- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi peaceful16
-
Abartiyorsundur kesin okumadim bile. ben biktim senin konulardan ama esin bikmamis. tebrikler...[/
onceki konulari merak ettim simdiÖncelikle direkt seni görünce başlığa içimden "evet abartıyorsun" dedim. En son düzelteceğim diyordun galiba 1 hafta dayandın yine.
Benim sana nacizane tavsiyem, bak ufak ama senin evliliğini bunlar kurtaracak. Düzeldiğine dair bu ufak sinyaller kocanı inandıracak. O mesajı o an sitemle atmasaydın da, adamın ilk uyanır uyanmaz gördüğü şey senin tribin olmasaydı? İlk konuştuğunda dile getirseydin telefonda konuşurken.
Adam çalışmaya gitmiş. Ki sen dışarı çıkmışsın geç gelmişsin. Belki ona göre de konuşabileceğiniz zaman oydu. Sana bişey dememiş. Kendini acil düzelt iyiliğin için söylüyorum. Kocanın yerine koyuyorum kendimi ve dayanamıyorum.
Ay yok deme, bes sezon izlemisim, ne kadar baysa da finali gormek icin izliyorum hala. Gecen gun spoiler verdiler ama, sanirim adam kadinla bosanacak ve yeni ufuklara yelken acacak, finali oyle yapacaklar galiba.Dizi olsa izlenilmez ki bu. Kitap olsa yarıda bıraktır. O kadar sıkıcı o kadar sevimsiz...
Dizi olsa izlenilmez ki bu. Kitap olsa yarıda bıraktır. O kadar sıkıcı o kadar sevimsiz...
Ay yok deme, bes sezon izlemisim, ne kadar baysa da finali gormek icin izliyorum hala. Gecen gun spoiler verdiler ama, sanirim adam kadinla bosanacak ve yeni ufuklara yelken acacak, finali oyle yapacaklar galiba.
Ay yok deme, bes sezon izlemisim, ne kadar baysa da finali gormek icin izliyorum hala. Gecen gun spoiler verdiler ama, sanirim adam kadinla bosanacak ve yeni ufuklara yelken acacak, finali oyle yapacaklar galiba.
İşte tam türk dizisi.
Lale devri mi ne vardı bi ara saçma sapan. En son kanal değiştirmişti falan. Annemler bu kadar da saçmalık olmaz diye diye izlemişlerdi sinirlene sinirlene aynı o dizi gibi.
Karakterler gıcık inandırıcı değil olaylar arabesk ama sinirlensen de bakıyorsun
Hakikaten öyle
nasıl aynı değil yaa
inşallah adam daha anlayışlı normal kendini seven birini bulur da sizden kurtulur
Size bir konuda haklısınız denirse bunu kafanızda takıp daha büyütüp eşinize sarma ihtimaliniz o kadar yüksek ki. Bakın kırmak istemiyorum ama buradaki üyeler sizi tanımadan bıktı. Üstelik bu tavrınız eşinize. Adam bıkmış sizden, darlanıyor, konuşmak istemiyor. Bu konuşmaları da istediği için değil uzaktayken olması gereken görevmiş gibi hissediyor. Rahat bırakın adamı, bırakın gerçekten hevesle arasın sizi. Düzelin artık sonra yediğiniz hakaretlerde buradakiler sizi haklı bulsun. Biraz bırakın artık adamı nolur yaBir insan hata yapiyorsa her konuda hatali mi demek olur ? Ben her yaptigim seyde hatali olamam oyle degil mi.
bu actigim konuyu baska biri yazsa haklisin kocan bi haber verebilirdi umursamamis yazarsiniz.
bakalim, esim seyahate gidiyor, 10 gun yok, umarim bu sureyi iyi geciririz. uzaktayken telefon, mesaj bekliyorum hep, surekli iletisimde olalim istiyorum ama o is icin gittigi icin oteldeyken konusabiliyoruz ancak.. su 10 gun bu yuzden sorun cikarmamaya calisacagim..
konu sahibi bana hic cözüm odakli gelmediniz hep ani kurtarma derdindesiniz gibi sanki. Su 10 gün iyi gectin tatil iyi gecsin gibi asil önemli olan önünüzdeki yillar degilmi?
adim adim dusundum, en azindan bu seyahatiyle baslayabilirim...
birde sunu dusundum, cok bunaldigi icin acaba hic aramasam hic yazmasam hep o arasa yazsa biraz ozlese , rahatlasa nasil olur. yani hatta o beni aradiginda cok musait olmasam falan yani tam ters davransam belki dengeyi kurabiliriz [\QUOTE]
Bunlar da burada dursun. Ne kadar da kendini duzeltmeye kararli bir kadin...
Ne olursa olsun bir bayanın bir bayana böyle bir temennide bulunması çok çirkin.
Ben de bu temennide bulunuyorum.
Kıskanç, ilgi müptelası, kavgacı huzur vermeyen kocası olan kadına kurtul o manyaktan dediğim gibi kötü huylu eş kadınsa inşallah o adam kurtulur ondan diyorum.
Temennim kocasının boşaması evet.
Düzelmiyor düzelmeyecek.
O adam da bir kere geliyor dünyaya.
Kadın dırdırı çekmek sabah akşam kavga etmek ve huzursuz yaşamak için gelmiyor.
Boşanır da huzur bişe inşallah
Tek temennim bu
Biz adami dusunuyoruz, o sebeple.Ne olursa olsun bir bayanın bir bayana böyle bir temennide bulunması çok çirkin.
Ne olursa olsun bir bayanın bir bayana böyle bir temennide bulunması çok çirkin.
Eski konularını hatırlamıyorum bayanın, ama genede böyle bir yorum bir bayan olarak beni çok kırdı.
Eski konularını hatırlamıyorum bayanın, ama genede böyle bir yorum bir bayan olarak beni çok kırdı.
Bu çok ağır olmadı mıne olursa olsun arkadasa yardimci olmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?