- 27 Nisan 2012
- 15.296
- 18.017
- 498
tabiiki. hem annenin hemde babanın rızası olmadan , onlardan biri çocuğu alıp yok olursa bu suç sayılır.çok uzuldum
in$alalh bi an once bulunur, ke$ke direk polise haber verseydiniz
ama onunda çocugu kanunen kaçirmi$ sayiliyiormu ki
$ikaytet etseniz ciddiye alirlarlarmi acaba
biliyorum guselım evladım dogdugundan berı bu tarıkatın ıcındeler normal kapalılardı su anda kadınlar carsafa erkekler cubbeye gırdı esımde meslegınden dolayı o sekle burunmuyordu ama evde bana ınat olsun dıe yapmaya basladı tum gun radyolarda o herıfı dınlıyolar beyınlerı gercekten bunalmıs ısın garıbı o sohbetlerden bırıne uysalar ıcım gam yemeycek kul hakkıdır bu bana bunları yasatmaya hakkı yok kaldıkı ben kocama tek bı saygısızlık yapmamısken onu kırmamıskenAileler malesef nasıl bu vebalin altına giriyorlar anlamıyorum ama
Ecmel şuda var ki tarikat olayı çok farklı.
Şimdi detaya girmeyim ama neler duyuyoruz bu konuda.
Ya onlar gibi olacaksın , ya onlar gibi olacaksın.
İçlerindeysen başka yolu yok.
amın canım amınnn dualarnızı eksık etmeyın berbat bı haldeyım konuyuda kımseye acamıyorum aılemden baska destek bır arkadasım yok sızler yanımda olun ıstedım kk annelerı hepınızın evladı var nasıl dayanılır bu acıyaAllah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın!
babasıdır babanın dediği gibi bişey yapcak hali yok da (Allah korusun)
güzelce yedir içirir giydirir sıkıntı etme demesi kolay biliyorum
benim de evladım var Allah korusun biran önce kavuşursun inşallah canım
24 saat geçsin hemen polise başvurun. sizde moralinizi sağlam tutun. polis anında bulur merak etmeyin.biliyorum guselım evladım dogdugundan berı bu tarıkatın ıcındeler normal kapalılardı su anda kadınlar carsafa erkekler cubbeye gırdı esımde meslegınden dolayı o sekle burunmuyordu ama evde bana ınat olsun dıe yapmaya basladı tum gun radyolarda o herıfı dınlıyolar beyınlerı gercekten bunalmıs ısın garıbı o sohbetlerden bırıne uysalar ıcım gam yemeycek kul hakkıdır bu bana bunları yasatmaya hakkı yok kaldıkı ben kocama tek bı saygısızlık yapmamısken onu kırmamısken
amın canım amınnn dualarnızı eksık etmeyın berbat bı haldeyım konuyuda kımseye acamıyorum aılemden baska destek bır arkadasım yok sızler yanımda olun ıstedım kk annelerı hepınızın evladı var nasıl dayanılır bu acıya
yukardada acıkladıgım gıbı bana ınat olsun dıe evın ıcınde ıse gıtmedıgı zamanlarda yaptıgı bıseydı 1 haftadır bu kılıkta gezdıEcmel eşim ailesinin baskısıyla haraket ediyor diyorsun.
Konu bu değil biliyorum ama eşin normal düşünen bir adam olsa bu devirde işinden istifa edip tarikata girer sarık sarıp cübbe giyermiydi?
Anne baba dedigin yazdıgın kadarıyla cahil insanlar ,konuşmalarının kul hakkıyla,dinle imanla alakası yok ki???
Bencil ,her toplumda bulunan,körükörüne kötülük yapan,dedikodu ve iftira eden insanlar...
Bebek unutur üzülme,o kadar ayken hiçbir şeyi hatırlamaz.Madem ihtiyaclarını karşılayabiliyor babası naçar kalmaz sadece seni özler.
BENCE BABANDAN ÇEKİNİYORŞLAR.AMCA AKLI SELİM BİRİ...SAKİN KALMALI VE BABANIN HALLETMESİNİ BEKLEMLİSİN.O GEREKENİ YAPACAKTIR.
Dilerim en kısa zamanda aklını başına toparlar gelir getirir çocugunu.
Arkaaşların dedigi doğru tüm bunları KARAKOLDA muhakkak zabıt tuttur boşanma sürecinde velayet işlernde çok işe yarar.
Ha boşanmam diyorsan o başka.Dediğim gibi insan içerden bazen göremiyor.Eşin aklı selim degil.Düzgün düşündügünü sanmıyorum.
bunların hepsını babam aksam konustu aılesıyle aklı selım olan babamı nıhayet anlayıp bıldırıp gerı donus yapıyolar evlatlarını ne hale getırdıklerının manzarasını ızlemelerı nasıl oluyo acaba ? vurucaz canım hepsı bugun beklemede son kez belkı cıkıp gelır umudu var herseyın farkındadırlar24 saat geçsin hemen polise başvurun. sizde moralinizi sağlam tutun. polis anında bulur merak etmeyin.
aileyede şunu deyin. biz polise başvuracağız. ve bunun sonu oğlunuzun hapise girmesi. çocuk kaçırmaya girer bu deyin. oğlunuzu azıcık seviyorsanız hapislerde çürümesini istemezsiniz. sizi ararsa bunu söyleyin, onu saklarsanız aynı şey sizede olur.hem kendi hemde oğullarınızın iyiliği için çocuğun bize teslim edilmesine yardımcı olun.
cehennemın dıbınede gırseler onları cıkaracaklar bundan hıc suphem yokNasil bir beyin yikamaysa bu Allah korkusu hak getire !
O beyin yikayanlar bunun hesabini nasil verecekler acaba?
Canim bak ben sana soyleyeyim .
Bunu yazmam ne kadar dogru ama seni gozden cikardigina gore
O tarikatta kadin da ayarlamislardir esine
belki de cocukla su an yanindalar .
Planli yapilmis belli ki senin evde olmadigin gune denk getirilmis
Bu kadar beklemen bile hata
Ara polisi git savciliga yakalama emri cikar .
Yurtdisina bile kacabilir
Gec olmadan hemen git bildir...
kesınlıkle kadesa aynı senın gıbı dusunuyorum kocamıda herkesten ıyı tanıyorum uzaklarda oldugunu dunmuyorum ıstanbukda ya otelde yada bı eczane kalfası arkadasının evınde kafa dınlıyor kendınce cıkacak cıkmassada sonucları cok agır olacakecmel elbette çocuğun buluanacak yer yarılıp içine girmediler ya.
bu adam sana ders vermeye çalışıyor aklınca seni çocuğunla cezalandırıyor.çok aldatma,şidet hikayesi okuduk burada ve hiç birinde kesin ayrıl demedim ama sana diyorum bu adamı affetme.seni çocuğun ile vuran bi babayı affetme sakın.
İşin içine tarikat girmesi kötü,beyinleri yıkamaktan başka ne haltları varki bunların.
24 saat geçmesi gerekir işlem yapılabilmesi için,hiç merak etmeyin evladınız bulunur sarılır hasret giderirsiniz.
Ama bu eşiniz olacak adamıda lütfen en acilinden terk edip boşanma davasını açın.
Evlatla annelik tehdit edilmez,hele eblat hiç kaçırılmaz.
Ailesinin bu işte parmağıda olabilirmi acaba onuda araştırın bence.
katılıyorum abla.ben çocuğu tarikata falan götürdüğünü düşünmüyorum şu anda,sadece karısına ders veriyor güya gözünü korkutuyor.sanıyor ki çocuğu bir süre alı koyarsa ecmel ona yalvaracak onun şartlarını kabul edecek.bak görürsün yakında ortaya da çıkar işin ucunda polis var savcılık var çünkü.ve bence de ailesinin kesinlikle haberi var.
o tarikatlara da boşuna gidip dindarmış gibi yapmasın öyle bi kul hakkına girdi ki temizlenmesi mümkün değil.
Tarikata götürmez bencede,çok uzağa da gittiğini düşünmüyorum açıkcası.Sonuçta minicik bir evlat var ortada,amaç belli ecmele ders vermek tabiki.Bir şekilde yakalanır elbette,ufacık bir çocukla tek başına hareket edemez zor olur,mutlaka birilerin haberi vardır bundan.
Kul hakkına gasp etmiş zaten,dindarım demekle adam olmuyor maalesef
bu tarikatlar yasalarla devletle karşı karşıya gelmek istemez hele de daha ana kuzusu olan bi bebeyi kabul etmezler.sonuçta annesi işin peşini bırakmaz bunu iyi bilirler.başları belaya girecek diye ödleri kopar.kocası o yüzden ya bi otelde ya da bi arkadaşında falan saklanıyor.
zaten şikayet sonucu kredi kartı kullanıp kullanmadığı nerelere gittiği falan hep ortaya çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?