• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim öyle birşey dedi ki ömür boyu unutamam

merhaba hanımlar 29 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu annesiyim.sınıf öğretmeniyim.
5 yıl önce eşimle evlendik 7 yıllık bir flört hayatından sonra.lise 2 de başlayıp 25 yaşına kadar sevgiliydik.birbirimizi çok sevdik aynı memleketli olmamıza rağmen farklı şehirlerde üniversite okuduk ama bayramlarda tatillerde sürekli memlekete döner zaman geçirirdik uzaktan yıpratıcı bir ilişki yaşadık çünkü gerçekten telefondan 1-2 ay sevdiğin adamın yüzünü görmeden ilişkiyi yürütmek çok zordu ama biz zoru da başardık ve 7 yılın sonunda evlendik.
ilk ay hamile kaldım ve malesef dış gebelik oldum bebeğim ve sağ tüpüm alındı.çok korkmuştum tek tüple bir daha hamile kalamam diye 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ve çoşükür bu kez normaldi ve güzel bir hamilelik dönemi geçirdim.ne olduysa bebeğimi doğurunca oldu.normal doğum beklerken ve günümüz tamamlanmışken bebeğin kalp atışlarının yüksekliğinden dolayı bebeğimi ani dolarak dünyaya getirdim sezeryan yoluyla.doğumdan çıkınca bana birşeyler oldu.özlemle bebeğimi bekleyen ben ondan ve kendimden nefret etmeye başladım evimi sevmiyordum artık insanlar bebeğim ben herşey ama herşey bana çok farklı görünüyordu derken bu problerler artıp intihara kalkışınca gitmediğimiz psikiyatri doktoru kalmadı.en sonunda fakülte psikiyatri kliniğine yatırdılar ve 1 ay burada şizofren hastalarıyla benim gibi intihara kalkışan kocasından dayak yiyen tecavüze uğrayanlarla aynı klinikte yattım.bu benim hastaneye ilk yatışımdı malesef daha devamı gelecek.eşim hep yanımdaydı evde kendimi tokatladığımda çıplak ayakla dışarı çıkıp kaçmaya çalıştığımda hiçbir zaman neden demedi çünkü ciddi olarak ben artık ben değildim sanki içimde başka bir güç beni yönetip hükmediyordu.bu ilk hastaneye yattığımda eşim benimle kaldı geceleri çünkü özel odaya alınmıştım kriz anlarımda hep yanımdaydı.günde 9 tane ilaç içiriorlardı ve yaşayan ölüydüm kolumu bile kaldıracak gücüm kalmamıştı.kızım bebeğim ise kayınvalidemdeydi onun yüzünü bile görmek istemiyordum sanki bütün bunların sebebi kızım gibi geliyordu o zamanlar .neyse doktorları ve kendimi kandırıp 1 ay sonra çıktım klinikten ama bitmedi malesef içimdeki ses.sürekli bana komut veriyordu kendini balkondan aşağıya at kalorifere kendini as vs.tabii bu sürede artık evimde değil annemde kaldık çünkü doktorlar yalnız olmama izin vermediler.
neyse fazla uzatmayım bu şekilde 2 defa daha farklı aralıklarla psikiyatri kliniğine yatırıldım intihar girişiminden .sonra böyle olmayacak dediler babamlar sürekli ilaç kullanmama rağmen hiçbir değişiklik olmuyordu bende.götürmedikleri hacı hoca kalmadı.en son bi hocaya gittik 5 saat yol çektik başka şehirdeydi.hoca sende büyü var dedi ve bana muska falan yazdı.başka şeylerde yapmamı söyledi.eve geldik her yeri aradık ve takı kutumun köşesinden gerçekten büüyü çıktı.benim 1.5 yılımı aldı hangi vicdansızın imansızın yaptırdığı bu büyü.büyüyü yaktık ve hocanın dedikleriyle 1 hafta sonra eski ben oldum evet bütün kullandığım zanax diazem cipralex akineton invega efexor vs bir sürü ilacı o an bıraktım kızlar.çünkü içimde artık ses yoktu beni yöneten bendim artık eski ben ..kızıma sarılabiliyordum onu öpüyordum parka götüyordum diğer anneler gibi içimde sevgi de oluşmaya başlamıştı artık ona karşı.şimdi mi?Allah a şükür çok iyiyim mesleğime 2 yıl aradan sonra tekrar geçen sene başladım.öğrencilerim var biricik kzıım var.tabii eşim.
gelelim eşim bana ne dedi?
büyü bulunup artık eski halime dönmüştüm ama ilaçlardan dolayı 55 kiloyla hamile kalan ben 75 e ulaştım.çirkin bakımsız ve yorgun bir kadındım.birgün eşim otururken temmuz a kadar 56 olmazsan cinsellik yok artık dedei.beynimden vurulmuşa dönmüştüm.nasıl olurda zor günlerimde bile yanımdan ayrılmayan tutkulu aşkla evlendiğim eşim benim vücudumu beğenmeyip bana zayıflamam için böyle birşey söylemiş olabilir.ardından sen beni 100 kilo olsam sever misin dedi?
evet severim ben seni 300 kilo olsan da severim .ünkü bedenini değil kalbini seviyorum dedim ve sinir krizi geçirdim orda .yaşadığım şeylere en yakından şahit olan eşim ilaçlardan kilo aldığımı bildiği halde bana cinsellik ve kiloyu bağdaştırdı.tabii benim kriz geçirdiğimi görünce ben seni gaza getirmek için dedim yoksa kilo vermek için uğraştığını biliyorum dedi ve benimle sabaha kadar ağladı.o gün karar verdim zayıflamaya yaklaşık 6 ayda (geçen sene bu zmanlar olmuştu olay) 13 kilo verdim.yüzmeye gittim ve diyet yaptım.hazirandan bu yana malesef veremedim hala 62 kiloyum ama eski halime göre hem güvenim tekrar geldi hemde daha hoş oldu.
ama kırık bir kalp bıraktı eşim geriye.56 değil 50 bile olsam ben onun yaşadığım onca şeyden sonra söylediği o cümleleri unutamam.sizce ne yapmalıyım kızlar 62 den 55 e inip sen bana cinsellik yok demiştin deyip 3 ay adamı bel altı cezalandırsam mı bilmiyorum?

o kadar yanına olan adama bu kadar vicdansızlık yapma.

Cezalandırmak yersiz olur.
Evet kötü bir cümle olmuş ama belki hırslanman için yapmıştır.
Kötü niyeti olsa hastayken aman deyip bırakırdı

Not: dukan diyeti ile 6 kiloyu çok rahat verebilirsin:KK53::KK53::KK53:

ifade edis sekli yanlış o kadar. bir art niyet goremedim ben. sizinle birlikte o surecte esinizde yipranmistir. beraber ne guzel zor gunleri atlatmissiniz. önemli olan bu bence.cok fazla kafanizda buyutup yipratmayin kendinizi. enerjinizi esinize evladiniza doya doya harcayin.. sahip oldugumuz sadece su an var. dun gecti yarinda mechul

bence gönülden dememiştir öyle olacak olsa o kadar şeyde zaten bırakırdı kolay şeyler değil yaşadıklarınız o kadar destek olduktan sonra neden onu isteyerek desin hem özür dilemiş durmayın üzerinde sadece kendiniz için zayıflayın iyi görünün kendinizi iyi hissetmek için eşinizde mıtlu olacaktır

eşimde beni hep kilolu buluyor ama ben boyuma nazaran hiç kilolu olduğumu düşünmüyorum
iki tane normal doğumla doğum yaptım biraz karın bölgem var
ama ben sorun etmiyorum eşim istiyor ki fit bir kadın olayım
sorun etmiyorum diye bana bile kızıyor ama bende ona sen de tam değilsin bana göre seninde eksik ve fazlaların var
illa kilo olarak değil başka huyları var mesela
bende onlara sinir oluyoruz bazen
evlilik birbirini tamamlamaktır böyle şeyleri dert etmeyin bence

Okadar şey yaşamışsın hep yanında olmuş..
Kötü niyetli biri olsa sen bebeğini sevmediğin zamanlar oda seni sevmiyorum diye kaderine terkederdi. Demekki oda kalbinizi sevmiş.
Bana kötü niyetli gibi gelmedi şahsen. Vesveseden kurtulun derim, hastalığınızda yanında olan biri herzaman bulunmuyor..

Ne yazık ki hastalık lafını duyunca bile ayrılacak bir çok insan var. eşiniz hep destek olmuş. Açıkçası okurken gaza getirmek için söylediğini düşündüm ben de. Ne yaparsanız yapın umarım adaletli olursunuz.

O kadar sıkıntı yaşamışsınız eşiniz hep yanınızdaymış, destek olmuş. Yanınızdan ayrılmamış. O günlere yoğunlaşın bence. Yanlış ifade etmiş kendini, bu adama tavır koymak gerçekten haksızlık olur. Kötü gününüzde hep elinizden tutmuş.

esiniz normalde de yersiz şakalar yapan biri olsa bu kadar alinmazdiniz sanirim. Öncelikle tum bu gecirdiginiz badireler icin gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın. Bazi erkekler hassas olabiliyor galiba dogumdan sonra kadin yerine boyle garip depresyonlara felan giren erkekler duymustum . Ama üslup gercekten hatali . Bence o kiloya ulasip hani bana boyle boyle demistin diyin laflarinizla onu rencide edinki bir daha oyle bir cesareti kendinde bulamasin . Ama fazla uzatmaninda anlami yok galiba cunku zaten hatasini anlayip sizinle beraber aglamis bir insan. Benim merak ettigim konu suan bebeginizle iletisiminiz nasil alistiniz mi birbirinize ? sezeryaniniz biraz zorlu gecti sanirim
evet zor bir sezeryandı ameliyat çıkışı ömek istiyorum beni öldürün bebeğimi istemiyorum gibi cümleler kurduğumu hatirlıyorum.şuan bebeğimle çok iyiyz yani 1.5 yaşından beri ama onun öncesinde anne sevgisi görmedi kusu
şimdi esıne neler saydırırdımda hadı susayım..bu ne hadsızlık terbıyesızlık ya...bu erkeklerın kendılerını Brad Pıtt sanmalarından gına geldı artık..esınız cok ayıp etmıs..hanı desekı hayatım saglığın ıcn zayıfla vs ne bıleyım boyle tatlı tatlı soylese tamam ama ne demek ya 56ya ınmezsen cınsellık yok ne demek.....ustelık sen keyfınden almadın bu kıloları....
ne yapacagına gelınce..valla arkadasım ıste evlılık malesef..sende onu cezalandırırsan ıyıce kopukluk olcak aranızda...tamır edılemeyen..bence gerek yok..evet cok adıce bır hadsızlık sergılemış ama sana helal olsunkı ne guzel kılo vermıssın..bence unutmalısın...çunku evlılık bunu gerektırıyo...
bu arada buyu olaylarına ınanmazdım ben cok sasırdım...ve en cok o surecte kızınıza acıdım..ALLAH sıze ve kızınıza bunları yastaanları cezalandırır ıns
amin teşekkür ederim evet kiloyu bu kadar takıp cinsellikle ilişkilendirmesi beni çok üzdü bende Allah istemedikten sonra kimse kimseye büyü yapsa bile tutmaz diye düşünmütüm ama malesef peygamber efendimize bile yapmışlar

Adam o kadar kötü gününde yanında olmuş, o cümleyi kurduktan sonra sizle birlikte üzülmüş.
Böyle bi adamı böyle bir sebepten harcamayın.
Kiloyu da kendiniz için vermelisiniz.

O kadar kriz geçirtecek ağır bi söz değil eşiniz sizi seviyor ve sizin için en iyisini istiyor böyle zamanlarda her erkek bu kadar fedakar olmaz abartmayın bence

maalesef büyük krizleri beraber atlatan karı kocalar bir şekilde birbirinden uzaklaşıyor. bu tezim bir kez daha doğrulanmış oldu. Ve genellikle bu erkek tarafından gerçekleşiyor. Hastalık, maddi kriz, ailesel problemler hiç farketmiyor ne yazık ki krizden çıkan adam, bana göre kendisine o zor günleri hatırlatan kadını istemiyor yanında.
Konu sahibi sana gelince bu konuyu bir intikam meselesi haline getirme derim. Unut gitsin, madem düzelmiş herşey, söylediği sözden de pişmanlık duyduğunu dile getirmiş, kurcalama bu konuyu zararlı çıkabilirsin. Herşey gönlünce olsun, çocuğunuzu anneli babalı büyütün.
zaten ben düzeldikten sonra evliliğimizde pek iletişim kalmadı hatta dün saydım toplam bir akşamda 19 cümle konuşmuşuz sadece ve bütün gün ikimizde evde değiliz elinde telefon sürekli oyun oynuyo kızıyla arası çok ii bana ise flört günlerimizdeki gibi ilgi ve sevgi göstermiyo içinde yaşıyor olabilir ama mesela geçenlerde elini tuttum dışarda sırf annemin komşusunu gördük diye birden elini çekti biz evliyiz ve yaptığı şeye bakın başka insanları çok fazla takan biri

Adam o kadar kötü gününde yanında olmuş, o cümleyi kurduktan sonra sizle birlikte üzülmüş.
Böyle bi adamı böyle bir sebepten harcamayın.
Kiloyu da kendiniz için vermelisiniz.
evet kiloyu zaten o beni beğensin diye değil eski bene ulaşmak için kaybettiğim güvenimi geri kazanmak için vermeliyim çünkü yaşadığım hastalıkla karakterim de olumsuz yönde değişti

eşimde beni hep kilolu buluyor ama ben boyuma nazaran hiç kilolu olduğumu düşünmüyorum
iki tane normal doğumla doğum yaptım biraz karın bölgem var
ama ben sorun etmiyorum eşim istiyor ki fit bir kadın olayım
sorun etmiyorum diye bana bile kızıyor ama bende ona sen de tam değilsin bana göre seninde eksik ve fazlaların var
illa kilo olarak değil başka huyları var mesela
bende onlara sinir oluyoruz bazen
evlilik birbirini tamamlamaktır böyle şeyleri dert etmeyin bence
mesela geçenlerde mezura ile ölçülerimi alırken yanımdaydı belim 77 cm çıktı
hmm demekki belinden 17 cm daha gitmesi gerek diyo
yani şaka mı gerçek mi belli değil sözleri beni mankenlerle kıyaslama dedim

Back