• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

Abartiyorsundur kesin okumadim bile. ben biktim senin konulardan ama esin bikmamis. tebrikler...[/
Öncelikle direkt seni görünce başlığa içimden "evet abartıyorsun" dedim. En son düzelteceğim diyordun galiba 1 hafta dayandın yine.

Benim sana nacizane tavsiyem, bak ufak ama senin evliliğini bunlar kurtaracak. Düzeldiğine dair bu ufak sinyaller kocanı inandıracak. O mesajı o an sitemle atmasaydın da, adamın ilk uyanır uyanmaz gördüğü şey senin tribin olmasaydı? İlk konuştuğunda dile getirseydin telefonda konuşurken.

Adam çalışmaya gitmiş. Ki sen dışarı çıkmışsın geç gelmişsin. Belki ona göre de konuşabileceğiniz zaman oydu. Sana bişey dememiş. Kendini acil düzelt iyiliğin için söylüyorum. Kocanın yerine koyuyorum kendimi ve dayanamıyorum.
onceki konulari merak ettim simdi

Dizi olsa izlenilmez ki bu. Kitap olsa yarıda bıraktır. O kadar sıkıcı o kadar sevimsiz...
Ay yok deme, bes sezon izlemisim, ne kadar baysa da finali gormek icin izliyorum hala. Gecen gun spoiler verdiler ama, sanirim adam kadinla bosanacak ve yeni ufuklara yelken acacak, finali oyle yapacaklar galiba.

Ay yok deme, bes sezon izlemisim, ne kadar baysa da finali gormek icin izliyorum hala. Gecen gun spoiler verdiler ama, sanirim adam kadinla bosanacak ve yeni ufuklara yelken acacak, finali oyle yapacaklar galiba.

:D :D :D
Arka sokaklar dizisine dönmesin de bitmeyen :D
Ben de nefret ede ede izledim gerçi ama bu sondu valla da billa da sondu

Yok ondan sonra peace2 giriyor vizyona. Boşanan kocanın mutluluğunu kaldıramama, sürekli hayatını takip etme. Ben bunları mı hakettim deme falan filan.

İşte tam türk dizisi.

Lale devri mi ne vardı bi ara saçma sapan. En son kanal değiştirmişti falan. Annemler bu kadar da saçmalık olmaz diye diye izlemişlerdi sinirlene sinirlene aynı o dizi gibi.
Karakterler gıcık inandırıcı değil olaylar arabesk ama sinirlensen de bakıyorsun
Hakikaten öyle

Lale devri mi ne vardı bi ara saçma sapan. En son kanal değiştirmişti falan. Annemler bu kadar da saçmalık olmaz diye diye izlemişlerdi sinirlene sinirlene aynı o dizi gibi.
Karakterler gıcık inandırıcı değil olaylar arabesk ama sinirlensen de bakıyorsun
Hakikaten öyle

Bağımlılık yapıyor bir şekilde işte. Daha ne kadar saçmalayacaklar diye izliyorsun. Bu da öyle.

Bir insan hata yapiyorsa her konuda hatali mi demek olur ? Ben her yaptigim seyde hatali olamam oyle degil mi.
bu actigim konuyu baska biri yazsa haklisin kocan bi haber verebilirdi umursamamis yazarsiniz.
Size bir konuda haklısınız denirse bunu kafanızda takıp daha büyütüp eşinize sarma ihtimaliniz o kadar yüksek ki. Bakın kırmak istemiyorum ama buradaki üyeler sizi tanımadan bıktı. Üstelik bu tavrınız eşinize. Adam bıkmış sizden, darlanıyor, konuşmak istemiyor. Bu konuşmaları da istediği için değil uzaktayken olması gereken görevmiş gibi hissediyor. Rahat bırakın adamı, bırakın gerçekten hevesle arasın sizi. Düzelin artık sonra yediğiniz hakaretlerde buradakiler sizi haklı bulsun. Biraz bırakın artık adamı nolur ya

bakalim, esim seyahate gidiyor, 10 gun yok, umarim bu sureyi iyi geciririz. uzaktayken telefon, mesaj bekliyorum hep, surekli iletisimde olalim istiyorum ama o is icin gittigi icin oteldeyken konusabiliyoruz ancak.. su 10 gun bu yuzden sorun cikarmamaya calisacagim..

konu sahibi bana hic cözüm odakli gelmediniz hep ani kurtarma derdindesiniz gibi sanki. Su 10 gün iyi gectin tatil iyi gecsin gibi asil önemli olan önünüzdeki yillar degilmi?

adim adim dusundum, en azindan bu seyahatiyle baslayabilirim...
birde sunu dusundum, cok bunaldigi icin acaba hic aramasam hic yazmasam hep o arasa yazsa biraz ozlese , rahatlasa nasil olur. yani hatta o beni aradiginda cok musait olmasam falan yani tam ters davransam belki dengeyi kurabiliriz [\QUOTE]

Bunlar da burada dursun. Ne kadar da kendini duzeltmeye kararli bir kadin...

Normalde sizin konularınıza yazmıyordum ama psikoloji öğrencisi olduğum için dayanamadım.

Psikolojide bağlanma kuramları var. Siz bebekken annenize kaygılı güvensiz bağlanma dediğimiz şekilde bağlanmışsınız büyük ihtimalle. Bu bağlanma tarzları ilerde de etkili oluyor. Mesela sizin gibi sürekli ilgi bekleyen, bunu bulamayınca öfkelenen insanlar bu bağlanma tarzına sahip oluyor.

Neden iyi bir psikoloğa gitmiyorsunuz? O çözebilir bu sorunu psikoterapi ile.

Ne olursa olsun bir bayanın bir bayana böyle bir temennide bulunması çok çirkin.

Ben de bu temennide bulunuyorum.
Kıskanç, ilgi müptelası, kavgacı huzur vermeyen kocası olan kadına kurtul o manyaktan dediğim gibi kötü huylu eş kadınsa inşallah o adam kurtulur ondan diyorum.
Temennim kocasının boşaması evet.
Düzelmiyor düzelmeyecek.
O adam da bir kere geliyor dünyaya.
Kadın dırdırı çekmek sabah akşam kavga etmek ve huzursuz yaşamak için gelmiyor.
Boşanır da huzur bulur inşallah
Tek temennim bu

Ben de bu temennide bulunuyorum.
Kıskanç, ilgi müptelası, kavgacı huzur vermeyen kocası olan kadına kurtul o manyaktan dediğim gibi kötü huylu eş kadınsa inşallah o adam kurtulur ondan diyorum.
Temennim kocasının boşaması evet.
Düzelmiyor düzelmeyecek.
O adam da bir kere geliyor dünyaya.
Kadın dırdırı çekmek sabah akşam kavga etmek ve huzursuz yaşamak için gelmiyor.
Boşanır da huzur bişe inşallah
Tek temennim bu

Eski konularını hatırlamıyorum bayanın, ama genede böyle bir yorum bir bayan olarak beni çok kırdı.

Eski konularını hatırlamıyorum bayanın, ama genede böyle bir yorum bir bayan olarak beni çok kırdı.

Bilmiyorsanız böyle demeniz normal.
Bir koca sene boyunca kavgasız bir gün geçirmeyen kişi erkek de olsa kadın da olsa böyle bir hayatı hak etmiyor.
Her gün kavga çıkaran bir kadınla yaşamamalı kimse
Her gün kavga çıkaran erkekle de yaşamamalı.
Kadın diye hemcinsim diye hep haklı görecek değilim.
Huzur vermeyen her gün trip atan her gün kavga çıkaran bir kadınla yaşamak o adama haksızlık.

peaceful16 peaceful16 arkadaşım, düzelme yolunda kendini zorlamalısın,madem uzman yardımı almayacaksın,kendi kendinin uzmanı ol ve bak gör hayat sana daha güzel olacak..
Bırak o seni merak etsin,bırak azcıkta o desin ilgi göstersene bana azcık..

Seni anlıyorum zor geliyor,ama bunaltmamaya çalış adamı,azcık dişini sık,başka meşkaleler bul.

Kendini ancak sen düzeltebilirsin,burada önerileri dikkate alarak..

Ayrıca bazı insanların herşeyi ne kadar mükemmel ki,burada kırıcı olabiliyorlar...hemde bazen çok kırıcı oluyorlar.
Sanki silah dayanıyor kafalarına konuyu takip etsinler diye...

Kimse mükemmel degil.....

Back