, anlatabiliyor muyum ?
Sana kaç 747375727757383 kez aynı şeyler yazıldı çizildi malum tablo ortada
Bak sana şunu diyeyim yemin ederim esine eğer varsa Allah dayanma gücü versin
Size ne oluyor.. mecburmusun yazmaya... bikan kisilerde yazmasin. Herkezin derdi kendine..

Back