Merhaba,
esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.
Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.
Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.
Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .
Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..