Yemek sorun çünkü yemek yiyince wc ihtiyaci oluyor ve utaniyor ayrica et yemedigi için etli seylerden rahatsiz oluyoromuriliği kırılmış ama ne yiyeceği sorunu daha büyük önem arzediyo, ayrıca hastanede kalamıyo kalırsa sizin de toplanıp otele yerleşmeniz gerekiyo falan, bi garip ruh halinde misiniz karı koca bilemedim, o zaman size geçmiş olsun ne diyeyim, felç falan kalmaz inşallah
Bi arkadas Bakırköy hastanesini tavsiye etti oraya gitcektik ama ambulanslar almiyorda su andaÇok çok geçmiş olsun. İnanın çok üzüldüm.. Üniversite hastanelerini araştırdınız mı. Onlar genelde bırakmazlar hastayı..
Yemek sorun çünkü yemek yiyince wc ihtiyaci oluyor ve utaniyor ayrica et yemedigi için etli seylerden rahatsiz oluyor
benim otelde kalmam ise eşimi birakama uzum sure o şekilde eger uzak hastane olursada surekli git gel yapamam pazartesi günü bende yeni hastaneden çıktım erken dogum tehlikem var gittigim yerde kalmam lazim
tuvalete gitmemek için yemek yemiyerek, tıbbi yardım almayarak iyileşiceğini düşünüyosanız çok iyi niyetlisiniz, hastanede mide bulantısını da engelliyolar serumlarla,tuvalet olayını da sürgüyle çözüyolar, ay ne bileyim koca sizin sonuçta, siz daha iyi bilirsinizYemek sorun çünkü yemek yiyince wc ihtiyaci oluyor ve utaniyor ayrica et yemedigi için etli seylerden rahatsiz oluyor
benim otelde kalmam ise eşimi birakama uzum sure o şekilde eger uzak hastane olursada surekli git gel yapamam pazartesi günü bende yeni hastaneden çıktım erken dogum tehlikem var gittigim yerde kalmam lazim
Igneyi sevmiyor mecbur yaptiriyor yoksa deli oluyor agridan ilaç gibi dik kafaya dedim bak bende bebek için içicem dedim kabul etti ama midesi bulandi napcagimi şaşırdımÖyle olmaz ki. İlaç niyetine. İğneyi de sevmiyordur ama ne yapalım. Hiç çocuk gibi saklamayın. Doktor söyledi deyin içirin.
Elma bağırsakları rahatlatirmi kabızlık yapmaz dimi elma suyunu seviyor içer.. kolay evet çok şükür onu rahat yapıyor.. önüne sürekli birseyler getiriyorum ufak ufak kayisi kuru üzüm falan ama erkek sonuçta normalde çok yiyodu simdi yedigi önce yediginin yanında hiç birseyİnternetten baktım da brokoli çok iyiymiş. Çorbasını yapabilirsiniz. Elmanın içinde kalsiyumun emilimini kolaylaştıran bir madde varmış, bol bol suyunu içirin. Kırmızı üzüm suyu iyiymiş. Su ihtiyacının bir kısmını da maden suyuyla karşılasın. Erkeğin yatarken bile idrara çıkması kolay hiç olmazsa.
Protein alması da önemliymiş. Her şeyi et, tavuk veya kemik suyuna yapın. Serin serin meyveli yoğurt yesin.
Bir de diyorlar ki, vücut kemiği tamir ederken çok kalori harcarmış, yani hiç aç kalmaması lazım. Yüksek kalorili yiyecekler yemesi lazım. Olmazsa doktorlar mide bulantısı için bir ilaç yazsınlar.
Igneyi sevmiyor mecbur yaptiriyor yoksa deli oluyor agridan ilaç gibi dik kafaya dedim bak bende bebek için içicem dedim kabul etti ama midesi bulandi napcagimi şaşırdım
Hastaneler kabul ederiz ama önce gelip görmemiz lazim diyorlar bizde gidemiyoruz. Bakıcı olayi şimdi aklima geldi arkadaslar söyleyince aklima geldi hic dusunemedim ben.. akşam gelicek patronu ozaman konuscam bakici işiniİstanbul'da hastane mi bulunmaz arkadaşım
Söyle o patrona adam gibi hastane bulsun
ben de küçük ilçe vs sandım
Gerekirse sana da yatış yapsınlar sen de hastanede kal
Zira bu gerginlik sana ve bebeğe de iyi gelmez...
Bakın durum düşündüğünüzden ciddi olabilir.
Hastaneler tehlikeli hastayı göndermek ister; büyük hastane üniversite hastanesi vs bulun ve taburcu olmaya dair hiçbir kağıt imzalamayın
Evde kalacaksanız da hemen şirket aracılığı ile sertifikalı hasta bakıcı bulun erkek; tıbbi bilgisi olan; mümkünse sağlık teknikerliği ile ilgili bölüm mezunu
Eve de yardımcı bayan; temizlik çamaşır vs
Kv en fazla yemek yapar hani yardımcı damak tadına uygun yapamazsa diye...
Gıda takviyesi alicam eczaneye gidebilsem aklimda o tuvalet ihtiyacını yaparken cikariyor beni odadan sonra cekiniyor senin miden bulanir diyor büyük ihtiyacini zaten bir kere yapti onuda zorla verdi temizledim allah kimseyi düşürmesinCanım benim içemiyorsa; her şeyin ilacı var serum ile verirler; özel besin destekleri var eczanede satılıyor; bu durumdaki hasta sana güle güle denip eve gönderilmez
Yemeyim çiş yapmayım ile iyileşemez; bırakacak utanmayı vs
Madem eşiniz gidemiyorsa hastaneyi getirsinler; özel doktor getirsinler o adam orda 6 ay o şekilde yatarak iyileşemez kiii
Hastaneler kabul ederiz ama önce gelip görmemiz lazim diyorlar bizde gidemiyoruz. Bakıcı olayi şimdi aklima geldi arkadaslar söyleyince aklima geldi hic dusunemedim ben.. akşam gelicek patronu ozaman konuscam bakici işini
Gıda takviyesi alicam eczaneye gidebilsem aklimda o tuvalet ihtiyacını yaparken cikariyor beni odadan sonra cekiniyor senin miden bulanir diyor büyük ihtiyacini zaten bir kere yapti onuda zorla verdi temizledim allah kimseyi düşürmesin
Tibbi yardım almaya çalışıyoruz amatuvalete gitmemek için yemek yemiyerek, tıbbi yardım almayarak iyileşiceğini düşünüyosanız çok iyi niyetlisiniz, hastanede mide bulantısını da engelliyolar serumlarla,tuvalet olayını da sürgüyle çözüyolar, ay ne bileyim koca sizin sonuçta, siz daha iyi bilirsiniz
Çelik korse verdi şu ansa zaten o üzerinde onunla yatıyor onu açması yasakmis.. eşinize hiç kipirdamadan falanda yatirmismiydiGeçmiş olsun.bizde 3 yıl önce yaşadık aynı olayı.eşim buzda kayıp düşmüştü.omurgada bir kaç kırık vardı.eşime çelik korse vermişti doktoru onu takıp Kalkıp wc ye gidebiliyordu.3 ay kullandı.size vermedilermi öyle birşey?
Bide paça Çorbası yapardı annesi hergün kemiklere iyi geliyor diye.
O zaman ozel hemsire ve bakici tutsun sirket evinizde bakilsinİş Kazası evet zaten iş yeri sahipleri özel hastaneye götürmüşler ve ne gerekirse nekadar masraf olursa hiç düşünmeden arayın yapalım diyolar ama hastaneler evden almak istemiyorlar