- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
- Konu Sahibi Herseyguzelolacak38
allah razı olsun dediklerinizi iyileştikten sonra yavaş yavaş yapmaya başladım zaten 1.5 yıldır iyiyim çok şükür ama birden olmadı yani dediğim gibi hamileliğim boyunca namaz kılan bebeğim rahat doğsun diye yasinler okuyan ben hastalıkla başka biri olup ne namaz kıldım nede yanımda anne babama namaz kıldırdımBelli ki sizi gaza getirmek icin soylemis , madem ki eski normal halinize dondunuz bunda kriz gecircek cezalandircak bisey olmadigini soylemis olayim.
Sakin olun ,
sabir cekin ,
bol bol Kur'an okuyun veya dinleyin ,
sıkıntı aninda elinizi yuzunuzu yikayin ve uzun uzun secdede durun (Secde aninda Rahman ve kul arasindaki perde kalkar , o zaman derdi verenden isteyin dermaninizi )
guzel dusunun ki guzel gorebilesiniz ,
kizinizin saglikli bi birey olabilmesi icin kendinizi frenlemelisiniz
En onemlisi hayatta ölümden baska herseyin caresi oldugunu unutmayin ...
Sevdiklerinizi sizsiz ,sizi de sevdiklerinizsiz birakmayin ....
iyileşince yavaş yavaş tekrar başladım çok şükür beni bu duruma getiren hatta burda bunları yazdıran Rabbim e şükürler olsun en acı olan da acaba rabbimin bu sıavını geçebildim mi bilmiyorum çünkü o dönemde isyan edip kaç defa intihara kalkıştım yine de beni Rabbim sevmeseydi belki hala hasta olacaktım eşimden ayrılacak hastanade kapılar ardında kalmaya devam edecektim diyorum tavsiyeleriniz için çok sağolun hanımefendi