- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
- Konu Sahibi Herseyguzelolacak38
tabii ki hayır :)fotoğraftaki siz misiniz?
merakımdan soruyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabii ki hayır :)fotoğraftaki siz misiniz?
merakımdan soruyorum.
tabii ki hayır :)
eğer zor günlerimizde bir arada olmazsak evliliğin ne anlamı kalır evet çok zor şeyler yaşadık gözüm ne kızımı ne onu ne anne babamı görüyordu sadece ölmek istiyordum ama böyle olmayı ben tercih etmedim herşey doğumdan sonra bir anda oldu vücudumda çizgiler görüyordum içimdeki ses sürekli kendime ve kızıma zarar vermemi söylüyordu herşeyi ben yaşadım eşim değil o benim içimdeki fırtınaları nasıl bilecekO kadar kriz geçirtecek ağır bi söz değil eşiniz sizi seviyor ve sizin için en iyisini istiyor böyle zamanlarda her erkek bu kadar fedakar olmaz abartmayın bence
Buyuye inanan bir sınıf öğretmeni...şanslıyım size rast gelecek çocugum olmadığı için...
Böyle zamanlarda, yani kadının erkekten ilgi bekleyip bulamadığı zamanlarda odak noktasını değiştirmek işe yarayabilir. Yani şimdi sen tamamen bu duruma odaklandın ve tabir caizse ilgi dilenciliği yapıyorsun ya, bu onun daha da geri çekilmesine sebep olabilir. Bunun geçici bir süreç olduğunu düşünüp, daha da uzaklaşmadan ama başka insanlarla (aile, arkadaş) birlikte daha çok vakit geçirmek iyi gelebilir. Beraber sosyalleşmekten, hem bir arada olup hem birbirinizi özlemekten bahsediyorum. Çünkü şunu çok iyi biliyorum ki; iki kişi sorunlar varken birbirine ne kadar çok dikerse gözünü, sorunun içinde kaybolup çözümsüzlüğe mahkum kalıyor. Sakin ol , kendini ona beğendirme isteğinden vazgeç ve biraz oluruna bırak işleri.zaten ben düzeldikten sonra evliliğimizde pek iletişim kalmadı hatta dün saydım toplam bir akşamda 19 cümle konuşmuşuz sadece ve bütün gün ikimizde evde değiliz elinde telefon sürekli oyun oynuyo kızıyla arası çok ii bana ise flört günlerimizdeki gibi ilgi ve sevgi göstermiyo içinde yaşıyor olabilir ama mesela geçenlerde elini tuttum dışarda sırf annemin komşusunu gördük diye birden elini çekti biz evliyiz ve yaptığı şeye bakın başka insanları çok fazla takan biri
dukan diyetini yulaf kepeğinden ve meyve olmamasından dolayı sevmiyorum yoksa çok cazip
bu söylediklerinizin hepsini öğretmen değil insan olarak biliyorum kullandığım ilaçların dozunun yüksek olduğunu ve beynimi uyuşturduğunu da biliyorum nitekim 1.5 yıl bu tyarz birsürü ilaç verildi proflar tarafından peki neden düzelmedim neden kızıma karşı nefretim kendimi öldürme isteğim geçmedi bu ilaçların sadece düşünceleri bastırdığını biliyorum.geçenlerde hastanede tanıştığım arkadaşım tekrar kliniğe yatmış onu ziyarete gittim.hiçbirşey değişmemiş televizyon dışında.hemşire beni gördü uzun uzun baktı.yanıma gelip beni tanıdığını ne kadar değiştiğimi bunu nasıl başardığımı sordu sustum tabii olanları anlatmadım ama ister büyünü etkisi ister ilaçlar olsun sebebi Allahımın bana bu bir sınavıydı.haa isyan da ettim hastalık dönemimde zaten ölmek isteyen birinin dinle alakası kalmış mıdır?Valla ister büyüyle (ki ben büyüye inanmıyorum) ister psikolojik rahatsızlık nedeniyle yeni doğurduğu bebeği istemeyen hatta nefret duyguları besleyen bir anneyi (ki birçok insanın başına gelebilir bence anlayışla karşılayıp yanında olmak gereken bir durum) kabullenip tedavisinde destek olabilecek arkasında duracak bir türk kocası bulmak gerçekten zor. Kendi olsa ailesi karşı çıkar vs kimse aman hasta deyip insanca yaklaşmıyor böyle durumlarda direk dışlama moduna giren insan sayısı çok daha fazla. Sizin eşiniz üzerine düşeni yapmış kolay olanı tercih edip sizden vazgeçmemiş. Söylediği bu sözü bu kadar da "Ömür boyu unutmam" moduna sokup kendinize mutsuzluk getirmenize hiç gerek yok. Hayat kısa ve çok yorucu bir sürü badire atlatmışsınız zaten artık adam gibi önünüze bakıp ufak tefek şeyleri kriz haline getirmeyin. Sadece kendinize edersiniz. Erkekler düz mantık söyleyecekleri lafın nereye gideceğini çok fazla hesaplamazlar. Amacı tamamen sizi gaza getirmektir. Söylemi yanlış olabilir ama niyetinin kötü olduğunu hiç sanmıyorum. Sizde takılmayın bu duruma.
Bu arada bahsettiğiniz ilaçları boşu boşuna kullanmış bile olsanız ( ki bence boşuna değildir siz büyüye bağladınız diye boşu boşuna diyorum) şak diye bırakarak hayatınızın hatasını yapmışsınız. O ilaçlar bir sürü kimyasal içeriyor ve aniden bırakmak hasta olmasanız bile sizi uzun yada kısa vadede hasta eder. Bir öğretmen olarak bunları bildiğinizi düşünüyorum ama yinede hatırlatayım dedim.
Büyü gerçekten var ve Kuran'ı Kerim- de geçiyor hanfendi! Burada paylasamadım. İsterseniz özelden iletirim. Zaten şifayı doktorda aramışlar ki son çare böyle bir şeye sığındıktan sonra gerçekten evlerinde böyle birşeyle karşılasmaları çevresinde gerçekten kötü niyetli insanların bulunduğunu gösterir ki, Çözümledikten sonra zaten iyileştiğini ifade ediyor zaten..
Hiç bir tanışıklığımız olmasa bile acımasızca yargılamıssınız hıssıne kapıldım.