- 20 Ağustos 2024
- 58
- -35
- 3
- 33
- Konu Sahibi birtanetek
Merhaba arkadaşlar evliliğimle ilgili yaşadığım bir problemi paylaşmak istiyorum eşimle kavga ediyoruz diye terapiste başladım yani şimdi Bosan o zaman kavga ediyorsan diyenler olacaktır ama boşanmak istemiyorum böyle bir durum düşünmüyorum o yüzden terapiye gidiyorum evliliğimi sürdürmek yuvamı yıkmamak için mücadele etmek istiyorum bu yüzden bana saldıranlar olabilir ama yapacak bir şey yok bu böyle bu gerçek herneyse bununla alakalı terapiye başladım ve terapist eşimi onure etmenin ona güzel şeyler söylemenin eşimi biraz daha sakinleşticeğini ve daha iyi olacağını söyledi ben de üç yıl evli olan bir amatör olarak
dediklerini uyguladiğımda örneğin mesela eşime ara sıra benim için güzel şeyler yaptığı zaman sen çok mükemmel bir eşsin ben çok şanslıyım vs gibi şeyler söylüyorum ama bunu soyledigim her an kavgalar ediyoruz o günün akşamı ve mesela gündüz böyle bir şey söylediysem akşam eşim bana bak benim gibi bir adam bile seninle evlendi ve sen kıymet bilmiyorsun sen nankörsün gibi şeyler söylüyor eşim o gün ego yapıyor yani normalde bir insan karısı böyle bir şey söyleyince içten içe onure olur ama benim eşim ne kadar da mükemmel bir erkeğim diyor ve bana kötü davranmaya başlıyor psikoloğa diyorum ki tutmuyor bu numara diyorum tutmamışş tutmamışşş diyorum siz çok mu agresifsiniz diyor
arkadaşlar bu durum normal mi yani ben psikologu dinlemeli miyim acaba eşime ne zaman kötü davranırsam o zaman bana iyi davranıyor ne zaman onun mükemmel bir adam olduğunu söylersem o zaman bana kötü davranıyor işin özeti bu… boşanancılar lütfen hakaret edecekler ya da lütfen yorum yapmasın tamam evet ben eksiğim ben kötüyüm ben zavallıyım kendime saygım yok vs ama yuva yıkmak benim için hiç kolay bir şey değil boşanmak benim için çok zor o yüzden boşanmayacağım arkadaşlar sorduğum soruya göre cevap verin lütfen ya da hiç vermeyin şimdi buradan bir de sizin tarafınızdan azarlamaya halim falan yok yani şamar oğlanına döndük zaten yemin ederim ya yani bana sadece adamın nasıl iyi davranacağı konusunda yardımcı olun lütfen normalde iyi bir insan bir sıkıntı yok ama onu övdüğüm zaman kötü davranıyor ona kötü davrandığım zaman iyi davranıyor ona soğuk davrandığım zaman iyi davranıyor yani lütfen bu konuyla ilgili yorum yapın sadece Yok Boşan yok şöylesin yok böylesin böyle yorumlar yapmayın ya da yapın ya ne yapayım yani sizi tanımıyorum zaten yapmanızda bişey olmazda ama belki aranızda aklı başında insanlar vardır da akıl verir azıcık ya belki ben de hata vardır gerçekten belki ben akılsızımdır yani çünkü eşim hep kötü değil eşim çok iyi bir insan da olabiliyor ama ben kötü olunca ben soğuk olunca ben Şenşakrak eğlenceli olunca kötü davranıyor bana tamam şimdi bana diyeceksiniz ki muhtemelen ay senin gibi birini mi çekecek pislik demeyin yani ya da diyebilirsiniz yani beni tanımıyorsunuz ama sonuçta her neyse uzatmıyorum yorumlarınızı bekliyorum çok öptüm iyi geceler Allah rahatlık versin inşallah rüyanızda beni görürsünüz