Kv. Zaten bakıyor yemeklerimizi falan pisiriyor ama eşim kimseden birşey kabul etmiyor ben yediriyorum ihtiyaçlarını başkasına yaptirmiyor ama banada kiyamadigindan yemiyorda hiç birşeyaileleriniz gelip, yardımcı olamaz mı?
Hastaneler kabul etmiyor ilk gün çok sancisi vardi ambulans geldi ama kipirdatirsak felç kalabilir dediler almadilar hastaneden çıkış veren doktorda hastanede yapilcak hiç birsey yok diye çıkarmışEşiniz niye hastanede yatmıyor? Yardımcı olabilecek birileri yok mu? Geçmiş olsun...
Sağolun.. kv yanimda zaten arkadaşımda yanimdaydi oda dün gitti bugün tek kaldikGecmis olsun. Bence kv gelsin. Senin annene rahat edemez esin ama kvye rahatrahat olur.
Ben bu işi hiç anlamadım. Özel eğitimli sağlık personeli felç kalabilir diye ambülansa almıyor, ama doktor eve git hareket etmeden yat diye taburcu ediyor. Bu adamın tuvaleti sorun, temizlenmesi sorun, kıpırdamadan yatan hastayı yedirip içirmek bile sorun. Hastaneler başından atıp yatağı boşaltma derdinde.Hastaneler kabul etmiyor ilk gün çok sancisi vardi ambulans geldi ama kipirdatirsak felç kalabilir dediler almadilar hastaneden çıkış veren doktorda hastanede yapilcak hiç birsey yok diye çıkarmış
Ameliyatta yüzde elli iyileşme şansı var demiş doktor ondan kabul etmemiş şimdide zaten hiç kimse kabul etmiyor hastanelerle hep görüştük ama taşınmak risk almak demekmis birde hastanedede yapılacak Şeyler ayni diyorlarÇok geçmiş olsun. Siz de riskli bir hamilelik geçirmiyor olsanız bakabilirdiniz ama ameliyatsız iyileşmesi kimbilir ne kadar sürer. Yemeden içmeden olmaz ki. Siz kaldırıp koparabilseniz bile omurgası kırık hastanın altına sürgü vermeye de korkar insan.
Ameliyat çok mu riskliymiş? Veya bu haliyle ameliyat olmadan hastanede yatırmıyorlar mı? Yine en iyi orada bakılır. Olmazsa daha önce söylendiği gibi annesi baksın. Yazık hem acı içinde hem de size zorluk olmasın diye yemek yiyemiyor.
Devlet hastanesi bile değil gittigi hastane özel hastane ama bende anlamadım nasıl gonderdilerBen bu işi hiç anlamadım. Özel eğitimli sağlık personeli felç kalabilir diye ambülansa almıyor, ama doktor eve git hareket etmeden yat diye taburcu ediyor. Bu adamın tuvaleti sorun, temizlenmesi sorun, kıpırdamadan yatan hastayı yedirip içirmek bile sorun. Hastaneler başından atıp yatağı boşaltma derdinde.
Amin..o zaman anneniz gelebilirse gelsin kayınvalideniz niye gitti ki
hiç olmadı birisi gelsin bari yemeği temizliği evde yapılacakları halleder
birisinin de başka hastaneleri araştırıp soruşturması lazım nasıl almazlar
siz bunlara tek başınıza yetişemezsiniz
Allah şifa versin
Hastanede yapılacak şey aynı ne demek canım? Otel mi bu? Sanki tek derdimiz yatakta yatmak. Bakımı neresinden nasıl tutacağını bilen kişilerce yapılır, gerekirse sonda takılır, altına bez bağlanır, ağrı kesicisi ek besini serumla verilir. Ters bir şey olursa acil müdahale yapılır.Ameliyatta yüzde elli iyileşme şansı var demiş doktor ondan kabul etmemiş şimdide zaten hiç kimse kabul etmiyor hastanelerle hep görüştük ama taşınmak risk almak demekmis birde hastanedede yapılacak Şeyler ayni diyorlar
Annesi söyledi ben yapıyim diyo kabul etmiyor ilk gün hastaneye gitmek için ambulans geldiğinde sen gelmeni hem istemiyorum hemde o sebebden istiyorum demişti
İş Kazası evet zaten iş yeri sahipleri özel hastaneye götürmüşler ve ne gerekirse nekadar masraf olursa hiç düşünmeden arayın yapalım diyolar ama hastaneler evden almak istemiyorlarÖncelikle geçmiş olsun, iş kazası diye yazmışsınız bu durumda işyerinin tüm masrafları karşılaması gerekir diye biliyorum. Eğer öyleyse özel hastanelerle görüşseniz. Çünkü sizin de durumunuz eşinizin bakımı için el verişli değilmiş.