Eşim omurga kemiğini kırdı. .

İkinci kiriktan sonra mi güç kaybi oldu daha öncesinde de varmiydi

Ne yapacağımı şaşırdım inanin doktorla patronu görüşmüş eşimin ama insanin kendi görüşmesi gibi olmuyor
Patronuna da pek guvenmeyin olur mu ? Bu is guvenligi cok onemli. Su an kendilerini kurtarma pesindeler muhtemelen sadece. Patronun lafiyla asla hareket etmeyin. Soyleyin eve doktor istiyorum diyin. Bi doktor gelsin muayene etsin, size de bilgi versin. Cok uzuldum durumunuza bu caresizligi anliyorum ama sakın masaj falan yapmayin dedigim gibi.

Yok zaten korseyi açmaya cesaret edemem asla eve bakıcı istiyorum dedim tamam dediler şu anda onun araştırmasindayim
Eve doktor aklima gelmedi ama mr sonuçlarını falan sağlıkocagi doktoruna yolladim onun beyin cerrahi arkadaşı varmış şimdi ondan haber bekliyorum tek bir doktorun gorusuyle kalmamak için

Kiyamam size bir de hamilesiniz Siz bulabildiginiz her doktora gonderin cekilen mri. Hepsiyle gorusun. Hassas bir durum ve ilgilenen kisi sizsiniz, kesinlikle bir doktorla gorusmelisiniz nelere dikkat edeceginiz konusunda...

Benim amcamda aynisuni yasadi. Babaannem olmadigi için halam vakti aylarca.
Halam her gün kasaptan kemik getirtip kemik corbasi yapmis. Dr sasirmis falan dediler o ara.
Kemik sulu yemekler yap. Bir de kabiz olmasin dikkat et

Kiyamam size bir de hamilesiniz Siz bulabildiginiz her doktora gonderin cekilen mri. Hepsiyle gorusun. Hassas bir durum ve ilgilenen kisi sizsiniz, kesinlikle bir doktorla gorusmelisiniz nelere dikkat edeceginiz konusunda...
Evden anca pazartesi günü cikabilcem oda kendi kontrolum olduğu için ozaman gittiğim hastanenin beyin cerrehiyla görüşebilirim
bide aksi gibi arabada yok eşim işe arabayla gittiği için arabada çalıştığı yerde kaldı elim kolum iyice bağlandı

Benim amcamda aynisuni yasadi. Babaannem olmadigi için halam vakti aylarca.
Halam her gün kasaptan kemik getirtip kemik corbasi yapmis. Dr sasirmis falan dediler o ara.
Kemik sulu yemekler yap. Bir de kabiz olmasin dikkat et
Kabiz olmamasi için ilaçda kullaniyoruz yiyeceklerine dikkat ediyoruz ki zaten nerdeyse hiç birşey yemiyor.
Kemik suyunu herkez söylüyor ama eşime kemik suyu koydugum corbayi içinde ne oldugunu soylemedigim halde yediremedim çünkü et yemiyor

Sizin anne babaniz yardim edemez mi sizi gelip alsalar bir beyin cerrahiyla gorusseniz esinizin durumunu ? Ozel hastane sart degil, mhrsden randevu alip devlette bir doktorla gorusebilirsiniz. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama ailenizsizi gotureneyecekse bir taksiyle gitseniz ? Aman aksatmayin olur mu ? Ciddi bir durum cunku. Ama cok da uzmeyin kendinizi. Iyi bir tedaviyle esiniz iyi olur ama bebeginize zarar verirseniz onun donusu olmaz. Bu gunler gecince beraber bebeginizi seveceksiniz, bunlari dusunun :) Hem ne mutlu size, esinizi ne kadar seviyorsunuz ve esiniz de ne kadar naif, sizi dusunuyor yanlis da olsa yaptigi. Umarim cooook guzel gunler sizinle ve bebeginizle olur :)

Binin taksiye patronu ödesin. Bu halinizde bu sıcakta doğuruverirsiniz. Yalnız önceden randevu alın ki detaylı görüşebilin. Öyle iki hasta arasında mr göstermekle olmaz.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler..
Devlet hastanesine randevu almak uzun sürüyor ama pazartesi zaten kendim özel bi hastanede tedavi oluyorum pazartesi kontrolüm var gidince oranın beyin cerrahiyla görüşcem.
Arabamiz şu anda iş yerinde kaldi o gelse gitmek sıkıntı değil ama onu aldirabilcegim birisi yok babam alsa kendisi nasıl dönecek geriye bende otobüse binemem doktor arabayla bile kısa mesafeye izin veriyor bana ama taksiyle gitcem eger araba gelemezse

Binin taksiye patronu ödesin. Bu halinizde bu sıcakta doğuruverirsiniz. Yalnız önceden randevu alın ki detaylı görüşebilin. Öyle iki hasta arasında mr göstermekle olmaz.
Sanki ne tutcak öderim ben taksi parasini bide öyle ufak miktarlari isteyemem ben ama sorunda degil zaten ama ramdevu almayi dusunmuyordum ama haklisiniz daha detaylı bakmalı

Pazartesi haberleri bana da iletin lutfen doktorla gorustukten sonra. Umarim guzel haberler verirsiniz :)

Pazartesi haberleri bana da iletin lutfen doktorla gorustukten sonra. Umarim guzel haberler verirsiniz :)
Merhaba dün gittim doktora yanlız öyle aklımızi karıştırdı ki unutum buraya yazmayı
kendi gittigim hastanenin beyin cerrahiyla görüştüm ben kesinlikle ameliyat ederdim dedi bu hastayi çünkü böyle yatarak iyilesse bile ilerde çökme yapabilir ve kambur olabilir oda sırt ağrısı yapar dedi daha sonra devlet hastanesine gittim özelde para için mi ameliyata almak istiyolar diye devlettede ameliyati tavsiye ederim dedi bizde napicagimizi şaşırdık

bugün kv gitti kendi doktoruyla konuştu oda bende ameliyat derdim ama hasta genç ben kendim olsam ameliyat olmazdim demiş ayrica bunu diyen doktor doçent bizde zaten ameliyat istemiyoduk çünkü su anda tek omurga sorunlu ameliyat durumunda 5 taneside sorunlu olucak dedi ama bu şekilde 1 ayda iyileşirmis

Allahim inşallah onu oğlumuz doğmadan ayağa kaldircak..

Ayyy aslinda diger doktorlar da ameliyati tercih ederiz demisler bilemedim ki... Yani sanki olsa daha mi iyi olur bilemedim. Yatarak iyilesmeme ihtimali var mi peki ? Yoksa sadece daha uzun zamanda mi iyilesecek ?

bakıcı vs ayarladınız mı

en azından evin işi için birisi

Kv de yapamaz, yapsa bile kadıncağıza iş buyuramazsınız

Sizin bebiş iyi miymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…