- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- Konu Sahibi alonedark18
20 li yaşlardaki flortumuze gore şuan çok daha olgun ..ama yine ipin ucunu kaçırıyor ..kendime inanamıyorum neden bunları cektigimeCanım, teyzemin eşide öyleydi. Hala öyle aslında ama eskisine nazaran daha az.
Evet geçmişte yaşadığı sorunlar onun şuan yaşadığı sorunları tetikliyor.. Kalıcı şeyler yaşamış demek. Kendine gelmesi tamamen mümkün olmayabilir ama yaş geçtikçe daha da oturur hareketleri..
Teyzemde eşinin bu çocuksu saf hallerinden çok utanıyordu ağlayarak anlatıyordu beni neden böyle birine verdiniz diyordu. Boşanmak istiyordu ama çocukları engeldi. Sizin çocuk varmı acaba? Onların konuşma durumu nasıl.
Teyzem zaman geçtikçe yıllar geçtikçe sevmeye başladı. Mesela pikniğe gideriz ne mangal yakar ne semaver, teyzem yapar hepsini erkek gbi. O öylece oturur. Çocuk gbi atleti dışarıda gezer umurunda olmaz. Hep yüzü güleçtir hiç somurtmaz. Onunla dalga geçilse bile kendini savunamaz güler geçer. Teyzem Şuan da ara sıra dalga geçer arkasından ama yinede sever sayar.
Bizde çok seviyoruz öyle saf öyle merhametli adam ki. Bazen diyorum valla benim eşimde öyle olsaydı keşkee.
Bence sabredin geçmişte zor bişey atlatmış. Ona rağmen yuva kurmuş ev geçindiriyor ne güzel. Sizde evet biraz daha erkek olsun istiyorsunuz ama baştan bu halleri hiç dikkatinizi çekmemiş bile. Şimdide sabredin çocugnuz varsa hele..
biz pikniğe falan gitsek mangalı semaveri herşeyi o halleder kulunu dökmeye kadar..severek yapar bize elletmez ...ama bunları yaparken de arada cümleleriyle hareketleriyle saçmalar ....enusteniz gibi kenarda oturmaz atletiyle ama mangalla meşgulken egilirip kalkarken donu baya asa iner ince dusunupte onun öyle olduğunu veya olacağını tahmin etmiyor sanirimki degalarca yanına gidip uyairirim arkan görünuyor diye