- 20 Ağustos 2024
- 58
- -33
- 3
- 33
- Konu Sahibi birtanetek
Ay yok ya herkes istediği yorumu yapmakta özgür sadece Bosan vesaire diyenler evet iyiliğim için söylüyor bunu ama bunu benim psikolojim kaldırmıyor işte ben de problem var diyorum zaten…Valla hanımefendi bize o kadar direktif vermişsiniz ki konuya odaklanamadim.eşinizle hiç oturup konuştunuz mu ?
Terapiye gidiyorsanız bir yerlerde bir hata yapildiginin eşiniz de farkındadır.
Geçmişi nasıl eşinizin ? Hırslı biri mi kötü bir çocukluk mu yasamis nedir yani sizi kavga etmeye yönlendiren nedenler ? Tartışmaların çıkış nedeni ne ?
Siz hiç bir şey anlatmadan bize direktif veriyorsunuz.
Eşimin geçmişi 15 yıl bir evlilik geçirmiş genç yaşta evlenmiş aslında beni kavga etmeye yönlendiren hiçbir şey yok ben asla kavga etmiyorum kendisi bir sıkıntı olduğu zaman bağırmaya başlıyor ve hakaret etmeye başlıyor sus geri zekalı beyinsiz beni dinle salak gibi
Ben ona bana böyle söyleme vs diye uyarı yaptigimda çok sinirleniyor mesela aradan günler geçtikten sonra konuşmaya çalışıyorum bu konuyla ilgili geçmişi hatırlayarak zehir mi edeceksin bu günümüzü de her şey güzel giderken niye geçmişle ilgili konuşuyorsun ilaç kullanmalısın bunları Unutamıyorsan vesair gibi şeyler söylüyor