• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

Merhaba,

esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.

Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.

Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.

Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
Bence haklisin geldim cok uykum var askim yazmasi 1 dksini almaz.

Merhaba,

esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.

Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.

Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.

Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
Eski konularinizi bilmiyorum burdakilerin bikkinligindan anlasildigi uzere esinizi bunaltan birisiniz ben bu konunuza gore cevap vericem ben olsam bende mesaj atmadigi icin kizardim ama maalesef erkekler biz bayanlar kadar ince dusunemiyorlar

Her erkeğin kabusunu eşiniz bulmus pimpirik dirdir eden trip atan kadın profili kadin halimle dayanamıyorum ben . Kendinize gelin değisin eşiniz kacmadan

acaba sana daha kaç kez ''küçük şeyleri abartma adamı bunaltma'' demeliyiz?

kaç kere daha demeliyiz düzelmen için? söyle o kadar kere yazalım.

ya da hiç yazmayalım ya anlamayacaksın belli ki.

bu adamın inşallah canına tak edipte seni boşamaz peaceful.

tamam haklı olduğun noktalar olabiliyor ama hiç kimse böyle şeyleri senin kadar abartıp sorun haline getirmiyordur.

Bence tam tersini yapin onun size yaklastigi gibi.... biraz kendinize guvenin sizin kendinize guveniniz yok anladigim kadariyla hep bi kusku icerisindesiniz.. bu esinizi bunaltir ve sizden sogumasina sebep olur o sizi ozlesin neden bugun yazmadin aramadin desin bu sekilde olmaz bu evlilik biter.

Alip 2 cumle ben yatyrm yazamiyosa nasi bu insanla bi hayat paylasicaksin tamam sen brz supeci kiskanc olablrsn esinde zaten gerekli uyariyi sna vermis tamam esinin uzerine gtme ama okdrda serbest brkma ikisinin arasinda fark var heleki esinde bu konuda cok hassas gelmedi bana msj bile atmaya tenezzul etmiyosa ben olsam kavga ederdm ben burda neciyim diye gtsn ozaman ayrilsin bide tehdit etmis seni resmen napiyosan yap derdim....

Simdi sen esin seyahatteyken seni aramiyor sormuyor ilgilenmiyor kisaca sadede gelirsek aldattigini mi düşünüyorsun, önce cooook seveceksin, sonra guveneceksin, sen de gece gec saatlere kadar arkadaslarinla gezmeyi eğlenmeyi biliyorsun da hic düşündün mu esin bu durumdan memnun mu acaba? Kadinsan ona gore davran önce.

Bence daha da abart ve kitabını yaz cin ali serisi gibi eşim piknikte, eşim seyahatte, eşim bla bla.. Rahat bırak adamı azcık

Konu sahibi bence sizde ilgi acligi var. Umarim yanlis anlamazsiniz. Buraya benzer konulari acmaniz da esinizden beklentileriniz de bununla ilgili.

Sorun ne biliyormusunuz? Bir başkası eşi mesaj atmasa "eşime birşey mi oldu,hiç böyle yapmazdı"diye düşünürken sizin"acaba beni aldatıyormu"kafası yaşamanız.
Eski konularınızıda biliyorum,cidden çok sıkboğaz ettiginizi düşünüyorum eşinizi.
Adama "seni merak ettim mesaj atmayınca,iyisindir umarım,uyanınca yaz"diyebilseydiniz mesajda, herşey bambaşka olurdu emin olun.

Simdi sen esin seyahatteyken seni aramiyor sormuyor ilgilenmiyor kisaca sadede gelirsek aldattigini mi düşünüyorsun, önce cooook seveceksin, sonra guveneceksin, sen de gece gec saatlere kadar arkadaslarinla gezmeyi eğlenmeyi biliyorsun da hic düşündün mu esin bu durumdan memnun mu acaba? Kadinsan ona gore davran önce.
Bu ne biçim bir kafa yapısı yahu. Kadınsan kadın gibi davran ne demek? Dışarı çıkabilir kadinlarda arkadaşlarıyla gayet,bu onların kötü olduğu anlamına gelmiyor.
Eşi sorun yapsa arar sorardı nerdesin ne yaptın vs diye,demekki adam bunları sorun etmiyor,sizde sorun etmeyin bence.

Bu ne biçim bir kafa yapısı yahu. Kadınsan kadın gibi davran ne demek? Dışarı çıkabilir kadinlarda arkadaşlarıyla gayet,bu onların kötü olduğu anlamına gelmiyor.
Eşi sorun yapsa arar sorardı nerdesin ne yaptın vs diye,demekki adam bunları sorun etmiyor,sizde sorun etmeyin bence.

Bende bunu simdi gordum, kadinsam nasil davranmam gerekiyor mesela. ne demek istemis arkadas tam olarak. arkadaslarimla yemege gittim , esimde biliyor tabiki ve gayet normal birsey bu yani... esimin aldattigini falanda dusunmuyorum....

Sorun ne biliyormusunuz? Bir başkası eşi mesaj atmasa "eşime birşey mi oldu,hiç böyle yapmazdı"diye düşünürken sizin"acaba beni aldatıyormu"kafası yaşamanız.
Eski konularınızıda biliyorum,cidden çok sıkboğaz ettiginizi düşünüyorum eşinizi.
Adama "seni merak ettim mesaj atmayınca,iyisindir umarım,uyanınca yaz"diyebilseydiniz mesajda, herşey bambaşka olurdu emin olun.

hayir aldatiyormu diye dusunmuyorum, asla, o konuda gercekten cok guveniyorum.
Ben beni umursamiyo diye dusunuyorum, yani haber vermemis umrunda degilim 1 mesaj bile atmiyor diye dusunuyorum.
bugun mesela bir arkadasiyla bulusmus orda, sabah uyandigim gibi mesaj attim, cevap yok, 1 saat sonra aradim, mesaj atti arkadasimla bulustuk yemek yiyoruz diye. Sonra 1 saat daha sonra aradi, simdi otele geldim diye bende soyleseydin en azindan bilirdim bende aramazdim dedim. O da valla hemen karar verdik 2 saatligine bulustuk cokta ozlemistim kac yildir gormuyorum aklima gelmedi haber vermek dedi, zaten sende saat sabahin koruydu dedi, uzatma buyutme bu kadar onemli birsey yok dedi... bazen haber veririm bazen veremem herseyi rapor edemem sana dedi.

Sende ceneni tutamama hastaligi var.Tutsan ceneni tamam hayatim iyi yapmissiniz desen adam sana bir ihtimal bikac adim atacak.Ama illa o "haber verebilirdin" i sokusturucaksin.Bunu yaparsan daha cok beklersin seni sallamasini.Adamin umrunda olmazsin. Sana inat yapiyor artik.Peace te jeton 10 koseli dusmuyor ama.Halamda vardi bu hastalik.Hayatta tutamazdi agzini.Illa o lafi sokardi.Sonra oturur dayak yer,bi ton kufur isitirdi.Sen de en azindan dayak yok(belki simdilik,gozu donerse bir gun yapar mi yapar) .Ama boyle lafi yersin iste herseyi rapor edemem sana diye cocuk gibi azarlanirsin.Ne diyeyim Allah sifa versin sana ciddi diyorum.Psikolojik bir hastalikla cebellesiyorsun.

Sende ceneni tutamama hastaligi var.Tutsan ceneni tamam hayatim iyi yapmissiniz desen adam sana bir ihtimal bikac adim atacak.Ama illa o "haber verebilirdin" i sokusturucaksin.Bunu yaparsan daha cok beklersin seni sallamasini.Adamin umrunda olmazsin. Sana inat yapiyor artik.Peace te jeton 10 koseli dusmuyor ama.Halamda vardi bu hastalik.Hayatta tutamazdi agzini.Illa o lafi sokardi.Sonra oturur dayak yer,bi ton kufur isitirdi.Sen de en azindan dayak yok(belki simdilik,gozu donerse bir gun yapar mi yapar) .Ama boyle lafi yersin iste herseyi rapor edemem sana diye cocuk gibi azarlanirsin.Ne diyeyim Allah sifa versin sana ciddi diyorum.Psikolojik bir hastalikla cebellesiyorsun.

bende onu doverim o bana vurursa o zaman :) dayak yiyip oturmam.

evet valla lafimi sokusturucam illaki biraz sabirli olup sussam kesinlikle dedigin gibi olacak, kendiliginden haber verecek daha cok arayacak belki. herseyide rapor veremem sana ani karar verdik bulustuk sabahin koruydu sende zaten buyutulecek birsey yok, ayni seyleri soyleyip durma konuyu uzatmayalim dedi.
Bu arada hani cok sevgisiz duygusuz yaziyorum belki buraya ama, esim telefonda bunlari soylerken askim canim cicimli konusuyor.. benim sikayetim mesela sabah aramisim acmadi, mesajima cevap vermedi, 2-3 saat sonra aradi beni, o beni arasa mutlakaki ulasir...

Kadinsan ona gore davran ne demek :) kadin gece disari cikamaz mi? Bence siz kendinizi yanlis ifade ettiniz. Siz giderken iyi ama kocaniz cikmasin mi falan demek istediniz ve biz yanlis anladik diye dusundum. Umarim oyledir yani

hayir aldatiyormu diye dusunmuyorum, asla, o konuda gercekten cok guveniyorum.
Ben beni umursamiyo diye dusunuyorum, yani haber vermemis umrunda degilim 1 mesaj bile atmiyor diye dusunuyorum.
bugun mesela bir arkadasiyla bulusmus orda, sabah uyandigim gibi mesaj attim, cevap yok, 1 saat sonra aradim, mesaj atti arkadasimla bulustuk yemek yiyoruz diye. Sonra 1 saat daha sonra aradi, simdi otele geldim diye bende soyleseydin en azindan bilirdim bende aramazdim dedim. O da valla hemen karar verdik 2 saatligine bulustuk cokta ozlemistim kac yildir gormuyorum aklima gelmedi haber vermek dedi, zaten sende saat sabahin koruydu dedi, uzatma buyutme bu kadar onemli birsey yok dedi... bazen haber veririm bazen veremem herseyi rapor edemem sana dedi.
Ama hesap sorar gibi sormak ilk etapta bu düşünceyi çağrıştırıyor.
Güzellikle sitem edin,baskı altında hissettiği sürece böyle davranması kaçınılmaz.

Aslında neyin ne olduğunun farkındasın. Ama bu sende takıntı galine geldiği için umursamıyorsun. Yorumlarında da pek ciddiye almıyorsun bişeyleri. "Aslında böyle yapsam bişeyleri düzelir" diyorsun arkasından kocam canm cicim aşkım der ama bana haber vermemiş yazıyorsun. Sanıyorum ki konuları açmanın sebebi de yalnız olman burada sohpet edince bi nebze kafan dağılıyor. Konuyla alakalı yorumları taktığından veya sorunların var diye değil. Tamamiylr yalnızlıktan yapıyorsun!

Back