- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.607
- 548
- 36
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
-
Tesadüfen bebek oluvermiş birden demek. Korunmasız iliski yaşamak ne demek biliyorsunuz değil mi?Öncelikle merhabalar. Evliliğin başından beri korumasız iliski yasadik hiç hamile kalmadım hatta dedim acaba ben Anne olamiyacam diye. Umudum kesilmişti doktora gitmeye korkuyordum tesadüf oldu 2.5 senedir olmayan bebek oluverdi... daha düşünmüyordum açıkçası. Bosanmaya kararlıyım annem kızıyor
Icki icince tanıyamıyorum ilk defa kaza yaptı korkudan 2020 12 Kasım sanırım takinti hastaligi başladı sonra herseyden suphelenmeye başladım şu an içim rahat babam vefat etti vefat etmeden önce hastaydi acaba biseymi oldu diye düşünürdüm yani ölünce hiç birsey hissetmedim öyle şey yani his etmiyorum bisey şu andaBen bu platformda Kimseyi yargılamak taraftarı değilim ama sizde dürüst olun lütfen .Evliliği bitirme düşüncesinde olan kimse hamile kalmaz. . Dürüstçe sormak istediğinizi sorsanız daha yararlı olurdu..Hani deyin ki kocamı nasıl pavyondan uzak tutarım ?? Bebek yaptım eşim pavyondan vazgeçer mi ?? .. vb deyin anlarım . Bu arada Eşinizin değişeceğini pek sanmıyorum. Bebeği aldırmayı düşünmek yerine hiç yapmasaydınız boşanma blöfünüzden korkabilirdi ama şuan o da işe yaramaz . Çünkü aldıramayacağınızı ben bile yazdıklarınızdan tahmin edebiliyorum. Hatanız şu olmuş: pavyon işini ilk öğrendiğinizde ortalığı birbirine katacaktınız , hatta evi terkedecektiniz, eşinizi bin pişman edecektiniz ki bir daha cesaret edemesin . Şu saatten sonra sizin onu terkedeceğinizden nasıl korkar hiç bir fikrim yok . Bana kalsa hiç çekmeyin boşanın derim ama öyle bir isteğiniz olsa bebek olmazdı. Bebek keşke çözüm olsaydı ama maalesef değil. Umarım bi mucize olur ve eşiniz bu kötü alışkanlığını bırakır.
Öncelikle merhabalar. Evliliğin başından beri korumasız iliski yasadik hiç hamile kalmadım hatta dedim acaba ben Anne olamiyacam diye. Umudum kesilmişti doktora gitmeye korkuyordum tesadüf oldu 2.5 senedir olmayan bebek oluverdi... daha düşünmüyordum açıkçası. Bosanmaya kararlıyım annem kızıyor
Çocuğa yazık etme arkadaşArka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
Kaçta ikna olurlar peki , arkanda olmalarını bekleme o zaman olan sana oluyor buraya gelip bizden fikir isteyecek kadar bunaldıysan... sadece kendin karar verBosanirim kararlıyım hatta iş başvuru yapicam bama herkes karşı çıkıyor ne olur 5 kere gitti anı karar verme diye ailem arkamda değil
Kadınlarla oturmuyorum diyor ama ben kabul etmiyorum otursun oturmasın oraya gitmek yanlış kapısından girmek zaten yanlış
Pavton kötü mü ?Pavyona giden adamı nasıl affedip bebek yapabildiniz?
Yoo kolay yoldan geçim kapısı, sanat icra etmek olarak görenler de var.Kadınlar maddi olarak ayakta kalabilmek için "bence" son çare olarak bu sektörde çalışmayı kabul ediyor. Mecburiyeti olmayan hangi kadın bunu kabul eder ki?
Her zamanki gibi kazadır o, yoksa aslında hiç istememiştir.Arkadasim sonra bunu sorunca kiziyorlar ama yeni evli de degilmissiniz adamin huyu da belliymis o zaman neden hala cocuk? Neden kendinize bunu yapiyorsunuz anlamiyorum yaa.
Ama dur tahmin edeyim, 'korunurken' olmustur. Elle tutulur evliligi olmayan herkeste oldugu gibi...
Her zamanki gibi kazadır o, yoksa aslında hiç istememiştir.
Bi de boşanmasına annesi kızıyormuş.Bana evet yazdi ama sonra baska bir yorumda yazmis. 2.5 senedir HIC korunmamis. Olmaz sanmis, doktora gidecekmis, nasil olmus anlamamis.
Bas bas paraları Leylanın yanında Sarı tutkunun namı geçmez diyorlar.Sarı Tutku var mesela meşhur
Bi de boşanmasına annesi kızıyormuş.
Yooo altı üstü yarı çıplak kadınlar ellerinde kaşıkla adamlara twerk yapıyor, adamlar da onların memelerini mıncıklıyor ne var ki bunda kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz aaaaPavton kötü mü ?
Hadi pavyoncu herifi koynunuza soktunuz, neden prezervatif bile taktırmadınız? Zührevi hastalıklardan da mı korkmuyorsunuz? Hastalık kapıp hamile kalsaydınız çocuğa da geçecekti.Öncelikle merhabalar. Evliliğin başından beri korumasız iliski yasadik hiç hamile kalmadım hatta dedim acaba ben Anne olamiyacam diye. Umudum kesilmişti doktora gitmeye korkuyordum tesadüf oldu 2.5 senedir olmayan bebek oluverdi... daha düşünmüyordum açıkçası. Bosanmaya kararlıyım annem kızıyor
Kız yalan Dünya’daki Selahattin’in gittiği gibi bir yer değil mi yaYooo altı üstü yarı çıplak kadınlar ellerinde kaşıkla adamlara twerk yapıyor, adamlar da onların memelerini mıncıklıyor ne var ki bunda kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?