• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim öyle birşey dedi ki ömür boyu unutamam

Senin nasil sorunlarin olmus o senin hep yaninda olmus sende onun o cumlesinden sonra ozrunu kabul etmelisin senin bunca zor doneminde o da kim bilir neler cekti bence boyle bir adami cezalandirmaman lazim

o kadar şeyi atlattın da kiloya mı takıldın..çok saçma bir düşünce yöntemin var.bir de öğretmenim diyorsun..burda senin gibi insanların öğretmen olduğunu duyunca açıkcası çocuğumu okula göndermek bile istemiyorum..bir de forum kurallarını okumuyor musunuz kuzum siz? büyü müyü yasak kardeşim yasak!..

merhaba hanımlar 29 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.sınıf öğretmeniyim.
5 yıl önce eşimle evlendik 7 yıllık bir flört hayatından sonra.lise 2 de başlayıp 25 yaşına kadar sevgiliydik.birbirimizi çok sevdik aynı memleketli olmamıza rağmen farklı şehirlerde üniversite okuduk ama bayramlarda tatillerde sürekli memlekete döner zaman geçirirdik uzaktan yıpratıcı bir ilişki yaşadık çünkü gerçekten telefondan 1-2 ay sevdiğin adamın yüzünü görmeden ilişkiyi yürütmek çok zordu ama biz zoru da başardık ve 7 yılın sonunda evlendik.
ilk ay hamile kaldım ve malesef dış gebelik oldum bebeğim ve sağ tüpüm alındı.çok korkmuştum tek tüple bir daha hamile kalamam diye 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çoşükür bu kez normaldi ve güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.ne olduysa bebeğimi doğurunca oldu.normal doğum beklerken ve günümüz tamamlanmışken bebeğin kalp atışlarının yüksekliğinden dolayı bebeğimi ani dolarak dünyaya getirdim sezeryan yoluyla.doğumdan çıkınca bana birşeyler oldu.özlemle bebeğimi bekleyen ben ondan ve kendimden nefret etmeye başladım evimi sevmiyordum artık insanlar bebeğim ben herşey ama herşey bana çok farklı görünüyordu derken bu problerler artıp intihara kalkışınca gitmediğimiz psikiyatri doktoru kalmadı.en sonunda fakülte psikiyatri kliniğine yatırdılar ve 1 ay burada şizofren hastalarıyla benim gibi intihara kalkışan kocasından dayak yiyen tecavüze uğrayanlarla aynı klinikte yattım.bu benim hastaneye ilk yatışımdı malesef daha devamı gelecek.eşim hep yanımdaydı evde kendimi tokatladığımda çıplak ayakla dışarı çıkıp kaçmaya çalıştığımda hiçbir zaman neden demedi çünkü ciddi olarak ben artık ben değildim sanki içimde başka bir güç beni yönetip hükmediyordu.bu ilk hastaneye yattığımda eşim benimle kaldı geceleri çünkü özel odaya alınmıştım kriz anlarımda hep yanımdaydı.günde 9 tane ilaç içiriorlardı ve yaşayan ölüydüm kolumu bile kaldıracak gücüm kalmamıştı.kızım bebeğim ise kayınvalidemdeydi onun yüzünü bile görmek istemiyordum sanki bütün bunların sebebi kızım gibi geliyordu o zamanlar .neyse doktorları ve kendimi kandırıp 1 ay sonra çıktım klinikten ama bitmedi malesef içimdeki ses.sürekli bana komut veriyordu kendini balkondan aşağıya at kalorifere kendini as vs.tabii bu sürede artık evimde değil annemde kaldık çünkü doktorlar yalnız olmama izin vermediler.
neyse fazla uzatmayım bu şekilde 2 defa daha farklı aralıklarla psikiyatri kliniğine yatırıldım intihar girişiminden .sonra böyle olmayacak dediler babamlar sürekli ilaç kullanmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyordu bende.götürmedikleri hacı hoca kalmadı.en son bi hocaya gittik 5 saat yol çektik başka şehirdeydi.hoca sende büyü var dedi ve bana muska falan yazdı.başka şeylerde yapmamı söyledi.eve geldik her yeri aradık ve takı kutumun köşesinden gerçekten büüyü çıktı.benim 1.5 yılımı aldı hangi vicdansızın imansızın yaptırdığı bu büyü.büyüyü yaktık ve hocanın dedikleriyle 1 hafta sonra eski ben oldum evet bütün kullandığım zanax diazem cipralex akineton invega efexor vs bir sürü ilacı o an bıraktım kızlar.çünkü içimde artık ses yoktu beni yöneten bendim artık eski ben ..kızıma sarılabiliyordum onu öpüyordum parka götüyordum diğer anneler gibi içimde sevgi de oluşmaya başlamıştı artık ona karşı.şimdi mi?Allah a şükür çok iyiyim mesleğime 2 yıl aradan sonra tekrar geçen sene başladım.öğrencilerim var biricik kzıım var.tabii eşim.
gelelim eşim bana ne dedi?
büyü bulunup artık eski halime dönmüştüm ama ilaçlardan dolayı 55 kiloyla hamile kalan ben 75 e ulaştım.çirkin bakımsız ve yorgun bir kadındım.birgün eşim otururken temmuz a kadar 56 olmazsan cinsellik yok artık dedei.beynimden vurulmuşa dönmüştüm.nasıl olurda zor günlerimde bile yanımdan ayrılmayan tutkulu aşkla evlendiğim eşim benim vücudumu beğenmeyip bana zayıflamam için böyle birşey söylemiş olabilir.ardından sen beni 100 kilo olsam sever misin dedi?
evet severim ben seni 300 kilo olsan da severim .ünkü bedenini değil kalbini seviyorum dedim ve sinir krizi geçirdim orda .yaşadığım şeylere en yakından şahit olan eşim ilaçlardan kilo aldığımı bildiği halde bana cinsellik ve kiloyu bağdaştırdı.tabii benim kriz geçirdiğimi görünce ben seni gaza getirmek için dedim yoksa kilo vermek için uğraştığını biliyorum dedi ve benimle sabaha kadar ağladı.o gün karar verdim zayıflamaya yaklaşık 6 ayda (geçen sene bu zmanlar olmuştu olay) 13 kilo verdim.yüzmeye gittim ve diyet yaptım.hazirandan bu yana malesef veremedim hala 62 kiloyum ama eski halime göre hem güvenim tekrar geldi hemde daha hoş oldu.
ama kırık bir kalp bıraktı eşim geriye.56 değil 50 bile olsam ben onun yaşadığım onca şeyden sonra söylediği o cümleleri unutamam.sizce ne yapmalıyım kızlar 62 den 55 e inip sen bana cinsellik yok demiştin deyip 3 ay adamı bel altı cezalandırsam mı bilmiyorum?
Çok zormuş yaşadıklarınız rabbim Beterin den korusun inşallah konu kapanmaz.

Erkekler kendileri begenilmedigi zaman hayata küsüyorlar aslında ama kadınları bu konuda anlamıyor lar. Bende 57 kilolarda evlendim 74 kilo ile hamile kaldım. 100kg ile doğuma girdim. Eşim dahil kaldı o kilolar dahada alırsın diyen çok oldu çevreden ama içimde bir ses hep vericem gidicek diyordu. Oğlum 2 yaşındayken 59 kg oldum. Ama sütten kesince 68 e çıktım yine boyum 158 olduğu için 68 benim için çok fazla. Eşimin yemek yerken müdahale etmesi 2 katı yememe neden oluyordu. Bir gün bir düğün için hazırlanmam gerekti. Ya ne giydiysem yakışmadı. Dedim gidecek bu kilolar hemen bir diyetisyene gittim. İstediğim herseyi yiyerek 55.600 kg a indim. Şu an genç kız gibiyim. Doğum yapmama o kilolara gelmeme rağmen çatlak sarkık yok. Eşim bu sefer kilo al demeye başladı. 5 kilo alsan çok iyi olur zayıflık sana yakışmıyor demeye başladı :) is yerinde bayanlardan biri gelip bigün herkesin icinde senin ne güzel bir esin var öyle bu firma bitane böyle güzel kadın yok demiş. Bir diğeri bende anlamadım o kız sende ne bulmuş demiş falan. Eşim o gün bu gündür bana kilo aldırmak derdinde. Ha bire ağzıma bişeyler tıkıyor. Diyetisyen e gitmemë laf ediyor artık. 100 gr alsam yüzünde hemen pis bir sırıtma.

Eşim için kilo vermedim ben. Ben zayıf olmak istiyorum kendim için. Sağımı solumu kontrol etmekten bıkmıştım artık. 80 kilolarda Tayt giyecek özgüven hiç olmadı bende.

Öncelikle kendiniz için kilo verin. Ve bir diyetisyene muhakkak gidin. Evde tek başınıza verdiğiniz kilo herzaman doğru olmuyor. Kas yada su kaybetmiş olabilirsiniz. Ama diyetisyen eşliğinde yağ yakıyor sunuz. Ayrıca koruma programını 1 sene sürdürerek o kiloları geri almamak için de düzen oturuyor sunuz. Yemek araları okadar sık oluyor ki bazen yemek bile istemiyor sunuz. Ama yemek zorunda sınız. Eğer iyi bir diyetisyene giderseniz en önemlisi sizin alışkanlıklarınız ve damak tadını za göre liste hazırlıyor. Balığın Kızartma dışında sınırsız yenebilmesi benim için büyük kurtarıcı oldu mesela. Öğlen dışarda diyet yapan biri neler yiyebilir pahali salata satan restoranlar dışında. Bugün ipin ucunu kopardım yarın nasıl yakalarim. Şu an bir duraklama donemundesiniz mesela bu dönem gerekli değişim yapılmaz ise saatler ve listede eski kilolar geri gelebilir. Hemen bir püf noktası sokuyor diyetisyen devreye.

bence içinde büyütme bu sözleri.. gaza getirmek için söylemiş belliki sonrada çok pişman olmuş..

inadına mutlu olun bence.. allah muhabbetinizi aşkınızı artırsın..

size o pis şeyleri yapan kişilerede kapak olsun:)

Onca şey yaşamışsınız , çok geçmiş olsun...
Bence eşiniz üzerine düşen her şeyin fazlasını yapmış , takdire şayan ( zira olması gereken de bu zaten)
Ancak o da en az sizin kadar yorgun ,
Sizi tamamı ile eskisi gibi sağlıklı görmek istediğinden söylediğini düşünüyorum.
O da sizinle çok şey yaşadı , yaşadığı sıkıntıları unutmak istemesi , belki de sizin zayıf noktanız bu olduğu için ( ki her kadın gibi ) nurdan vurmuş ...

Bunların hiç biri takılmayın ,eşinizinde biraz kredisi olsun artık , sizi 3 -5 kilonuz fazla diye sevmeyecek bir eş değil , sonuna kadar yanınızda olmuş

Bundan sonra bence biraz daha dertleşin birlikte vakit geçirin ...

Bu tarz travmalar kolay şeyler değil her şey alt üst olabilir.Biraz dikkatli olun ufak tefek şeyler için birbirinizi üzmeyin...

Kötü niyetle söylediğine inanmıyorum Herşey düzelmiş.Kiloyuda verip eski günlerinize tam anlamıyla geri dönmek istemiş Bu kadar fedakar bir adamı cezalandırmak yerine anlamayı deneyin

merhaba hanımlar 29 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.sınıf öğretmeniyim.
5 yıl önce eşimle evlendik 7 yıllık bir flört hayatından sonra.lise 2 de başlayıp 25 yaşına kadar sevgiliydik.birbirimizi çok sevdik aynı memleketli olmamıza rağmen farklı şehirlerde üniversite okuduk ama bayramlarda tatillerde sürekli memlekete döner zaman geçirirdik uzaktan yıpratıcı bir ilişki yaşadık çünkü gerçekten telefondan 1-2 ay sevdiğin adamın yüzünü görmeden ilişkiyi yürütmek çok zordu ama biz zoru da başardık ve 7 yılın sonunda evlendik.
ilk ay hamile kaldım ve malesef dış gebelik oldum bebeğim ve sağ tüpüm alındı.çok korkmuştum tek tüple bir daha hamile kalamam diye 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çoşükür bu kez normaldi ve güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.ne olduysa bebeğimi doğurunca oldu.normal doğum beklerken ve günümüz tamamlanmışken bebeğin kalp atışlarının yüksekliğinden dolayı bebeğimi ani dolarak dünyaya getirdim sezeryan yoluyla.doğumdan çıkınca bana birşeyler oldu.özlemle bebeğimi bekleyen ben ondan ve kendimden nefret etmeye başladım evimi sevmiyordum artık insanlar bebeğim ben herşey ama herşey bana çok farklı görünüyordu derken bu problerler artıp intihara kalkışınca gitmediğimiz psikiyatri doktoru kalmadı.en sonunda fakülte psikiyatri kliniğine yatırdılar ve 1 ay burada şizofren hastalarıyla benim gibi intihara kalkışan kocasından dayak yiyen tecavüze uğrayanlarla aynı klinikte yattım.bu benim hastaneye ilk yatışımdı malesef daha devamı gelecek.eşim hep yanımdaydı evde kendimi tokatladığımda çıplak ayakla dışarı çıkıp kaçmaya çalıştığımda hiçbir zaman neden demedi çünkü ciddi olarak ben artık ben değildim sanki içimde başka bir güç beni yönetip hükmediyordu.bu ilk hastaneye yattığımda eşim benimle kaldı geceleri çünkü özel odaya alınmıştım kriz anlarımda hep yanımdaydı.günde 9 tane ilaç içiriorlardı ve yaşayan ölüydüm kolumu bile kaldıracak gücüm kalmamıştı.kızım bebeğim ise kayınvalidemdeydi onun yüzünü bile görmek istemiyordum sanki bütün bunların sebebi kızım gibi geliyordu o zamanlar .neyse doktorları ve kendimi kandırıp 1 ay sonra çıktım klinikten ama bitmedi malesef içimdeki ses.sürekli bana komut veriyordu kendini balkondan aşağıya at kalorifere kendini as vs.tabii bu sürede artık evimde değil annemde kaldık çünkü doktorlar yalnız olmama izin vermediler.
neyse fazla uzatmayım bu şekilde 2 defa daha farklı aralıklarla psikiyatri kliniğine yatırıldım intihar girişiminden .sonra böyle olmayacak dediler babamlar sürekli ilaç kullanmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyordu bende.götürmedikleri hacı hoca kalmadı.en son bi hocaya gittik 5 saat yol çektik başka şehirdeydi.hoca sende büyü var dedi ve bana muska falan yazdı.başka şeylerde yapmamı söyledi.eve geldik her yeri aradık ve takı kutumun köşesinden gerçekten büüyü çıktı.benim 1.5 yılımı aldı hangi vicdansızın imansızın yaptırdığı bu büyü.büyüyü yaktık ve hocanın dedikleriyle 1 hafta sonra eski ben oldum evet bütün kullandığım zanax diazem cipralex akineton invega efexor vs bir sürü ilacı o an bıraktım kızlar.çünkü içimde artık ses yoktu beni yöneten bendim artık eski ben ..kızıma sarılabiliyordum onu öpüyordum parka götüyordum diğer anneler gibi içimde sevgi de oluşmaya başlamıştı artık ona karşı.şimdi mi?Allah a şükür çok iyiyim mesleğime 2 yıl aradan sonra tekrar geçen sene başladım.öğrencilerim var biricik kzıım var.tabii eşim.
büyü bulunup artık eski halime dönmüştüm ama ilaçlardan dolayı 55 kiloyla hamile kalan ben 75 e ulaştım.çirkin bakımsız ve yorgun bir kadındım.birgün eşim otururken temmuz a kadar 56 olmazsan cinsellik yok artık dedei.beynimden vurulmuşa dönmüştüm.nasıl olurda zor günlerimde bile yanımdan ayrılmayan tutkulu aşkla evlendiğim eşim benim vücudumu beğenmeyip bana zayıflamam için böyle birşey söylemiş olabilir.ardından sen beni 100 kilo olsam sever misin dedi?
evet severim ben seni 300 kilo olsan da severim .ünkü bedenini değil kalbini seviyorum dedim ve sinir krizi geçirdim orda .yaşadığım şeylere en yakından şahit olan eşim ilaçlardan kilo aldığımı bildiği halde bana cinsellik ve kiloyu bağdaştırdı.tabii benim kriz geçirdiğimi görünce ben seni gaza getirmek için dedim yoksa kilo vermek için uğraştığını biliyorum dedi ve benimle sabaha kadar ağladı.o gün karar verdim zayıflamaya yaklaşık 6 ayda (geçen sene bu zmanlar olmuştu olay) 13 kilo verdim.yüzmeye gittim ve diyet yaptım.hazirandan bu yana malesef veremedim hala 62 kiloyum ama eski halime göre hem güvenim tekrar geldi hemde daha hoş oldu.
ama kırık bir kalp bıraktı eşim geriye.56 değil 50 bile olsam ben onun yaşadığım onca şeyden sonra söylediği o cümleleri unutamam.sizce ne yapmalıyım kızlar 62 den 55 e inip sen bana cinsellik yok demiştin deyip 3 ay adamı bel altı cezalandırsam mı bilmiyorum?

Öncelikle geçmiş olsun kötü günleri atlatmışsınız. Eşiniz her zor zamanda yanınızda olmuş. Ve sizi gaza getirmek için söylemiş hatta sizinle sabaha kadar ağlamış. Farkında olmadan kırmış sizi ama her insan hayatta hatalar yapar. Bence onca zor zamanda yanınızda olan insan fazla kilolar yüzünden sizi cezalandırmak istemez. Unutun gitsin gerçekten art niyet görmedim ben. Tabi bu söylediklerim şuanda cinsel yaşamınız varsa geçerli, eğer beraber olmak için 55 kilo olmanızı bekliyorsa o ayrı.

Cahiliye döneminde kalmış insanlarla tartışamayacağım, kusura bakmayın.

Konu ben fake'im diye bağırıyor. Bunu yazan muhtemelen büyü bozarım cart curt diyerek insanları kandıran bir şarlatan. Şimdi ona gelen "bu büyüyü bozan hoca nerde, ona nasıl ulaşabiliriz" mesajlarına cevap vermekle meşgul...Ne de olsa bu tür şeylere inanan saf dolu ortalıkta...
bu söyledikleriniz çok üzdü beni büyüye inanmamanız beni ilgilendirmiyorama şarlatan oldum resmen kimseye hangi hocaymış ne yapmış diye anlatacak değilim lütfen cevap vermenizi istemiyorum sağlıcakla kalın

onca sıkıntıda yanınızda olmuş laf etmemiş. onunda bi psikolojisi var ve iyi dayanmış. ufak bi sebepten size hoş olmayan bişey demiş. haklısınız. ama eşinizede hak verin. bi insan size sürekli iyisin iyisin iyisin hoşsun hoşsun hoşsun güzelsin seninleyim sakin ol geçecek aman iyi ol diye pışpış yapmasını beklemeyin. bazen acı sözcükler sarfetmek onunda hakkı. siz kendinizde değilken ona dediğiniz ve yaptıklarınızı düşünün ve eşinize hak vermeye çalışın. cezalandırmaklada kendin kaybedersin. sonra kocam aldatıyo mu acaba diye düşünürsen bende morusevenanne değilim :)

Gecmis olsun.
62 gayet güzel bir kilo :nazar: tebrikler.
Malesef erkekler bazen akil tutulmasi yasiyor. Sizi gaza getirmek icin dedigine inaniyorum. :KK51::KK70:erkekler ya:KK70::KK70:

istemsiz bir şekilde de olsa ömür boyu unutulmayacak şeyleri sen yaşatmışsın eşine.. o geçen 1.5 seneyi o kadar kötü hatırlayacak ki bir ömür.. sen anneliğinin tadını alamadın ama o da babalığının tadını alamadı, evladının bebekliğini yaşayamadı.. bunu sadece küçük bir patlama ya da sitem olarak gör bence.. asla unutulmayacak bir şey yok ortada..

Adam en kötü zamanınızda yanınızda olmuş bunu haketmiyor,
Bence size latife yapmış hoş olmasada eline yüzüne bulaştırınca zaten özür dilemiş,
Hiç böyle şeylere kalkışmayın derim,bu arada geçmiş olsun

Cahiliye döneminde kalmış insanlarla tartışamayacağım, kusura bakmayın.

Konu ben fake'im diye bağırıyor. Bunu yazan muhtemelen büyü bozarım cart curt diyerek insanları kandıran bir şarlatan. Şimdi ona gelen "bu büyüyü bozan hoca nerde, ona nasıl ulaşabiliriz" mesajlarına cevap vermekle meşgul...Ne de olsa bu tür şeylere inanan saf dolu ortalıkta...

Şarlatanlık yapmak maksadıyla yargılamanızda cok ağır.. Ben ulaşıp kendısınden bu bılgılerı talep etmıyorum.. Keza kendım hacıya hocaya ınanmıyorum.Sizin dusuncenızı olağan karşılayabılırım ama ıfade edıs seklınızı hafıfe alınacak gıbı degıl.Rahatsız oldugunuz noktada yonetıme bıldırmenız yeterlidir diye dusunuyorum.

arkadaşlar çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için her yoruma açığım kimseyi üzmeyi kırmayı sevmem amacım gerçekten yaşadığım bu olayın bir insanın başına geleblmiş olduğunu herkese göstermek ve siz düşünceli hanımlardan da fikir almaktı.ben eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum evet zor günlerimde hep yanımda oldu.ama çok şükür bitmişken bu zor günler artık tam bir aileyken neden benden ilgisini sevgisini göstermeyi engelliyo buna sbep yaşadıklarımız yorgunluklarımız olabilir ama herşey geride kalmışken bi sarılmayı el ele tutmyı esirgemesi normal mi ?cinsellik çok önemli değil benim için önemli olan yüreklerin sevgi dolu olup bunu göstermesi.

Büyü gerçekten var ve Kuran'ı Kerim- de geçiyor hanfendi! Burada paylasamadım. İsterseniz özelden iletirim. Zaten şifayı doktorda aramışlar ki son çare böyle bir şeye sığındıktan sonra gerçekten evlerinde böyle birşeyle karşılasmaları çevresinde gerçekten kötü niyetli insanların bulunduğunu gösterir ki, Çözümledikten sonra zaten iyileştiğini ifade ediyor zaten..

Hiç bir tanışıklığımız olmasa bile acımasızca yargılamıssınız hıssıne kapıldım.

Acikcasi benim de hosuma gitmezdi cocugumun ögretmeninin böyle olmasi. Yani hastaligina bir sey diyemem ama kendisiyle ayni hastaligi yasayanlara git evinde büyü ara diye mi tavsiye verecek yol gösterecek?

Bu isin uzmani degilim ama psikolojik hastaliklar fiziksel yaralar gibi hemen iyilesmezler. Hatta bazilarinin tedavisi ömür boyu sürer. Kisi bazen kendini tamamen iyilesmis hisseder benim bir seyim yok artik der ve ilaclari birakir. Cok mutludur hayat güzeldir. Bir süre sonra da hastalik geri gelir. Konu sahibinin hastalik semptomlari cok ciddi. Olmayan seyleri görüp duyuyor. Ölmesi öldürmesi yönünde sesler duyuyor kafasinin icinde. Ben kendisine de sordum dr unuz ne diyor bu duruma diye. Agir psikolojik ruhsal hastaligin tedavisi büyüyü bulduk yok ettik mi yoksa kullanilan ilaclarla nihayet netice alinmaya baslanmasi mi?

Tatlım erkekler nedense böyle bazen içinde kötü diyet olmasa da ağızlarından çıkan çok kırıcı olabiliyor adamcağız senin zor günlerinde yanında olmuş destek olmuş o kadar yazınca ben de sandım ki olaylarda seni suçlayan bişey dedi düşünsene öyle de olabilirdi o zaman geri dönüşü olmayacak şekilde kırardı kalbini bence iyi niyetle sen gaza gel diye söylemiştir ama lafın nereye gideceğini hesap edememiştır senin en zor günlerinde hiç şikayet etmeden yanında olan bi adam bulmuşsun bi bunun için aranıza soğukluk girmesin çok zaman kaybetmişsiniz zaten kırıldığını belli etmişsin bence ailece bu huzurlu günlerin tadını çıkarın

Bence abartmaya gerek yok.
Soylemis ama cok pisman, oturdu agladi diyosun.
Eski gunlerin hatrina affet, bence gercektende gaza getirmek icin soyledi bunu sana ama tabi yanlis bi sekilde soyledi.
Dedigim gibi niyeti kotu degildi bence.
Kocan dgru bi koca, bitanecik yaptigi hatadan dolayi 1 bcuk senedir huzursuz evinzi tam duzelmsken tekrar hzursuz etme.
Guzel gunler gelmisken degerini bilin.
Hic bi koca 1 bcuk sene boyunca karisinin basini beklemez.
Beklediyse sevgi vardir, ask vardir.

Affet, hayati sanada bebeginede kocana zehir etme nolur. Su yasadiklarini okudukca ne kadar zor gunler gecirmis diye uzuldum senin adina. Ama gecti o gunler, gecrcektende degeri bil. Mutlu ol artik.

yaptığı tüm fedakarlıkları bir tarafa bırakıp tek bir eleştirisi için adamı cezalandırmayı mı düşünüyorsunuz?
el insaf.
ayrıca yatakla ceza olmaz.
ve dahi büyü muska işini niye araya sokuşturdunuz anlamadım.

bu söylediklerinizin hepsini öğretmen değil insan olarak biliyorum kullandığım ilaçların dozunun yüksek olduğunu ve beynimi uyuşturduğunu da biliyorum nitekim 1.5 yıl bu tyarz birsürü ilaç verildi proflar tarafından peki neden düzelmedim neden kızıma karşı nefretim kendimi öldürme isteğim geçmedi bu ilaçların sadece düşünceleri bastırdığını biliyorum.geçenlerde hastanede tanıştığım arkadaşım tekrar kliniğe yatmış onu ziyarete gittim.hiçbirşey değişmemiş televizyon dışında.hemşire beni gördü uzun uzun baktı.yanıma gelip beni tanıdığını ne kadar değiştiğimi bunu nasıl başardığımı sordu sustum tabii olanları anlatmadım ama ister büyünü etkisi ister ilaçlar olsun sebebi Allahımın bana bu bir sınavıydı.haa isyan da ettim hastalık dönemimde zaten ölmek isteyen birinin dinle alakası kalmış mıdır?
hamileliğimin son gününe kadar namaz kılan ben doğumdan sonra tövbe haşa Rabbimi yok saydım bunun ne kadar acı olduğunu ve aklımın nerelere gittiğini düşünebilir misiniz?

Bakın neye bağladığınızı yargılamıyorum ben kendi düşüncemi söyledim inanmadığımı belirttim sadece. Sonuçta sebebi ne olursa olmuş kurtulmuşsunuz düzelmişsiniz. Ama o ilaçları yavaş yavaş değilde şak diye bıraktıysanız vücudunuzda ağır hasar olması muhtemel bunu da göz ardı etmeyiniz. Madem geçti iyisiniz artık önünüze bakın ve eşinizin sizi gaza getirmek için söylediği bir cümleyi kafanızda büyütüp "Ömür boyu unutmam" moduna girmeyin. Takılı kalmayın böyle şeyler için de sinir krizi geçirmeyin. Bundan sonraki yaşamınızda çok daha mutlu ve huzurlu olursunuz güçlü bir anne güçlü bir kadın olarak çok mutlu bir hayat sürersiniz inşallah.

Back