Eşim omurga kemiğini kırdı. .

Doktor demiş zaten ilk kalkinca başı döner diye kalkamamak çok üzdü onu. Bidaha 15 gün sonra kalkicak ozamana ayarlayabiliriz ama ayaklarinda sorun yok.
Canım benim Allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum size
her şey düzelecek güzel olacak..üzülmeyin lütfen
bu sizin zor günleriniz elbette geçecek ve sadece birer anı olarak kalacak inşallah ..

Allah yardımcınız olsun bir an önce şifa versin inşallah. Size de bol bol güç ve sağlık versin bebeğiniz için.

Bu konu ne zaman ilk sayfaya tasinsa, ben; "esim omurga kemigimi kirdi" diye okuyorum. Bi kere sok olup, sonra dogru okuyorum. Allah Allah kactir ayni sey oluyor.
Yok çok şükür Eşim şimdiye kadar elini kaldırmayı bile düşünmemiştir

Canım benim Allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum size
her şey düzelecek güzel olacak..üzülmeyin lütfen
bu sizin zor günleriniz elbette geçecek ve sadece birer anı olarak kalacak inşallah ..
Çok sagolun dualariniz için.

Hastaneler kabul etmiyor ilk gün çok sancisi vardi ambulans geldi ama kipirdatirsak felç kalabilir dediler almadilar hastaneden çıkış veren doktorda hastanede yapilcak hiç birsey yok diye çıkarmış
doğru yapmış hastane enfeksiyon kaynağı . müdahale olmayacak hasta evineyollabor stabilleşince . evde daha rahat eder hem .

hastanede yatması gereken hastalar var . bu hasta evde de olsa aynı olacağı için öncelik onların Olmalı . bir de hastanede müdahale edilmeyecekse eve yoklamak ister doktorlar hemen . çünkü Hastanedeki bakteriler aşırı dirençli oluyorlar . orda enfeksiyon kapsa ki bi sürü hasta var enfeksiyon kapması çok kolay çoğu antibiyotik etki etmeyecek. evde hem hasta daha rahat yatar hem daha sağlıklı bir yol olur

işte Burda siz karar vereceksiniz . doktorlar yüzde yüz konuşamaz çünkü iki kısımda da riskler var . ben de doktorum ben olsam ameliyat olmam ama ameliyat olsa eşiniz bu hasta ameliyat edilmez demem . Tedaviyi hasta seçecek şuan . geçmiş olsun acil şifalar.

Siz ne doktorusunuz?

Merhaba çok geçmiş olsun üstünden baya zaman geçmiş şimdi nasıl eşiniz iyileşti mi ne kadar sürede oldu. Benim de başıma geldi aynı şey ameliyat demedi ama evde sürekli yaticaksin dedi korse verdi korse sadece WC ve yemek yerken yatarken takma dedi. Ben kalkabiliyorum ama hareket etme sonrası daha büyük sikintilar yaşayabilirsin dedi 15 gün oldu bı hafta sonra kontrolüm var agrim yatarken çok olmuyor ama kalkınca ya da sağ sola dönerken oluyor ne zaman iyilesebilirim en önemlisi tekrar eski sağlığıma kavuşabilir miyim çok korkuyorum ben de kaza geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…