- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durum daha ciddimi bilmiyorum ama eşim kendisi ameliyatı kabul etmiyince taburcu etmiş burda yapılacak birşey yok diye.O zaman önce özel doktor getirin eve gelsin; öbür hastaneden tetkik raporlarını alsınlar; baksınlar
Cidden omurga kırığı çok önemli; ameliyat %50 şans diyen adam eşinizi kendi rızası ile taburcu etmiştir muhtemelen tedaviyi kabul etmiyorum beni taburcu edin kağıdı imzalatmıştır.
Patrona ne kadar güvendiğinizi bilemem ama gerekirse eşinizin işlerini takip edecek başka birini bulun; patron eşinizi ortada bırakabilir; B planınız olsun; ceza vs almamak için şimdi ilgili olabilirler ama İstanbul'da hastane doktor nasıl olmaz yani
Çağırın 112 götürür; götürmek zorunda; özel hastanelerin hepsinin kendi ambulansı var; verince parayı götürür.
Asla yerinden kalkamaz götürülemez diyorlarsa da durum düşündüğünüzden ağırdır başına mutlaka doktor hemşire gerekir siz ya da kv bakamaz o zaman
Korsenin arkasinin tam nasil olduğunu bilmiyorum ama eşim demir var arkasinda istesemde hareket ettiremiyorum belimi diyor sanırım demirden yada çelikten bir uzun birsey geçiyor doktir eşime çıkmayacak demiş hatta hareket edersen korseyi çıkarırsanız felç riski var demişHiç kıpırdamadan yatmadı ilk 3 gün hastanede yattı.evde Yemeğe falan hep Kalkıp mutfağa gelmek istedi.doktorda hiç kıpırdama demedi heralde çünkü eşim çok pimpiriklidir.öyle dese hiç kalkmazdı.
Korseyi yatarken çıkartıyordu eşim zaten onunla yatılmazki sizin korse Çelik değilmi böyle kalıp gibi bişeydi bizimki.
Sonda takarlarmaki evdeki hastaya çıkması gerektiginde hemen mudahale yapılabilir mi acabaEvde yatıyorsa sonda taksın lar tuvalet ihtiyacı için. yemeden iyileşemezki. Allah şifa versin
İş yerinin kusuru varmi bilemiycem ama eşim Ogün uykusuzdu iki gece benim yanimda hastanede yatmisti haliyle dalgin ve yorgundu.. hastane ye yatirmadan kacmiyor adamlar hatta ambulansı ilk gün kendisi aldi getirdi gece geç saate kadar hastane hastane gezdiler ama tabi göz biyamada olabilir zaman gostercek...Bak başka biri söylemiş de uyandım. Normalde ben herkesten daha kötü niyetliyimdir. Patron iyidir hoştur da bak adli olaymış. Allah bilir bir kusuru vardır. Sakın öyle geldi gitti diye yumuşamayın. Kesinlikle hiçbir şey imzalamayın. Hastaneye yatırmaya istekli olmayabilir. Hem masraftan kurtulur, hem yarın öbür gün 'önemli bir şey değildi yatak istirahatiyle geçti işte' deyiverir. Her türlü masrafı ona yaptırın, sakın çekinmeyin. Yok sabunlu bonesidir, yok süngeridir, yok hasta bezidir. O kemikler, etler bedavaya alınmıyor. Sen veya eş dost sizin bir işiniz için taksiye binerse alsın faturasını. Hasta yemek yemez para yer demiş atalarımız. Ona üç buna beş derken bütçeniz göçüverir. Bak bebek de geliyormuş.
amin..Böyle bir durumda hastanede yatılmalı. Wc ye kalkarken yapılan ters bir hareket Allah korusun kötü sonuçlar doğurur.
Maalesef ki sormuş olduğunuz konuda bir öneride bulunamıyorum. Çok riskli bir konu.
Eşinize şifa size de hayırlı doğumlar nasip olsun. Allah şifa versin.
Amin. Istemiyorlar haklısınız ama sanırım kendimi onun yerine koyunca bende aynısını yapardım annemi istemezdim eşimi isterdim gene yardımcı olmasi içinÇok geçmiş olsun Allah yardım etsin inşallah bu halinizle çok zor
erkekler evlendikten sonra böyle konularda annesini bile istemiyor
Doktoru görmedim ki ben ama cevreden alanında çok iyi bir doktor olduğunu duydum eve gelen ambulans ekibide ayni seyi söyledi iyi bir doktor diye.Büyük geçmiş olsun.Ama doktora güveniniz tam mı? Felç riski olmasına rağmen nasıl eve yollar sizi anlam veremedim.
Gözleri doluyor bana kabı veririken inanin insanin yüreği dayanmıyor. . Hastaneye gitmesini bende istiyorum en azından uzman kişiler bakar..Yazik kocaniza, yemek yemek istemiyor o sebepten.
Ama boylede olmaz.
Hastane sart.
Yoksa 3 aylik bi iylesme suresini 6-9 aya cikarir.
Kesinlikle gida takviyesi lazim esinize.
Bakimda var.
Siz baksaniz nerye kadr, Allah korusun ucuz kurtarmisken kazayi felaket ardinizi birakmz.
Ya cocugunuza bisey olsa?
Annesi zaten yanımızda çünkü ben yemek yapamıyorum fazla hareket etmemm lazim ama eşim benden bile cekinirken annesine hayatta yapmaz zorla yedirmeye çalışıyorum sen yemezsen bende yemem falan diyince yiyo birazcıkçok geçmiş olsun öncelikle .omurga kırığı çok ciddi bir durum bunu gözünüzü korkutmak için değil tam tersine mutlaka birinden yardım alın diye söylüyorum.eşinizle konuşup geçici bir durum ama çok iyi bakılman lazım beni kırma diyerek annesını çağırın derim.siz de hamilesiniz sonuçta.wc ye gitmemek için birşeyler yemedikçe vücudu besınsız kalıp bu sefer bağırsak sorunları da eklenir.
Ben ilk kaza olduğunda hastanede olsaydım napar eder cikarmazdim ama malesef evde gelince haberim oldu benim yoksa gerekirse eve gelmeden hastane hastane gezerdim bi yolunu bulurdum mutlakacok gecmis olsun arkadasim bu omurga kemigi hic evde olurmu en ufak yanlis harekette tüm ömür boyu yataga bagli kalir , hangi dr nasil eve gönderiyor , bu nasil bir zihniyet ya aklim almiyor eminmisiniz ?? esinin coook özel bakima ihtiyaci var ay evde olcak is mi bu ya özel personel gerek tedavisi vs ya insan hayati bukadar basit mi ya , ne demek eve gitsin hadii eve gelirken birsey olsa yada istemeden siz birsey yapsaniz kim vercek hesapini , o doktoru sikayet edin,
Allah tez vakitte şifa versin eşinize çok zor onun açısından da.dediğiniz gibi bende yemem diyerek yada üzüldüğünüzü göstererek olması gerekenleri yaptırmaya çalışın.Annesi zaten yanımızda çünkü ben yemek yapamıyorum fazla hareket etmemm lazim ama eşim benden bile cekinirken annesine hayatta yapmaz zorla yedirmeye çalışıyorum sen yemezsen bende yemem falan diyince yiyo birazcık