Eşim omurga kemiğini kırdı. .

O hastaneler yakinimda yok ayni zamanda yakin olmam lazim ki yaninda olabiliyim eşimin çünkü benim yola gitmem hatta yurumem bile yasak

Rabbim yardimciniz olsun. Isinize yarar mi bilmem ama saglik bakanligi danisma hattini arasaniz belki size iyilesme surecini kolaylastiracak bir alternatif sunabilirler.
Ayni sey degil ama babaminda uyku apnesi ataklari var. Agir geciriyor bayagi. 118i arayip mudahale hakkinda bilgi aliyoruz biz. Cok yardimci oluyorlar. Belki bu da isinize yarar. Gercekten cok uzuldum. Rabbim acil sifa versin. Bir daha yasatmasin insallah.

O hastaneler yakinimda yok ayni zamanda yakin olmam lazim ki yaninda olabiliyim eşimin çünkü benim yola gitmem hatta yurumem bile yasak
yürümeniz bile yasaksa nası bakıcaksınız eşinize ? mutlaka alternatif bi hastane bulunur, florence nightingale, acıbadem bi srü adam gibi hastane var, bence iyi bi araştırın biri olmasa diğeri uyar illa ki

Kabul eden bir hastane bulursanız uzaklığına bakmayın. Siz zaten yakın hastanede bile bu durumda refakatçi kalmamalısınız. Bir erkek akrabası veya annesi kalacak. O da daha rahat eder, hem de daha iyi bakılır.

Evet, bir de paça çorbası iyi geliyormuş. Bu sıcakta içi alır inşallah.
Ah içse kemik suyu içiyor ki gecen gun verdim midesi bulandi oda zararlı diye corbalarina katiyoruz kemik suyunu ona soylemeden bu seferde bu çorba güzel olmamis diyo paça corbasi hayatta icmez

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamanda ama sende kendini riske atıyorsun bencede acil hastane bulman lazım senin bakmanla hastanedeki bir olurmu acil ameliyat olması gerekti diyelim ambulans gelip götürücek daha riskli bence

Rabbim eşinize şu mübarek günde tez şifa versin
Evladını sağlığı ile kucağına alsın inşallah

Ah içse kemik suyu içiyor ki gecen gun verdim midesi bulandi oda zararlı diye corbalarina katiyoruz kemik suyunu ona soylemeden bu seferde bu çorba güzel olmamis diyo paça corbasi hayatta icmez
Kocanızda hiç bişey kabul etmiyor iyileşmek istemiyor mu anlamadım bu işi

Kabul eden bir hastane bulursanız uzaklığına bakmayın. Siz zaten yakın hastanede bile bu durumda refakatçi kalmamalısınız. Bir erkek akrabası veya annesi kalacak. O da daha rahat eder, hem de daha iyi bakılır.
Refakatci olarak kalamam zaten ama en azından yanina ugramaliyim aklim kalır ya uzak hastane olursa bende yakinda otelde falan kalicam anca oyle olur

Kocanızda hiç bişey kabul etmiyor iyileşmek istemiyor mu anlamadım bu işi
Yemek çok seçen bir insan onun için yemek yememiz normaldede çok sıkıntılı zaten ama şimdi midesi bulaninca ögürunce kemige zarar gelcek diye korkudan zorlayamiyorum

Okudum.. Öğlesine üzüldüm ki inanın,, eşinizin birşey yememesi de daha da içimi sızlattı..Ancak aslında çoook sevinmeli ve şükretmelisin ki eşin yanında.. İnşAllah çabucak da iyileşecek.. Öncelikle En büyük yardımcı Allaha emanet olun.. Ancak muhakkak beslenme li, iyileşebilmek için.. Benim bunların dısında bir önerim daha olacak lütfen birkaç hekime daha danısın, önerilerini alın.. Bu hepsinden önemli

Allah sağlık şifa versin.. Tez zamanda iyileşir inşallah eşiniz..

Yemek çok seçen bir insan onun için yemek yememiz normaldede çok sıkıntılı zaten ama şimdi midesi bulaninca ögürunce kemige zarar gelcek diye korkudan zorlayamiyorum
omuriliği kırılmış ama ne yiyeceği sorunu daha büyük önem arzediyo, ayrıca hastanede kalamıyo kalırsa sizin de toplanıp otele yerleşmeniz gerekiyo falan, bi garip ruh halinde misiniz karı koca bilemedim, o zaman size geçmiş olsun ne diyeyim, felç falan kalmaz inşallah

Öyle olmaz ki. İlaç niyetine. İğneyi de sevmiyordur ama ne yapalım. Hiç çocuk gibi saklamayın. Doktor söyledi deyin içirin.

Çok çok geçmiş olsun. İnanın çok üzüldüm.. Üniversite hastanelerini araştırdınız mı. Onlar genelde bırakmazlar hastayı..

Başka doktorlar göstermek için hastane raporları vermedi adli vaka olduğu için patronu esimin bugün bashekimle gorusup alicak sonra göndericem baska hastanelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…