• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

Mesajin biraz agir olmus uzuldum acikcasi.

Siz ben bilerek yapiyorum veya sizinle dalga geciyorum, uyduruyorum falan saniyorsunuz ama isin asli oyle degil.

Bir insan hata yapiyorsa her konuda hatali mi demek olur ? Ben her yaptigim seyde hatali olamam oyle degil mi.
bu actigim konuyu baska biri yazsa haklisin kocan bi haber verebilirdi umursamamis yazarsiniz.

esimin ustune gittigim bunalttigim icin artik hakli oldugum seylerdede susmam mi gerekecek?

aldatma konusundada bilmiyorum aldatirsa ayriliriz, veya o yola giriyorsa ayrilsin o zaman.... her ustune gelinen erkek aldatiyormu karisini...

Tabi ki her konuda haksız olamazsınız ama siz sürekli eşinizinden sizinle ilgilenmesini sizi aramasını liseliler gibi sürekli mesaj atmasını bekliyorsunuz . Bu konuda bencil ve haksızsınız. Zaten sadece bu konuda burada paylaşım yapıyorsunuz. Yada sorunlarınız başlangıcı buradan başlıyor. Bence biran önce kendinize çeki düzen verin. Kocanızda insan bence sabrı taşacak

Sadece of diyorum offff offff hatta..

Yemin ediyorum konuyu gördüm yuh dedim artık.

Daha dün yazdık konuna ya sen dalga mı geçiyorsun artık Peace ? Hayır gerçekten tez çalışması falan mı bu ? Ne kadar zamanda insanları delirtebilirim diye araştırma mı yapıyorsun ?

Bu nedir artık yeter ya. Her konun birbirinin aynısı. Her konuda insanlar seni ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışıyor. O konunun sonuna yaklaşınca anlıyorsun tamam değişeceğim diyorsun konunun okunabilirliği azalıyor sen hop yeni konu açıyorsun.

Amacın ne senin gerçekten ya ?

Evet yeter ciddiyim yeter
O kadar antipatiksin ki samimiyetsiz geliyorsun, anlatabiliyor muyum ?
Sana kaç 747375727757383 kez aynı şeyler yazıldı çizildi malum tablo ortada
Bak sana şunu diyeyim yemin ederim esine eğer varsa Allah dayanma gücü versin

ben sana daha değişik bir şey söyleyeyim arkadaşım.
ben ona hala iyi niyet beslerken mesaj yazmıştım.
yardım etmek ya amaç.
bana pat diye herkesin içinde 'aa ben seni tanıyorum' yazmış.
iyi hoş ben buna dedim ki 'aa kız nerden'?
cevap yok. sonra özel mesaj attım. sonra 2 kere daha özelden yazdım.
en sonunda okkalı bir mesaj yazdım haliyle.
çünkü bir insana seni tanıyorum diyorsun kenara çekiliyorsun.
ee karşıdaki insanda merak içinde kalıyor, sonuçta burada her gün sivilde de tanıştığımız insanlarla karşılaşmıyoruz.
o en son dokundurduğum mesajıma cevap olarak 'yok ben karıştırmışım tanımıyormuşum' yazmış.
ondan sonra ben durumu anladım elimi eteğimi çektim.
şu an ona karşı nötrüm .

Eger benim konumu okumak yasadiklarimi gormek seni mutlu ediyor, eglendiriyorsa oku tabiki..
" ayy iyiki boyle bir evliligim yok iyiki kocama boyle davranmiyorum " diye okuyorsun yani. Eger mutlu ve iyi hissediyorsan benim icin sorun yok yani yasadiklarimin ustune ekstra birsey katmiyor. Ben baskasinin mutsuzlugundan veya sorunlarindan mutluluk duyacak bi insan degilim ondan anlayamamistim nasil eglendigini .

Dikkatli ol peaceful

Sempatik olacağım çabasıyla aptal durumuna düşmeni istemem. Zira benim şükür sebebi gibi bir şeysin yazarken konuda eş-evlilik gibi bir yorumum yoktu. Ayrıca bu yorumunla bir kez daha şükür sebebi oldun.

Şükrediyorum çünkü senin gibi biri değilim. Bunun eşimle-ona davranışlarımla-evliliğimle hiçbir ilgisi yok, oradan yürürsen zararlı çıkarsın.

Şükrediyorum ki mental veya fiziksel bir hastalığım olursa uzmana gitmeyi kabul edecek olgunluktayım.

Şükrediyorum ki biri bana bir şeyi bir kere derse ben onu tekrar tekrar sormam.

Şükrediyorum ki kendime yetebilen bir bireyim.

Şükrediyorum ki 3 günlük ömrümü böyle şeylerle heba etmiyorum.

Ayrıca evet ben senin sorununla eğlenip mutlu olan bir insanım çünkü beni sen bu hale getirdin. Hiçbir şekilde suçluluk da duymuyorum.

İnsanlar senin gerçekliğini sorgulamaya başladı yahu, ben eğlenmişim çok mu :KK70:

Dikkatli ol peaceful

Sempatik olacağım çabasıyla aptal durumuna düşmeni istemem. Zira benim şükür sebebi gibi bir şeysin yazarken konuda eş-evlilik gibi bir yorumum yoktu. Ayrıca bu yorumunla bir kez daha şükür sebebi oldun.

Şükrediyorum çünkü senin gibi biri değilim. Bunun eşimle-ona davranışlarımla-evliliğimle hiçbir ilgisi yok, oradan yürürsen zararlı çıkarsın.

Şükrediyorum ki mental veya fiziksel bir hastalığım olursa uzmana gitmeyi kabul edecek olgunluktayım.

Şükrediyorum ki biri bana bir şeyi bir kere derse ben onu tekrar tekrar sormam.

Şükrediyorum ki kendime yetebilen bir bireyim.

Şükrediyorum ki 3 günlük ömrümü böyle şeylerle heba etmiyorum.

Ayrıca evet ben senin sorununla eğlenip mutlu olan bir insanım çünkü beni sen bu hale getirdin. Hiçbir şekilde suçluluk da duymuyorum.

İnsanlar senin gerçekliğini sorgulamaya başladı yahu, ben eğlenmişim çok mu :KK70:

Ne demek istedigimi anlamissin iste ayni seyleri farkli sekilde yazmissin. Amacim sempatiklik degildi , dikkatli olacak birsey yok.

beni gorup sorunlarimi, evliligimi gorup ay iyiki boyle degilim demek biraz degisik geldi bana, ben oyle biri degilim- ama sen benim icin sukur sebebi degilsin yinede , anlatabildim mi

Konularını bilmiyorum ama belli ki bezdirmişsin adamı.
Bi 10 gün ayrı kalıp karşılıklı kafa dinleyin. Emin ol 1 gün kocandan haber almadan da yaşayabilirsin.
Bırak adam seni arasın merak etsin.

Aramasın bir gün görmeyin birkaç gün

Ne fark eder

Nasılsın iyi misin de demeyiverin

Bir arkadaş şehir dışına gidiyormuş eşi sabah varmıştır diye aradım rötar yapmış uçakta imiş vs vs anlattı

Giden arar daha Ada'm gitmeden ay gittin mi diye aramak çok boğucu

Siz de akşam konuşmuşsunuz bir de sabah neden konuşmak zorunluluğu olsun ki

Belki adamlar içti odaya girdi sızdı vs vs

Merhaba,

esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.

Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.

Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.

Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
Benim eşim de 2 ayda bir 3-4 gün sehir dısına cıkar
Ben onu hiç aramam
İşne cok önem verir, müsait oldugunda o beni arar diye düşünürum
Aramak istesem de aramam

Tarzın çok yanlış çoook
Bu şekilde hiçbiyere varamazsın. Bayan tripden ibaretsin. Dolayısıyla haklıyken haksız duruma düşmeye devam edeceksin. Malesef eşinde bu triplerine karşilik sana hakaret etmeye devam edecek. Bi sabırlı aklı selim davranamıyorsun. Oysa o mesajı yazmasaydın illa seni arayacaktı işte o zaman trip atmadan net bir tavirla söyleseydin o da farkederdi hatasını ancak böyle saygınlıgını geri kazanabilirsin...

Valla ben artık konularını açıp okumak istemiyorum, yaşamak ne zordur kimbilir...

Haklı veya haksız olduğunuza birşey diyemem, eşiniz de mükemmel değil tabii ki...

Eşiniz size gerçekten değer verse, kizacaginizi bilir arar, mesaj atar. Tanıyor sizi az çok, biz bile iki saat aranmazsaniz nasıl hale geleceğinizi biliyoruz.
Ben eşinizin size çok değer verdiğini düşünmüyorum. Bu hale de sizin bu tripli halleriniz getirdi.

Bence abartmıyorsun.

Şu davranışı ben yapsam abartmış olurdum çünkü asla senin gibi bir insan değilim. Ama senin için normal.

Zira sen "bu"sun yani, bir kediyi kedi, köpeği köpek, kuşu kuş gibi davrandığı için suçlayabilir miyiz? Elbette hayır.

Sendeki malzeme bu. Ben artık eşini pek anlamama noktasına geldim. Neyi bekliyor, neyin ümidi var hala içinde?

Boşansın gitsin huzurlu bir yaşam sürsün, ölümlü dünyada bu neyin mazoşistliği?

Senden vazgeçtiğim için sadece okuyup eğleniyorum, daha önce de yazmıştım, üyelere de üzülüyorum yazık insanlar sayfalarca yazıyor.

Sevgili S shot @elvanelvan88 @eyikurefe @Felix_Felicis BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi aklıma gelen ilk üyeler. Sinir hastası olacaklar sayende. Ki bence gerek yok, ciddiye almadan okuyup eğlenceme bakıyorum, herkese tavsiye ederim.
Valla ben artik zerre umitli degilim peaceten, hele su konudan sonra.

Seyahatteyken rahat birakacagim, on gun kendimi tutacagim deyip duruyordu daha dakika bir gol bir.

Tedaviyi bu kadar reddeden, kendini bu kadar bilmeyen insana daha ne yazayim ben? Naparsa yapsin.

Sadece kocasi ne zaman bosayacak diye takip ederim artik konularini.

Back