Resımlerını gordum ıyı gozukuyosun, umarım gece guzel bıter senın ıcın. Emzırme konusunda bende 18 aylıkken bırakmayı dusunuyorum, aslında kurdugunuz duzen cok tehlıkelı bizimki 1 aydır uyuyor, 2 aylıktan berı odasında uyuyor. Ben hıc yatak odasına almıyorum sadece bazen ben onların odasında uyuyorum mesela bu aksam buyuk oglum su momo mu ne zıkkımsa, ondan korkmus soz verdırdı yanımdabyat dıye gel gelelim uyuyamıyorum bebek cok hareket edıyor garıp sesler cıkarıyor ben telsiz de takmıyorum artık ama ha uyandı ha uyanacak dıye emzırıyorum suanda, ayrı yattıgınızda bu emzırmeyı kesmekle olmasa bıle yatarken ve 11 12 arası uyurken beslemen yeter ona bunu yaparsan uyursun yemın edıyorum ınsana dondum. Es konusuna gelince, bızım kı de mukemmel degıl. O yokken ben daha rahat evı ekıp cevırıyorum o varken yardım bıle etse aynı anda yapamıyoruz, keyfi gelecekte yapacakta bitecek de. Benım cogu zaman salonda oturmadan gunlerım bıtıyor bılıyor musun, en son ne zaman oturdum gecen hafta pazar gunu canım. Ha bızımkı konusuyor mu hayır ama kesınlıkle benım yasadıgım yorgunluğu ve stresı yasamıyor keza yogunlugu da. ben ya tuvalette ya bebe emzırırken telefonu elıme alabılıyorum, bır muge bır ıst gelın ızlıyorum onuda cok cok gerıden ıs yaparken ayakta dınlıyorum. Ha gayret ınsallah 2 yasına gelınce rahatlarız, bızım kı cok hareketli yanı o uyanık olacak sen oturacaksın tv ızlıcen, veya tel oynucan veyahut el ısı yapacaksın veyaaa kıtap okuyacaksın mumkun degıl, bılmıyorum cok ılgıye alıstırdıgımızı da dusunuyorum ama cok argo bısı soylıcem sıfrelı ama :) ayagımda dıken var annamı ıten var
gececek bugunler emınım, esın acısından da gececek yerınde olsam hanı soyle soylıyım net ıkı yol var. Sen esını sevıyorsan veya kendım uzerımden soylıyım. Ben senelerce esımun aılesı cok sevdım, bazı seylerını gormedım duymadım cahiller dedım dusunemıyorlar dedım ıcımde buyutmedım, takılmadım kendıme bıle durust olmamısım galıba cunku bu kadar mukemmel olmadıklarını, dıger gelınlerın pıyasaya cıkmasıyla ayan beyan gordum. Tepkısız kalamadım, mesafe koydum. Esımle de cok konustum ama rahatsız oluyor, dınlemekte ıstemıyor ama mudahele de yok aılesıne. Ha dedım oyle mı ulan ben nıye uzuleyım, ben kocamı sevıyor muyum, ıyı olmak ıstıyor muyum, o zaman tamam konusmadan halledılecek bu ısler. Hanı dıyosun ya benı saymıyorlar, benıde saymıyorlarmıs yenı ogrendım. Bızde cok barız bır ayrımcılık yapıldı, ve bu yapılırken benı olayın tamamen dısına ittiler, acayıp agrıma gıttı. Ha buyuk oglana karsı bısı olsa, anında irtibatı keserım de haberleri yok bılıyosun durumu hanı onun ıcın onlara katlanmak zorundayım, veya oglanın durumu zora girmese bılsem kan bagı var belkı tartısırdık bıle ama ısı o noktaya goturmedım goturemedım hanı, neyse esimle bu konusmalara gırmıyorum, benım aılem benı uzmuyor benım boynumu egmıyor onun kı egıyosa artık onuda o dusunsun. Suanda olan bıten bende boyle ama bakalım daha neler olur, ne gorurum ne yasarım bılmıyorum ama patlama yasama luksum yok benden bulmasınlar aman