Eşim omurga kemiğini kırdı. .

geçmiş olsun.
rabbim tez zamanda şifa versin.

Allah tez vakitte şifa versin eşinize çok zor onun açısından da.dediğiniz gibi bende yemem diyerek yada üzüldüğünüzü göstererek olması gerekenleri yaptırmaya çalışın.
Yapmaya çalışıyorum bak bebekde beslenemiyor falan diyorum allahım tez zamanda şifa versin inşallah

Sagolun dün konuştum patronuyla siz ne gerekiyorsa ayarlayın dedi bakıcı olarak falan biz yardım ederiz dedi bakalım şimdi güvenilir birisini bulmak lazım

Şu andaki doktoru özel bi hastanede beyin cerrahi adını bilmiyorum ama işvereni masrafdan kacmiyor evde bakimlada ilgili konuştum ne gerekiyorsa yapariz siz birisini bulun dedi

1 ay sonra kontrole çağırmış doktoru başkada birşey bilmiyorum

Başka doktorlara gönderdik dün mail olarak bugün goruscez sonuçlarını

anladım..peki doktoruyla siz görüşmediniz mi? -mış diye yazıyorsunuz da hep..bakan kişi siz olduğunuza göre siz konuşmalısınız..neye dikkat etmek lazım ne yapmalı gibi...

Dok
anladım..peki doktoruyla siz görüşmediniz mi? -mış diye yazıyorsunuz da hep..bakan kişi siz olduğunuza göre siz konuşmalısınız..neye dikkat etmek lazım ne yapmalı gibi...
Doktorun telefonunu vermiyorlar hastaneden ben gidemiyorum hastaneye erken dogum tehlikem var onun için konusamiyorumda malesef zaten konusabilsem aklimdaki herşeyi sorcam sorun kalmiycak

yahu ben anlamadım, kemik kırıkken nasıl hiçbişey yapılmadan gönderildi. eşiniz nasıl ne kadar hareketsiz kalabilir ki. korse alçı ne biliyim daha ne olursa hiçbiri yapılmadı mı. çok büyük ihmalkarlık var gibi geldi bana. size de eşinize de yazık. eşiniz ağrıdan nasıl durabiliyor? kırıkta müthiş ağrı olur.

Korse var zaten bildiğim kadarıyla omurga kiriklarinda alçı olmuyor gerçekten çok ağrısı oluyor ama çok şükür gün geçtikçe azaliyor ağrıları sanirim bu gün ilk defa yatakta oturmama izin verdi dahaa once yatağa degmeme tahammül edemiyordu

Oh, aman demek ki iyileşme yolunda ama siz yine de çok dikkatli olun. Biraz acısı azaldı diye güvenip tuvalete filan kalkmasın.

Oncelikle gecmis olsun.
Iki defa kalca kirigi yasadi esim.
Aylarca baktim
Kipirdamamasi gerek fakkat sirti yara olmasin diye de arada havalanddirmak lazim
Kantoron yagi hakikisini bulup her gun bir cay kasigi icirin.
Kirik olan bolgeye hafif masajla surun.
Agri kesici nutlaka kullansin. .
Buyukbas hayvan ilikli kemik aldirin kaynatin suyunu icsin yada yemekleri kv onlarla yapsin.
Allah sabir versin. Siz de hamilesiniz. Uzulmeyin bu gunler gececek ve esiniz iyilesecek. Su an sabirli olmaya gayret edin.
Wc icin yemekten vazgeciyorlar fakat bu yanlis.
Toz ilaclar var. Wc cikartacak. Onlardan kullanabilirsiniz kabiz olmasin diye. Yatan hastalar icin malzemeler var onlardan alin. Yada almissinizdir.
Sudokrem alin. Pisik olma ihtimali yuksek. Olmadan surun.
Vucudunu sabunlu nemli bezle hergun silin yada kv silsin. Siz zaten hamilesiniz.
Bu sekilde kolay atlatirsiniz.

Kalcada uc kirikla gunlerce hastane odasinda ameliyat icin malzeme bekledim. Esim agrilar icinde karsimda kivrandi. Sabrettik ve gecti. Iki yil sonra saka gibi bir daha ayni yer kirildi. Artik tecrubeliydik.
Ikincisinde daha kolay atlattik. Sormak istedigin bisey olursa cevaplarim. Gecmis olsun.

Kiriklarin bazilarinda hic mudehale yapilmadan iyilesme beklenir. Ihmalkarlik yok. Ameliyat omurgada daha ciddi zarara sebep olabilir. Kantoron yagi bir tatli kasigi icirin. Yanlislikla cay kasigi yazmisim.
Hastabakici olursa daha guzel olur. Siz agrilari azalsa da yatagina cok yaklasmayin. Yataktaki denge bozulsa bile zarar gorebilir.

Ozel yatak alabilirsiniz evinizde yer varsa is yeri karsilarsa. Biraz pahali ama cok kullanisli.

Korkmayin. Umidinizi yitirmeyin. Esinizin sizin psikolojik desteginize cok ihtiyaci var.

Zor durumdasiniz ama beteri de olabilirdi olmamis. Bir bebek kucaklayacaksiniz insallah onun icin guclu olun. Size evladiniz sans getirecektir.

Oh, aman demek ki iyileşme yolunda ama siz yine de çok dikkatli olun. Biraz acısı azaldı diye güvenip tuvalete filan kalkmasın.
Yok ya kalkmaya teşebbüs bile etmiyor dün dönmeye çalıştı biraz doktor 3 gün sonra donebilirsin demiş ama dün biraz dönünce cani yandı sonra donmedi bile biraz daha böyle yatiyim dedi devam düz yatiyo hala

Tuvalete çıkması için ilaç aldık bagarsaklari rahatlatmasi için ama hala tuvalete çıkmada sıkıntı yaşıyor..
Vücudunu siliyorum hazir bezler var islatip siliyosun durulamiyosun onlarla siliyorum bide bone varmış burdan bir arkadas tavsiye etti ondan alicam eczaneye gidince.. yarasi kapali şimdilik korse var korseyi açıp sürsem zararı olur gibi sonraki evredemi masaj yaptiniz siz

Bide ayni yerden bidaha kırıldı demişsiniz orasi tam saglam olmadigi için mi kırıldı. Iyilestikten sonra eskisi gibi oldu mu?

Kantoron yağı ne için icilcek?
Özel yatak için sorduk ama sert tahta üzerinde yatacak demiş onun için almaktan vazgectik siz nasil bir yatakta yatmistiniz

Sakın omurga kiriginda oyle masajla yag falan surmeye kalkismayin. Bunu oneren arkadasin yorumunu şok icinde okudum. Sakın dokunmayin, ne masaji ya... Doktorla siz iletisime gecemiyorsanizsoyleyin bir baskasi gidip sizin icin merak ettiklerinizi esinizin doktoruna sorsun. Sakın boyle ordan burdan duydugunuz yontemleri denemeyin. Hele ki boyle yag, masaj falan... Aman diyeyim.

Kantoron yağı ne için icilcek?
Özel yatak için sorduk ama sert tahta üzerinde yatacak demiş onun için almaktan vazgectik siz nasil bir yatakta yatmistiniz
bence eşinize annesi baksın,onların yanında kalamazmı

Kantirin yagi agriyi azaltir iyilesmeyi hizlandirir. Korse varsa zaten kullanamazsiniz. Benim esim hastanede yatti. Doktor ne tavsiye ettiyse onu uygulayin. Sert tahta falan.
Benim esim ilkini futbol macinda ikincisini havuzda kirdi. Eskisi kadar saglam olmadigi icin mi kirildi yoksa cok ters hareketten mi bilemiyorum. Guc kaybi oldu. Son bir yildir koltuk degnegi kullaniyor. Ama buna da sukur diyorum. Allah kolaylik versin.

Ne yapacağımı şaşırdım inanin doktorla patronu görüşmüş eşimin ama insanin kendi görüşmesi gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…