Eşim omurga kemiğini kırdı. .

Yemek sorun çünkü yemek yiyince wc ihtiyaci oluyor ve utaniyor ayrica et yemedigi için etli seylerden rahatsiz oluyor

benim otelde kalmam ise eşimi birakama uzum sure o şekilde eger uzak hastane olursada surekli git gel yapamam pazartesi günü bende yeni hastaneden çıktım erken dogum tehlikem var gittigim yerde kalmam lazim

şehir neresi

zaten riskli gebe imişsiniz canınızı sıkmayın

uzman bakıcı sağlık personeli bulun

Çok çok geçmiş olsun. İnanın çok üzüldüm.. Üniversite hastanelerini araştırdınız mı. Onlar genelde bırakmazlar hastayı..
Bi arkadas Bakırköy hastanesini tavsiye etti oraya gitcektik ama ambulanslar almiyorda su anda

İnternetten baktım da brokoli çok iyiymiş. Çorbasını yapabilirsiniz. Elmanın içinde kalsiyumun emilimini kolaylaştıran bir madde varmış, bol bol suyunu içirin. Kırmızı üzüm suyu iyiymiş. Su ihtiyacının bir kısmını da maden suyuyla karşılasın. Erkeğin yatarken bile idrara çıkması kolay hiç olmazsa.

Protein alması da önemliymiş. Her şeyi et, tavuk veya kemik suyuna yapın. Serin serin meyveli yoğurt yesin.

Bir de diyorlar ki, vücut kemiği tamir ederken çok kalori harcarmış, yani hiç aç kalmaması lazım. Yüksek kalorili yiyecekler yemesi lazım. Olmazsa doktorlar mide bulantısı için bir ilaç yazsınlar.

tuvalete gitmemek için yemek yemiyerek, tıbbi yardım almayarak iyileşiceğini düşünüyosanız çok iyi niyetlisiniz, hastanede mide bulantısını da engelliyolar serumlarla,tuvalet olayını da sürgüyle çözüyolar, ay ne bileyim koca sizin sonuçta, siz daha iyi bilirsiniz

Öyle olmaz ki. İlaç niyetine. İğneyi de sevmiyordur ama ne yapalım. Hiç çocuk gibi saklamayın. Doktor söyledi deyin içirin.
Igneyi sevmiyor mecbur yaptiriyor yoksa deli oluyor agridan ilaç gibi dik kafaya dedim bak bende bebek için içicem dedim kabul etti ama midesi bulandi napcagimi şaşırdım

İstanbul'da hastane mi bulunmaz arkadaşım

Söyle o patrona adam gibi hastane bulsun

ben de küçük ilçe vs sandım

Gerekirse sana da yatış yapsınlar sen de hastanede kal

Zira bu gerginlik sana ve bebeğe de iyi gelmez...

Bakın durum düşündüğünüzden ciddi olabilir.

Hastaneler tehlikeli hastayı göndermek ister; büyük hastane üniversite hastanesi vs bulun ve taburcu olmaya dair hiçbir kağıt imzalamayın

Evde kalacaksanız da hemen şirket aracılığı ile sertifikalı hasta bakıcı bulun erkek; tıbbi bilgisi olan; mümkünse sağlık teknikerliği ile ilgili bölüm mezunu

Eve de yardımcı bayan; temizlik çamaşır vs

Kv en fazla yemek yapar hani yardımcı damak tadına uygun yapamazsa diye...

Elma bağırsakları rahatlatirmi kabızlık yapmaz dimi elma suyunu seviyor içer.. kolay evet çok şükür onu rahat yapıyor.. önüne sürekli birseyler getiriyorum ufak ufak kayisi kuru üzüm falan ama erkek sonuçta normalde çok yiyodu simdi yedigi önce yediginin yanında hiç birsey

Igneyi sevmiyor mecbur yaptiriyor yoksa deli oluyor agridan ilaç gibi dik kafaya dedim bak bende bebek için içicem dedim kabul etti ama midesi bulandi napcagimi şaşırdım

Canım benim içemiyorsa; her şeyin ilacı var serum ile verirler; özel besin destekleri var eczanede satılıyor; bu durumdaki hasta sana güle güle denip eve gönderilmez

Yemeyim çiş yapmayım ile iyileşemez; bırakacak utanmayı vs

Madem eşiniz gidemiyorsa hastaneyi getirsinler; özel doktor getirsinler o adam orda 6 ay o şekilde yatarak iyileşemez kiii

Hastaneler kabul ederiz ama önce gelip görmemiz lazim diyorlar bizde gidemiyoruz. Bakıcı olayi şimdi aklima geldi arkadaslar söyleyince aklima geldi hic dusunemedim ben.. akşam gelicek patronu ozaman konuscam bakici işini

Gıda takviyesi alicam eczaneye gidebilsem aklimda o tuvalet ihtiyacını yaparken cikariyor beni odadan sonra cekiniyor senin miden bulanir diyor büyük ihtiyacini zaten bir kere yapti onuda zorla verdi temizledim allah kimseyi düşürmesin

Hastaneler kabul ederiz ama önce gelip görmemiz lazim diyorlar bizde gidemiyoruz. Bakıcı olayi şimdi aklima geldi arkadaslar söyleyince aklima geldi hic dusunemedim ben.. akşam gelicek patronu ozaman konuscam bakici işini

O zaman önce özel doktor getirin eve gelsin; öbür hastaneden tetkik raporlarını alsınlar; baksınlar

Cidden omurga kırığı çok önemli; ameliyat %50 şans diyen adam eşinizi kendi rızası ile taburcu etmiştir muhtemelen tedaviyi kabul etmiyorum beni taburcu edin kağıdı imzalatmıştır.

Patrona ne kadar güvendiğinizi bilemem ama gerekirse eşinizin işlerini takip edecek başka birini bulun; patron eşinizi ortada bırakabilir; B planınız olsun; ceza vs almamak için şimdi ilgili olabilirler ama İstanbul'da hastane doktor nasıl olmaz yani

Çağırın 112 götürür; götürmek zorunda; özel hastanelerin hepsinin kendi ambulansı var; verince parayı götürür.

Asla yerinden kalkamaz götürülemez diyorlarsa da durum düşündüğünüzden ağırdır başına mutlaka doktor hemşire gerekir siz ya da kv bakamaz o zaman

İlk günler zor gelir de bir kaç gün sonra alışır

Evet bir de büyük insan günde 1 hadi 2 kere yapar büyük tuvaletini ondan da bir şey olmaz ama onu yattığı yerde yaparken omurgasına yine basınç vs oluşabilir

bunu usulü bile vardır onu da uzmanı bilir

Bak başka biri söylemiş de uyandım. Normalde ben herkesten daha kötü niyetliyimdir. Patron iyidir hoştur da bak adli olaymış. Allah bilir bir kusuru vardır. Sakın öyle geldi gitti diye yumuşamayın. Kesinlikle hiçbir şey imzalamayın. Hastaneye yatırmaya istekli olmayabilir. Hem masraftan kurtulur, hem yarın öbür gün 'önemli bir şey değildi yatak istirahatiyle geçti işte' deyiverir. Her türlü masrafı ona yaptırın, sakın çekinmeyin. Yok sabunlu bonesidir, yok süngeridir, yok hasta bezidir. O kemikler, etler bedavaya alınmıyor. Sen veya eş dost sizin bir işiniz için taksiye binerse alsın faturasını. Hasta yemek yemez para yer demiş atalarımız. Ona üç buna beş derken bütçeniz göçüverir. Bak bebek de geliyormuş.

Geçmiş olsun.bizde 3 yıl önce yaşadık aynı olayı.eşim buzda kayıp düşmüştü.omurgada bir kaç kırık vardı.eşime çelik korse vermişti doktoru onu takıp Kalkıp wc ye gidebiliyordu.3 ay kullandı.size vermedilermi öyle birşey?
Bide paça Çorbası yapardı annesi hergün kemiklere iyi geliyor diye.

Tibbi yardım almaya çalışıyoruz ama
Çelik korse verdi şu ansa zaten o üzerinde onunla yatıyor onu açması yasakmis.. eşinize hiç kipirdamadan falanda yatirmismiydi

Hiç kıpırdamadan yatmadı ilk 3 gün hastanede yattı.evde Yemeğe falan hep Kalkıp mutfağa gelmek istedi.doktorda hiç kıpırdama demedi heralde çünkü eşim çok pimpiriklidir.öyle dese hiç kalkmazdı.
Korseyi yatarken çıkartıyordu eşim zaten onunla yatılmazki sizin korse Çelik değilmi böyle kalıp gibi bişeydi bizimki.

İş Kazası evet zaten iş yeri sahipleri özel hastaneye götürmüşler ve ne gerekirse nekadar masraf olursa hiç düşünmeden arayın yapalım diyolar ama hastaneler evden almak istemiyorlar
O zaman ozel hemsire ve bakici tutsun sirket evinizde bakilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…