Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

ben o aramadıkca onu aramam. zaten istesemde arayamam. mesleginden ötürü.
ama whatsup msj atıyorum görürse veya bakarsa cevap yazar. yıllar oldu tabi ben artık işini ve calışma şeklini bildigim için sorun etmiyoruım :) eşimde şunu iyi bilir eger cok acil birşey olursa ve ulaşmak istersem ne şartlarda ve nerede olursa olursa olsun onu bulur konuşurum

Tek bir satırını hak etmiyor shot
Verilecek her akıl her taktik verildi bir sürü kadın tarafından. Söylenecek bir şey de kalmadı.
Artık gerçekten tek sözü hak etmiyor hiç boşuna yorma kendini
Ben tek satır yazmam daha da.

Bana ne elvan cidden artik ne hali varsa gorsun. Bu nedir ya? Insanlar yardim etmeye calistikca salak yerine koyuyor herkesi. Zerre umrumda degil.

Bana ne elvan cidden artik ne hali varsa gorsun. Bu nedir ya? Insanlar yardim etmeye calistikca salak yerine koyuyor herkesi. Zerre umrumda degil.

Aynen öyle.
Kaç konu ya kaç konu. Bir tane farklı içerik yok. Benzer konular önce haksız mıyımlar, sonra tedavi ol diyenlere kendim yenerim ben aramayacağımlar. Sonra hop Yeni konu.
Saygısızlık artık bu.
Söylenebilecek her şey söylendi zaten, hala aynı konuyu açıyorsan dalga geçiyorsun demek bu.

Bu çok ağır olmadı mı ne olursa olsun arkadasa yardimci olmaliyiz
Ah yeni kurban.
Peace hadi yeni bir kurbaniniz var gözünüz aydin.
Toprak sizi de iyi niyetinizden oturu kutlar, mesaleyi zevkle size devrederim. Allah sabir versin.
Not: alintiladiginiz uye hic de az dememis, bilakis cogumuzun icinden geceni soylemis.

Elvan peace'in kendine saygisi yok ki bze olsun.
Neyse benim icin bu defter kapandi. Arada yeni konulara girer "bosanma","dava","avukat" kelimelerini arar gecerim. Gerci turkiye'ye donene kadar oyle bir sey yapmaz adam, Allah sabir versin.

S shot elvanelvan88 in vino veritas
Ben bu olayı kıskançlığı ile meşhur olan üyede de çok yaşadım. Önce sevgili kıskançlığı konularıydı herkes aynı şeyi yazıyordu, bir süre sonra o insanlar sıkılıyor yeni üyeler aynı şeyleri yazıyordu sonra onlar da yerini daha yenilere bırakıyordu. Ben çözümü onun konularına girmemekte bulmuştum. Sonra nişanlandı nişanlı kıskançlık konuları şimdi de evli evli kıskançlık konuları. Ve hep yeni insanlar aynı yorumlar. Tabi arada nickler de değişti.
Velhasıl kelam ne yapabiliriz? Yani ben de istiyorum bir site kuralı olsa da yapamasalar ama işte. Devam niteliğinde de olmuyor pek. Bu konu artık neredeyse birebir daha önce yaşandı ama ne yapabiliriz ki? Konuya girmemekten başka çare yok. İnşallah nicki falan değiştirmez de en azından konuya girmemeyi başarabiliriz. Allah yeni üyelere sabır versin ne diyeyim.

Daha önceki konularınızı hiç bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey erkekler gerçekten huzur ister. Gerçi biz bayanlar da öyle. O yüzden bence çok sıkmayın. Hatta size bir tavsiye o size yazmıyorsa siz de yazmayın. Benim eşim de uzakta bazen ben de öyle yapıyorum hiç yazmıyorum arayıp sormuyorum. O merak edip bana dönüş yapıyor hatta neden yazmıyorsun merak ettim bile diyor. Bence ilgilenmesini istiyorsan bu şekilde yapabilirsin. En iyisi rahat bırakmak.

Aaa ne munasebet. Tedavi ise yaramaz inanmiyor. Kendisi cozecekmis. Ne terapisi ne psikolugu zinhar demeyin oyle bir sey.

Eğer bunu ret ediyorsa yaşamak çok zor olur kendine ve karşısındakine .

Sadece hasta olanlar tedavi görmez ki , sadece konuşmak için bile terapiye gidilebilir.

Buraya yazacağıma zamanımı bir uzmana veririm , en azından kendimi aynada görmüş olurum.

Anladım kim olduğunu..
benzerler gerçekten yapı olarak aynı takıntılı saplantılı ruh hali.
Çok haklısın
Benim adıma bu konusu sondu ama bir daha ölüyorum dese açmayacağım konusunu ben de insanım sinirlerimi bozuyor artık. Bu sondu gerçekten

Yeni uyelik alsalar da konulari o kadar bariz ki aninda taniniyorlar zaten. Peace isterse on tane nick alsin, bu yaptiklariyla ikinci konusunda anlasilir kim oldugu.

Valla ben pes ettim. Samimi net fikrim ne hali varsa gorsun.

Aaa ne munasebet. Tedavi ise yaramaz inanmiyor. Kendisi cozecekmis. Ne terapisi ne psikolugu zinhar demeyin oyle bir sey.

Ya ben o arayı kaçırmışım. En son o da terapiye sıcak bakıyordu ama çinde çok pahalı idi. Telefon üzerinden terapi falan araştırılıyordu ve sanki bir kere de gitti diye hatırlıyorum. Ama sonra bir baktım, terapi gereksiz oldu kendi kendine yenebilirdi. Anlamadım o arada ne oldu. 1 seans görüştü de durumun vehametini mi anlattılar ona da, inanmak istemedi ama 1 seanstan da olmaz öyle.

Sinirlerini niye bozuyorsun cicim? Dizi takip eder gibi takip ediyorum ben artık. Gerçeklik payı benim için yok. Peace hayali bir dizi ya da kitap karakteri benim için.

İşe yaramamışmış terapi. Psikoloğu sevmemişmiş. Tek seansta ne anladıysa artık.

Psikologa ve terapiye inanmiyormus, kendi kendini duzeltebilirmis. Bayagi bir yazdi bu konuda, en son bir ara "bu belki psikolojik bir sey degil, belki karakterim yapim huyum bu?"ya vardi.

Psikolog falan öcü. Ne duyacagindan mi korkuyor nedir.

Sürekli sürekli kendinizi tekrarlıyorsunuz. Bakın kendinizi suçlu bile görmüyorsunuz. Adam arkadaşlarıyla takılırken sizi unutmuyor, çalışıyor adam. Yorgundur ya da başka bir şeydir yahu neden aradığında sormak yerine küçük çocuk gibi trip atıyorsunuz? Gerçekten artık fake olduğunuzu düşünüyorum. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. daha önce de yazanlar olmuştur ama baktınız mı konu sahibi buradaki insanlarla dalga mı geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…