Canım benim Allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum sizeDoktor demiş zaten ilk kalkinca başı döner diye kalkamamak çok üzdü onu. Bidaha 15 gün sonra kalkicak ozamana ayarlayabiliriz ama ayaklarinda sorun yok.
Yok çok şükür Eşim şimdiye kadar elini kaldırmayı bile düşünmemiştirBu konu ne zaman ilk sayfaya tasinsa, ben; "esim omurga kemigimi kirdi" diye okuyorum. Bi kere sok olup, sonra dogru okuyorum. Allah Allah kactir ayni sey oluyor.
Çok sagolun dualariniz için.Canım benim Allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum size
her şey düzelecek güzel olacak..üzülmeyin lütfen
bu sizin zor günleriniz elbette geçecek ve sadece birer anı olarak kalacak inşallah ..
allah difa versin .cooook dua et arkadasim.duayla hallolunmayacak birsey yok ins tez zamanda iuilesir esin.Sağolun.. kv yanimda zaten arkadaşımda yanimdaydi oda dün gitti bugün tek kaldik
doğru yapmış hastane enfeksiyon kaynağı . müdahale olmayacak hasta evineyollabor stabilleşince . evde daha rahat eder hem .Hastaneler kabul etmiyor ilk gün çok sancisi vardi ambulans geldi ama kipirdatirsak felç kalabilir dediler almadilar hastaneden çıkış veren doktorda hastanede yapilcak hiç birsey yok diye çıkarmış
hastanede yatması gereken hastalar var . bu hasta evde de olsa aynı olacağı için öncelik onların Olmalı . bir de hastanede müdahale edilmeyecekse eve yoklamak ister doktorlar hemen . çünkü Hastanedeki bakteriler aşırı dirençli oluyorlar . orda enfeksiyon kapsa ki bi sürü hasta var enfeksiyon kapması çok kolay çoğu antibiyotik etki etmeyecek. evde hem hasta daha rahat yatar hem daha sağlıklı bir yol olurÇok geçmiş olsun. Siz de riskli bir hamilelik geçirmiyor olsanız bakabilirdiniz ama ameliyatsız iyileşmesi kimbilir ne kadar sürer. Yemeden içmeden olmaz ki. Siz kaldırıp koparabilseniz bile omurgası kırık hastanın altına sürgü vermeye de korkar insan.
Ameliyat çok mu riskliymiş? Veya bu haliyle ameliyat olmadan hastanede yatırmıyorlar mı? Yine en iyi orada bakılır. Olmazsa daha önce söylendiği gibi annesi baksın. Yazık hem acı içinde hem de size zorluk olmasın diye yemek yiyemiyor.
işte Burda siz karar vereceksiniz . doktorlar yüzde yüz konuşamaz çünkü iki kısımda da riskler var . ben de doktorum ben olsam ameliyat olmam ama ameliyat olsa eşiniz bu hasta ameliyat edilmez demem . Tedaviyi hasta seçecek şuan . geçmiş olsun acil şifalar.Merhaba dün gittim doktora yanlız öyle aklımızi karıştırdı ki unutum buraya yazmayı
kendi gittigim hastanenin beyin cerrahiyla görüştüm ben kesinlikle ameliyat ederdim dedi bu hastayi çünkü böyle yatarak iyilesse bile ilerde çökme yapabilir ve kambur olabilir oda sırt ağrısı yapar dedi daha sonra devlet hastanesine gittim özelde para için mi ameliyata almak istiyolar diye devlettede ameliyati tavsiye ederim dedi bizde napicagimizi şaşırdık
bugün kv gitti kendi doktoruyla konuştu oda bende ameliyat derdim ama hasta genç ben kendim olsam ameliyat olmazdim demiş ayrica bunu diyen doktor doçent bizde zaten ameliyat istemiyoduk çünkü su anda tek omurga sorunlu ameliyat durumunda 5 taneside sorunlu olucak dedi ama bu şekilde 1 ayda iyileşirmis
Allahim inşallah onu oğlumuz doğmadan ayağa kaldircak..
Siz ne doktorusunuz?işte Burda siz karar vereceksiniz . doktorlar yüzde yüz konuşamaz çünkü iki kısımda da riskler var . ben de doktorum ben olsam ameliyat olmam ama ameliyat olsa eşiniz bu hasta ameliyat edilmez demem . Tedaviyi hasta seçecek şuan . geçmiş olsun acil şifalar.