- 4 Şubat 2016
- 182
- 126
- Konu Sahibi okeanoss00
Herkese günaydın. Son olanları özet geçeyim. Cuma akşamı ben dışarıdayken eşim aradı beni almaya geleceğini söyledi. Eve dönerken de hiç konuşmadık. Eve girdim, kadınlar günü olması sebebiyle çiçek almış ayakkabılığın üzerine koymuş. Üzerinde de şöyle yazıyor " Dünyada her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)." Çiçeği elime bile almadım. Oğlumu alıp gidip yattım. Günlerdir yatağımızda yatmadığı için her gece farklı bir yerde yattı muhtemelen rahat edemedi Sabah oğlan uyanınca geldi, bana sırnaşmaya başladı sarılıyor zorla. Dedim kendine gel, bugüne kadar zulm ettin sabah sabah hayırdır. Her hamlesini püskürttüm. Öğlen oğlan uyuyunca konuştuk uzun uzun.
Artık onu istemediğimi, çok mutsuz olduğumu bekar bir kadın olursam daha mutlu olacağımı söyledim. Zaten her şeyle kendi başıma başa çıkabildiğimi, ondan sadece sevgi ve huzur istediğimi ama bunu da bulamadığımı bu sebeple ömrümü bu şekilde geçirmek istemediğimi anlattım. Ailesiyle ilgili durumla ilgili de herkesin durumdan memnun olduğunu ben de dahil görüşmeme mevzusunun kimsenin umurunda olmadığını söyledim. Bak ablan geri döndü gününü gün ediyor, biz neredeyse 4 ay olacak onun bıraktığı enkazı toplamaya çalışıyoruz dedim. Yazık değil mi bize dedim. Haklısın bir tek bize yazık oluyor dedi. Eğer görüşülmek adına başının eti yenilecek birileri varsa ailesine yapmasını artık bana bulaşmaması gerektiğinden bahsettim. Süpürge ile alakalı yaptıklarının çok saçma olduğunu bu evin benim de evim olduğunu, rahat olamadığımı elimde yedi yirmi dört bez ve süpürgeyle dolaşamayacağımı söyledim. Geceleri ne zorluklar çektiğimi anlatmaya çalıştım.
Etrafta iş olduğu zamana stres oluyormuş. Bundan sonra ben yapalım dediğimde ikiletmeden yardımcı olacakmış ama kendi işe başlayıp beni de darlamayacakmış bu saatten sonra öyle dedi. Yani ben sürekli ona hadi ev dağınık toplayalım diyecekmişim, o zaman beraber yaparmışız. O bana yapıp sen niye oturuyorsun demeyecekmiş.
Babası barışmamız konusunda ona baskı yaparsa sen karışma kendi aralarında halletsinler diyecekmiş. Onun da tek istediği yuvasında huzurmuş. Beni seviyormuş ayrılmak gibi bir düşüncesi yokmuş. Ben de ona göre davran o zaman biraz çeneni tut dedim. Şuan boşanalım desen hemen kabul ederim inan ki artık bıktım, ama eminim bu konuşma yine en fazla 1 ay işe yarayacak dedim. O da düzeleceğini söyledi.
Çok yoğun bir haftasonuydu kuzenimin çocuğu oldu bebek mevlüdüne gittik falan. Soğuk ayarında devam şuan.
o ayarı bence yavaş yavaş evvel ılığa doğru çıkar. Eşin gerekeni yapmış. Sevindim senin adına. Kinlenme ve ıcını ferah tut. kotu düşünme. dusundugunde de at aklından