• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim öyle birşey dedi ki ömür boyu unutamam

geçmiş gitmiş allah aşkına kötü günler bitmiş yapmayın koskocaman kadınsınız bir de öğretmensiniz unutun kötü günleri geleceğinize bakın

Acikcasi benim de hosuma gitmezdi cocugumun ögretmeninin böyle olmasi. Yani hastaligina bir sey diyemem ama kendisiyle ayni hastaligi yasayanlara git evinde büyü ara diye mi tavsiye verecek yol gösterecek?

Bu isin uzmani degilim ama psikolojik hastaliklar fiziksel yaralar gibi hemen iyilesmezler. Hatta bazilarinin tedavisi ömür boyu sürer. Kisi bazen kendini tamamen iyilesmis hisseder benim bir seyim yok artik der ve ilaclari birakir. Cok mutludur hayat güzeldir. Bir süre sonra da hastalik geri gelir. Konu sahibinin hastalik semptomlari cok ciddi. Olmayan seyleri görüp duyuyor. Ölmesi öldürmesi yönünde sesler duyuyor kafasinin icinde. Ben kendisine de sordum dr unuz ne diyor bu duruma diye. Agir psikolojik ruhsal hastaligin tedavisi büyüyü bulduk yok ettik mi yoksa kullanilan ilaclarla nihayet netice alinmaya baslanmasi mi?
doktorlara tabii ilaçları bıraktığımı söylemedim anne babam benim için çok üzülüyodu sadece onlara yalan söyleyip ilaçlara devam ettiğimi söyledim doktorada o olaydan sonra 2-3 kez gitiim iyi olduğumu görüp çok şaşırdılar ve her gittiğimde ilaçları düşürdüler tabi ben bıraktığımı söylemedim olay bu şekilde.bende sizinle hemfikirim ilaçlar bir anda bırakılmamalı ama benim kullandığım dozlarla bırak yürümeyi ayakta bile duramıyordum bu şekilde 1.5 yıl sürekli yorganın altında ağlayarak yaşadım ben başımda biricik anne ve babamla

Yaşadıklarınız zormuş.Kilonuzun sebebi ilaçlarmış herneyse.
Sonucta kilo verebiliyormussunuz önemli olan bu.
Şu kor aşık edebiyatı cidden sıkıcı yok 657775 kilo olsan severim yok böyle olsan severim filan göz var nizam var.Bunun sevmekle bir alakası yok şu adamlar kilonuza laf soyleyince sinir krizleri gecirmeniz ayrı gıcık ve itici.
Adam söyleyene kadar kendin dikkat edebilirdin ama bak anca agziyla soyleyince kilo vermişsin.Abartmayın biseyide

hanımlar ben gerçekten yaşadıklarımın bazı kişilerce öğretmenlik mesleğime bağladığına inanamıyorum yaa bırakın beni psikiyatride benim gibi hasta olarak yatan doktorlar vardı.biz de insanız ben evet okulda bir öğretmenim ama anne babamın evladı eşimin karısı kızımın da annesiyim bir tek role bağlamayın yaşadıklarımı uzaktan davulun sesi herkese hoş gelir

merhaba hanımlar 29 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.sınıf öğretmeniyim.
5 yıl önce eşimle evlendik 7 yıllık bir flört hayatından sonra.lise 2 de başlayıp 25 yaşına kadar sevgiliydik.birbirimizi çok sevdik aynı memleketli olmamıza rağmen farklı şehirlerde üniversite okuduk ama bayramlarda tatillerde sürekli memlekete döner zaman geçirirdik uzaktan yıpratıcı bir ilişki yaşadık çünkü gerçekten telefondan 1-2 ay sevdiğin adamın yüzünü görmeden ilişkiyi yürütmek çok zordu ama biz zoru da başardık ve 7 yılın sonunda evlendik.
ilk ay hamile kaldım ve malesef dış gebelik oldum bebeğim ve sağ tüpüm alındı.çok korkmuştum tek tüple bir daha hamile kalamam diye 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çoşükür bu kez normaldi ve güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.ne olduysa bebeğimi doğurunca oldu.normal doğum beklerken ve günümüz tamamlanmışken bebeğin kalp atışlarının yüksekliğinden dolayı bebeğimi ani dolarak dünyaya getirdim sezeryan yoluyla.doğumdan çıkınca bana birşeyler oldu.özlemle bebeğimi bekleyen ben ondan ve kendimden nefret etmeye başladım evimi sevmiyordum artık insanlar bebeğim ben herşey ama herşey bana çok farklı görünüyordu derken bu problerler artıp intihara kalkışınca gitmediğimiz psikiyatri doktoru kalmadı.en sonunda fakülte psikiyatri kliniğine yatırdılar ve 1 ay burada şizofren hastalarıyla benim gibi intihara kalkışan kocasından dayak yiyen tecavüze uğrayanlarla aynı klinikte yattım.bu benim hastaneye ilk yatışımdı malesef daha devamı gelecek.eşim hep yanımdaydı evde kendimi tokatladığımda çıplak ayakla dışarı çıkıp kaçmaya çalıştığımda hiçbir zaman neden demedi çünkü ciddi olarak ben artık ben değildim sanki içimde başka bir güç beni yönetip hükmediyordu.bu ilk hastaneye yattığımda eşim benimle kaldı geceleri çünkü özel odaya alınmıştım kriz anlarımda hep yanımdaydı.günde 9 tane ilaç içiriorlardı ve yaşayan ölüydüm kolumu bile kaldıracak gücüm kalmamıştı.kızım bebeğim ise kayınvalidemdeydi onun yüzünü bile görmek istemiyordum sanki bütün bunların sebebi kızım gibi geliyordu o zamanlar .neyse doktorları ve kendimi kandırıp 1 ay sonra çıktım klinikten ama bitmedi malesef içimdeki ses.sürekli bana komut veriyordu kendini balkondan aşağıya at kalorifere kendini as vs.tabii bu sürede artık evimde değil annemde kaldık çünkü doktorlar yalnız olmama izin vermediler.
neyse fazla uzatmayım bu şekilde 2 defa daha farklı aralıklarla psikiyatri kliniğine yatırıldım intihar girişiminden .sonra böyle olmayacak dediler babamlar sürekli ilaç kullanmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyordu bende.götürmedikleri hacı hoca kalmadı.en son bi hocaya gittik 5 saat yol çektik başka şehirdeydi.hoca sende büyü var dedi ve bana muska falan yazdı.başka şeylerde yapmamı söyledi.eve geldik her yeri aradık ve takı kutumun köşesinden gerçekten büüyü çıktı.benim 1.5 yılımı aldı hangi vicdansızın imansızın yaptırdığı bu büyü.büyüyü yaktık ve hocanın dedikleriyle 1 hafta sonra eski ben oldum evet bütün kullandığım zanax diazem cipralex akineton invega efexor vs bir sürü ilacı o an bıraktım kızlar.çünkü içimde artık ses yoktu beni yöneten bendim artık eski ben ..kızıma sarılabiliyordum onu öpüyordum parka götüyordum diğer anneler gibi içimde sevgi de oluşmaya başlamıştı artık ona karşı.şimdi mi?Allah a şükür çok iyiyim mesleğime 2 yıl aradan sonra tekrar geçen sene başladım.öğrencilerim var biricik kzıım var.tabii eşim.
gelelim eşim bana ne dedi?
büyü bulunup artık eski halime dönmüştüm ama ilaçlardan dolayı 55 kiloyla hamile kalan ben 75 e ulaştım.çirkin bakımsız ve yorgun bir kadındım.birgün eşim otururken temmuz a kadar 56 olmazsan cinsellik yok artık dedei.beynimden vurulmuşa dönmüştüm.nasıl olurda zor günlerimde bile yanımdan ayrılmayan tutkulu aşkla evlendiğim eşim benim vücudumu beğenmeyip bana zayıflamam için böyle birşey söylemiş olabilir.ardından sen beni 100 kilo olsam sever misin dedi?
evet severim ben seni 300 kilo olsan da severim .ünkü bedenini değil kalbini seviyorum dedim ve sinir krizi geçirdim orda .yaşadığım şeylere en yakından şahit olan eşim ilaçlardan kilo aldığımı bildiği halde bana cinsellik ve kiloyu bağdaştırdı.tabii benim kriz geçirdiğimi görünce ben seni gaza getirmek için dedim yoksa kilo vermek için uğraştığını biliyorum dedi ve benimle sabaha kadar ağladı.o gün karar verdim zayıflamaya yaklaşık 6 ayda (geçen sene bu zmanlar olmuştu olay) 13 kilo verdim.yüzmeye gittim ve diyet yaptım.hazirandan bu yana malesef veremedim hala 62 kiloyum ama eski halime göre hem güvenim tekrar geldi hemde daha hoş oldu.
ama kırık bir kalp bıraktı eşim geriye.56 değil 50 bile olsam ben onun yaşadığım onca şeyden sonra söylediği o cümleleri unutamam.sizce ne yapmalıyım kızlar 62 den 55 e inip sen bana cinsellik yok demiştin deyip 3 ay adamı bel altı cezalandırsam mı bilmiyorum?
o kadar zor gunlerınde yanında olmuş biri için söylediği sözü çok takmışın senın saglıgın ıcın cabuk kılo vermen ıcın soylemıstır... başkası olsa o durumlarını çekmezdi belki...

adam senin ne hallerini cekmis tamam elinde olmayan bisey ama cekmiss
sirf bunu dedi diye kinleniosun sirf böyle bi patavatsizlik yapti diye ömür boyu unutmam diosun
o adam onlari yasarken piskolojisi normal mi kaldi sence
bence abartiosun
al o kocayi öp basina koy bu zamanda hic kimse biseye sabir etmio
hangimiz esimiz böyle olsa sabir ederdik
ama senin esin etmis kiymetini bil

Bence unutmalisiniz.

Bir cumleye bu kadar takilmayin. Esiniz sizin icin ne kadar fedakarlik yapmis sizi hic yalniz birakmamis.

Psikolojik sorunlari var diye bosanmaya kalkan bunu mahkemede kullanip cocugun velayetini alan bir suru erkek var.

O an agzindan cikmistir saka yapmistir sizi gaza getirmek istemistir. Yaptigu ufacik bir hata icin niye yaptigi o kadar fedakarliklari silip atiyorsunuz ki?

Bu olayi kafanizdan tamamen silin. Kafaya takmak sizin icinde esiniz icinde uzuntuden baska birdey getirmez.

Bu zamana kadar ne zorluklar cekmissiniz ne kadar üzulmissunuz. Artik mutlu olma zamaniyken niye ufak seylere takilip esinizide kendinizide uzesiniz ki?

dediği hoş değil ama, özür dilemiş en zor anında yanında olmuş hep sevmese bırakır giderdi. sende büyütme

Acikcasi benim de hosuma gitmezdi cocugumun ögretmeninin böyle olmasi. Yani hastaligina bir sey diyemem ama kendisiyle ayni hastaligi yasayanlara git evinde büyü ara diye mi tavsiye verecek yol gösterecek?

Bu isin uzmani degilim ama psikolojik hastaliklar fiziksel yaralar gibi hemen iyilesmezler. Hatta bazilarinin tedavisi ömür boyu sürer. Kisi bazen kendini tamamen iyilesmis hisseder benim bir seyim yok artik der ve ilaclari birakir. Cok mutludur hayat güzeldir. Bir süre sonra da hastalik geri gelir. Konu sahibinin hastalik semptomlari cok ciddi. Olmayan seyleri görüp duyuyor. Ölmesi öldürmesi yönünde sesler duyuyor kafasinin icinde. Ben kendisine de sordum dr unuz ne diyor bu duruma diye. Agir psikolojik ruhsal hastaligin tedavisi büyüyü bulduk yok ettik mi yoksa kullanilan ilaclarla nihayet netice alinmaya baslanmasi mi?
Tatlım bu sorunun cevabı konu sahibinde değil milli eğitim sisteminde o tabiki normale dönüp çalışmak isteyecek ama ama bizimkiler öğretmen olabilme yetkinliginden ziyade kpss puanına bakılıyor biliyorsun bide zaten öğretmen olmuşsa bunun çözümüyle ilgili
Belli bişey yok ben sınıfta intihara kalkışıp öğrencilere eşiyle ilgili olur olmadık şeyler anlatıp kantinde çocukların üstüne çay bardağı fırlatıp hala o okulda çalışan biliyorum müdür bildiğin Didiniyor ama milli eğitim geri hizmete almıyor e işten atılsa tedavisi için para lazım bide dava açarsa meb haksız çıkar kazanılan hak geri alınmaz malum e en az haftada 15ders saati çalışmazsa aylığı hak edemiyor ayrıca eve kapanınca daha kötü oluyor yani aşağı tükür salak yukarı bıyık hesabı bu meselede bizdeki çok büyük sistem sıkıntılarından sadece biri

O kadar şey atlatırken yanınızda olmuş, bir sözüne bu kadar kafayı takmayın.az bir kilonuz kalmış, o da dert değil. Ceza filan uygulamayın. Demek ki eşiniz fiziksel görünüme önem veriyor. Bu da iyi bir şey, insanın kendisine saygısını artırır. Ben de şu sıralarda kilo aldım, millet yakışmış diyor ama zümrüt tesellisi babında. Eşim normal görmüyor kiloma. Br şey demiyor ama zayıflamamı istiyor. Ben de istiyorum. Hatta çok istediğim gebeliği kilolar için erteliyorum bir kaç ay. Vereceğim ben de inşallah. Nazlanıyorsunuz gibi geldi bana. Bu da iyidir ama cinselliği ceza olarak görmeyin. En fazla laf dokundurursunuz. Eşiniz anlattığınız gibi olmasaydı, kesinlikle böyle yorum yapmazdım ama iyi adammış

Bu arada burda bu kadar eşinin yanında durmayan, hödük kocaları okuduktan sonra sevindim sizinkisi gibi eşlerin olduğunu da görünce.

Erkekler böyle ama napıcan ben ikizleri doğurduktan sonra çok şükür 4 kg kalmıştı bn de eşime kilo kalsa napardın eee tabi zayıflıycaksın derdi.Kilolu kadınlara tahammülü yok benimkininnde 60 la hamile kalmıştım şimdi 58 im ve kilomu koruyorum bnde sanırım kilolu bir erkekle yapamazdım narin bir yapım olduğundan ona da hak verdim.Akıldan çıkarılamayacak birşey yok ki her erkek söyler.Bence birçok badereler atlatmışsın yavruna sahip çıkmışsın ne güzell eşinin söylediklerini de dikkate al emin ol o seni gerçekten seviyor ama onunda istekleri önemli öyle değil mi?

eşiniz bana samimi geldi, gaza getirmek için söylemiş gibi duruyor gerçekten.
bende sürekli kilo problemi ile uğraşan biriyim o yüzden ne kadar üzülüp onurunuzun kırıldığını anlayabiliyorum, ama bazı insanlar düşünmeden konuşuyor yapacak birşey yok.
bence bu sözü unutmanız en iyisi, boşverin

Baya zor zamanlar gecirmisisn cok gecmis olsun,ama bu koca nejadr bencilce vicdansizca boyle sozler soyleyebilr hem 70 kilo neki yani sanki ben ne o kiloda insn goruyorum fizikleri neguzel bu kiloyu kafasina takan adamin kendisinden suphe duyarim :KK53:okadr sitres sikintilar yaşamişsin yani aman boyle birini cittiye almak bile insanin kendine saygisi gider aaman bacim senvkendini uzme neyapmak istiyosan kendin icin yap

Belli ki sizi gaza getirmek icin soylemis , madem ki eski normal halinize dondunuz bunda kriz gecircek cezalandircak bisey olmadigini soylemis olayim.
Sakin olun ,
sabir cekin ,
bol bol Kur'an okuyun veya dinleyin ,
sıkıntı aninda elinizi yuzunuzu yikayin ve uzun uzun secdede durun (Secde aninda Rahman ve kul arasindaki perde kalkar , o zaman derdi verenden isteyin dermaninizi )
guzel dusunun ki guzel gorebilesiniz ,
kizinizin saglikli bi birey olabilmesi icin kendinizi frenlemelisiniz :KK19:
En onemlisi hayatta ölümden baska herseyin caresi oldugunu unutmayin ...
Sevdiklerinizi sizsiz ,sizi de sevdiklerinizsiz birakmayin ....

merhaba hanımlar 29 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.sınıf öğretmeniyim.
5 yıl önce eşimle evlendik 7 yıllık bir flört hayatından sonra.lise 2 de başlayıp 25 yaşına kadar sevgiliydik.birbirimizi çok sevdik aynı memleketli olmamıza rağmen farklı şehirlerde üniversite okuduk ama bayramlarda tatillerde sürekli memlekete döner zaman geçirirdik uzaktan yıpratıcı bir ilişki yaşadık çünkü gerçekten telefondan 1-2 ay sevdiğin adamın yüzünü görmeden ilişkiyi yürütmek çok zordu ama biz zoru da başardık ve 7 yılın sonunda evlendik.
ilk ay hamile kaldım ve malesef dış gebelik oldum bebeğim ve sağ tüpüm alındı.çok korkmuştum tek tüple bir daha hamile kalamam diye 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çoşükür bu kez normaldi ve güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.ne olduysa bebeğimi doğurunca oldu.normal doğum beklerken ve günümüz tamamlanmışken bebeğin kalp atışlarının yüksekliğinden dolayı bebeğimi ani dolarak dünyaya getirdim sezeryan yoluyla.doğumdan çıkınca bana birşeyler oldu.özlemle bebeğimi bekleyen ben ondan ve kendimden nefret etmeye başladım evimi sevmiyordum artık insanlar bebeğim ben herşey ama herşey bana çok farklı görünüyordu derken bu problerler artıp intihara kalkışınca gitmediğimiz psikiyatri doktoru kalmadı.en sonunda fakülte psikiyatri kliniğine yatırdılar ve 1 ay burada şizofren hastalarıyla benim gibi intihara kalkışan kocasından dayak yiyen tecavüze uğrayanlarla aynı klinikte yattım.bu benim hastaneye ilk yatışımdı malesef daha devamı gelecek.eşim hep yanımdaydı evde kendimi tokatladığımda çıplak ayakla dışarı çıkıp kaçmaya çalıştığımda hiçbir zaman neden demedi çünkü ciddi olarak ben artık ben değildim sanki içimde başka bir güç beni yönetip hükmediyordu.bu ilk hastaneye yattığımda eşim benimle kaldı geceleri çünkü özel odaya alınmıştım kriz anlarımda hep yanımdaydı.günde 9 tane ilaç içiriorlardı ve yaşayan ölüydüm kolumu bile kaldıracak gücüm kalmamıştı.kızım bebeğim ise kayınvalidemdeydi onun yüzünü bile görmek istemiyordum sanki bütün bunların sebebi kızım gibi geliyordu o zamanlar .neyse doktorları ve kendimi kandırıp 1 ay sonra çıktım klinikten ama bitmedi malesef içimdeki ses.sürekli bana komut veriyordu kendini balkondan aşağıya at kalorifere kendini as vs.tabii bu sürede artık evimde değil annemde kaldık çünkü doktorlar yalnız olmama izin vermediler.
neyse fazla uzatmayım bu şekilde 2 defa daha farklı aralıklarla psikiyatri kliniğine yatırıldım intihar girişiminden .sonra böyle olmayacak dediler babamlar sürekli ilaç kullanmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyordu bende.götürmedikleri hacı hoca kalmadı.en son bi hocaya gittik 5 saat yol çektik başka şehirdeydi.hoca sende büyü var dedi ve bana muska falan yazdı.başka şeylerde yapmamı söyledi.eve geldik her yeri aradık ve takı kutumun köşesinden gerçekten büüyü çıktı.benim 1.5 yılımı aldı hangi vicdansızın imansızın yaptırdığı bu büyü.büyüyü yaktık ve hocanın dedikleriyle 1 hafta sonra eski ben oldum evet bütün kullandığım zanax diazem cipralex akineton invega efexor vs bir sürü ilacı o an bıraktım kızlar.çünkü içimde artık ses yoktu beni yöneten bendim artık eski ben ..kızıma sarılabiliyordum onu öpüyordum parka götüyordum diğer anneler gibi içimde sevgi de oluşmaya başlamıştı artık ona karşı.şimdi mi?Allah a şükür çok iyiyim mesleğime 2 yıl aradan sonra tekrar geçen sene başladım.öğrencilerim var biricik kzıım var.tabii eşim.
gelelim eşim bana ne dedi?
büyü bulunup artık eski halime dönmüştüm ama ilaçlardan dolayı 55 kiloyla hamile kalan ben 75 e ulaştım.çirkin bakımsız ve yorgun bir kadındım.birgün eşim otururken temmuz a kadar 56 olmazsan cinsellik yok artık dedei.beynimden vurulmuşa dönmüştüm.nasıl olurda zor günlerimde bile yanımdan ayrılmayan tutkulu aşkla evlendiğim eşim benim vücudumu beğenmeyip bana zayıflamam için böyle birşey söylemiş olabilir.ardından sen beni 100 kilo olsam sever misin dedi?
evet severim ben seni 300 kilo olsan da severim .ünkü bedenini değil kalbini seviyorum dedim ve sinir krizi geçirdim orda .yaşadığım şeylere en yakından şahit olan eşim ilaçlardan kilo aldığımı bildiği halde bana cinsellik ve kiloyu bağdaştırdı.tabii benim kriz geçirdiğimi görünce ben seni gaza getirmek için dedim yoksa kilo vermek için uğraştığını biliyorum dedi ve benimle sabaha kadar ağladı.o gün karar verdim zayıflamaya yaklaşık 6 ayda (geçen sene bu zmanlar olmuştu olay) 13 kilo verdim.yüzmeye gittim ve diyet yaptım.hazirandan bu yana malesef veremedim hala 62 kiloyum ama eski halime göre hem güvenim tekrar geldi hemde daha hoş oldu.
ama kırık bir kalp bıraktı eşim geriye.56 değil 50 bile olsam ben onun yaşadığım onca şeyden sonra söylediği o cümleleri unutamam.sizce ne yapmalıyım kızlar 62 den 55 e inip sen bana cinsellik yok demiştin deyip 3 ay adamı bel altı cezalandırsam mı bilmiyorum?

başta çok geçmiş gerçekten çok kötü gunler geçirmişsin sana o kötülüğü yapanın yanına kalmasın bu büyüsü

eşinin söylediğine gelirsek 'seni gaza getirmek için ' dediğini okumadan aynı şeyi ben sana yazacaktım
bence kesinlikle seni gaza getirmek için söylenmiş bir cümle bu kadar fedakarlıktan sonra böyle küçük bir şey için kendini üzme sen kendi hayatını güzelleştirecek şeyler yap ve en başta eski kilona dönmek için çaba sarfet şaka yollu bende seni cezalandıracam haberin olsun falan de ama uzatma yeterince uzak kalmışsınız zaten ,
mutlulugunuz daim olsun

Dost kara gunde belli olur esiniz size kendinizi ispat etmis takilmayin tamam ayip etmis soylenmez ..ama o bir erkek belki oyle soylemeseydi siz suan bu asamada olmazdiniz ve gecmis olsun Allah cc tekrarini yasatmasin cumlemize

Bende bu büyü muska işlerine inanman acaba inanmalımıyım
xenforo-smilies-kk13.gif
bilemedim

Back