- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi peaceful16
-
ben o aramadıkca onu aramam. zaten istesemde arayamam. mesleginden ötürü.Merhaba,
esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.
Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.
Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.
Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .
Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
Valla ben artik zerre umitli degilim peaceten, hele su konudan sonra.
Seyahatteyken rahat birakacagim, on gun kendimi tutacagim deyip duruyordu daha dakika bir gol bir.
Tedaviyi bu kadar reddeden, kendini bu kadar bilmeyen insana daha ne yazayim ben? Naparsa yapsin.
Sadece kocasi ne zaman bosayacak diye takip ederim artik konularini.
Bana ne elvan cidden artik ne hali varsa gorsun. Bu nedir ya? Insanlar yardim etmeye calistikca salak yerine koyuyor herkesi. Zerre umrumda degil.Tek bir satırını hak etmiyor shot
Verilecek her akıl her taktik verildi bir sürü kadın tarafından. Söylenecek bir şey de kalmadı.
Artık gerçekten tek sözü hak etmiyor hiç boşuna yorma kendini
Ben tek satır yazmam daha da.
Bu çok ağır olmadı mınasıl aynı değil yaa
inşallah adam daha anlayışlı normal kendini seven birini bulur da sizden kurtulur
Bana ne elvan cidden artik ne hali varsa gorsun. Bu nedir ya? Insanlar yardim etmeye calistikca salak yerine koyuyor herkesi. Zerre umrumda degil.
Aaa ne munasebet. Tedavi ise yaramaz inanmiyor. Kendisi cozecekmis. Ne terapisi ne psikolugu zinhar demeyin oyle bir sey.Terapi görüyor musun peki ?
Ah yeni kurban.Bu çok ağır olmadı mıne olursa olsun arkadasa yardimci olmaliyiz
Elvan peace'in kendine saygisi yok ki bze olsun.Aynen öyle.
Kaç konu ya kaç konu. Bir tane farklı içerik yok. Benzer konular önce haksız mıyımlar, sonra tedavi ol diyenlere kendim yenerim ben aramayacağımlar. Sonra hop Yeni konu.
Saygısızlık artık bu.
Söylenebilecek her şey söylendi zaten, hala aynı konuyu açıyorsan dalga geçiyorsun demek bu.
Aaa ne munasebet. Tedavi ise yaramaz inanmiyor. Kendisi cozecekmis. Ne terapisi ne psikolugu zinhar demeyin oyle bir sey.
S shotelvanelvan88 in vino veritas
Ben bu olayı kıskançlığı ile meşhur olan üyede de çok yaşadım. Önce sevgili kıskançlığı konularıydı herkes aynı şeyi yazıyordu, bir süre sonra o insanlar sıkılıyor yeni üyeler aynı şeyleri yazıyordu sonra onlar da yerini daha yenilere bırakıyordu. Ben çözümü onun konularına girmemekte bulmuştum. Sonra nişanlandı nişanlı kıskançlık konuları şimdi de evli evli kıskançlık konuları. Ve hep yeni insanlar aynı yorumlar. Tabi arada nickler de değişti.
Velhasıl kelam ne yapabiliriz? Yani ben de istiyorum bir site kuralı olsa da yapamasalar ama işte. Devam niteliğinde de olmuyor pek. Bu konu artık neredeyse birebir daha önce yaşandı ama ne yapabiliriz ki? Konuya girmemekten başka çare yok. İnşallah nicki falan değiştirmez de en azından konuya girmemeyi başarabiliriz. Allah yeni üyelere sabır versin ne diyeyim.
Yeni uyelik alsalar da konulari o kadar bariz ki aninda taniniyorlar zaten. Peace isterse on tane nick alsin, bu yaptiklariyla ikinci konusunda anlasilir kim oldugu.S shotelvanelvan88 in vino veritas
Ben bu olayı kıskançlığı ile meşhur olan üyede de çok yaşadım. Önce sevgili kıskançlığı konularıydı herkes aynı şeyi yazıyordu, bir süre sonra o insanlar sıkılıyor yeni üyeler aynı şeyleri yazıyordu sonra onlar da yerini daha yenilere bırakıyordu. Ben çözümü onun konularına girmemekte bulmuştum. Sonra nişanlandı nişanlı kıskançlık konuları şimdi de evli evli kıskançlık konuları. Ve hep yeni insanlar aynı yorumlar. Tabi arada nickler de değişti.
Velhasıl kelam ne yapabiliriz? Yani ben de istiyorum bir site kuralı olsa da yapamasalar ama işte. Devam niteliğinde de olmuyor pek. Bu konu artık neredeyse birebir daha önce yaşandı ama ne yapabiliriz ki? Konuya girmemekten başka çare yok. İnşallah nicki falan değiştirmez de en azından konuya girmemeyi başarabiliriz. Allah yeni üyelere sabır versin ne diyeyim.
Aaa ne munasebet. Tedavi ise yaramaz inanmiyor. Kendisi cozecekmis. Ne terapisi ne psikolugu zinhar demeyin oyle bir sey.
Anladım kim olduğunu..
benzerler gerçekten yapı olarak aynı takıntılı saplantılı ruh hali.
Çok haklısın
Benim adıma bu konusu sondu ama bir daha ölüyorum dese açmayacağım konusunu ben de insanım sinirlerimi bozuyor artık. Bu sondu gerçekten
Ya ben o arayı kaçırmışım. En son o da terapiye sıcak bakıyordu ama çinde çok pahalı idi. Telefon üzerinden terapi falan araştırılıyordu ve sanki bir kere de gitti diye hatırlıyorum. Ama sonra bir baktım, terapi gereksiz oldu kendi kendine yenebilirdi. Anlamadım o arada ne oldu. 1 seans görüştü de durumun vehametini mi anlattılar ona da, inanmak istemedi ama 1 seanstan da olmaz öyle.
Psikologa ve terapiye inanmiyormus, kendi kendini duzeltebilirmis. Bayagi bir yazdi bu konuda, en son bir ara "bu belki psikolojik bir sey degil, belki karakterim yapim huyum bu?"ya vardi.Ya ben o arayı kaçırmışım. En son o da terapiye sıcak bakıyordu ama çinde çok pahalı idi. Telefon üzerinden terapi falan araştırılıyordu ve sanki bir kere de gitti diye hatırlıyorum. Ama sonra bir baktım, terapi gereksiz oldu kendi kendine yenebilirdi. Anlamadım o arada ne oldu. 1 seans görüştü de durumun vehametini mi anlattılar ona da, inanmak istemedi ama 1 seanstan da olmaz öyle.
Sagol.. Bende o mesaji yazdim ve sonrasinda biraz pisman oldum ayni senin dedigin gibi uyanir uyanmaz benim tribimi gorecek diye pisman oldum.....
dusundugumde haksiz degilim bence yazabilirdi cunku merak edecegimide biliyor ve zor birseyde degil . ama iste o mesaj olayini yapmasam daha iyiydi..
Dun aksam biraz bekledi benim eve gitmemi sonra 5dk konustuk o da ise gitti pek bisey demedi sadece eve gidemeyeceksen soyle benim 15 dkya cikmam lazim dedi.
Duzeldigime dair ne olursa esim farkediyor ve umitleniyor, ama suanda cok ince bir cizgide oldugumuz icin hem ben daha huzursuz hissedip sacmaliyorum hemde o bu tip seylere daha buyuk tepkiler veriyor bunaldigi icin.
Sinirlerini niye bozuyorsun cicim? Dizi takip eder gibi takip ediyorum ben artık. Gerçeklik payı benim için yok. Peace hayali bir dizi ya da kitap karakteri benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?