Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

E hani bebeğe bakmak için geçici süreliğine gelmişlerdi özellikle yazmıştınız bunu bir soru üzerine şimdi 12 yıl mı oldu. O zaman anneniz hasta yaşlı annesini de yanına alsaydı neden İzmir'e taşınıyor 1 hafta kalıyor diyorsunuz sizin eşiniz çalışmıyor muydu işi yok mu annen gittiğinde 1 hafta babası mı bakıyor çocuğa. Nasıl kesinleştirdi eşiniz neye dayanarak kesin diyorsunuz demek ki telde konuştunuz ya da mesaj attı vs hala yer belirlemek için neyi bekiyorsunuz. Onun sözüne inanarak bekliyorsunuz. İşte şuraya da yazıyorum o adam eğer gerçekten çocuğu kaçırdıysa ya getirmeyecek getirse de babanız aranızı yapacak siz de barışacaksınız ve dava açılacak ne birşey bir gün yine burada konu açacaksınız kaynanam bunu yaptı eşim şunu yaptı diye..

amacın ne anlamıyorum devamlı br sorgulama peşindesin aile hayatımı buraya temellimi dokeyım kafan mı almıyo anlamıyorum kı ...

12 yıl once ıstanbulda ıkamet edıyorduk izmire tasındık (ailevi nedenlerden dolayı bole oldu)
babamın burda mali müşavir bürosu var bırakamadıgı
aıle olarakta ızmırde oldugumuz ıcın gecelı gunduzlu 1 hafta ıstanbulda ısının basında durup
1 haftada ızmırde ınternetten halletmeye calısarak ıslerını yuruttu burda ufak bır evı var ogrencı evı gıbı dusun ıcı kurulu eskı esyalarla
bız ızmırdeydık esımle tanıstık evlenmeye karar verdık gecmıse bakarsan goreceksın onlarıda anlattım babamın bıze ıs teklıfıyle sadece esım ve ben ıstanbula tasındık annem kardeslerımle ızmırdeydı...
Daha sonra benım bebegım dunyaya gelınce uzun bı sure ben baktım 10 aylık oluncaya kadar ve annem cocuga bakmak uzere ıstanbula babamın burda kendı basına ıdare etmeye calıstıgı daırede evladıma bakmak uzere colugunu cocugunu anasını babasını bırakıp geldı dogal olarakta esımın yada benım boslugum oldugunda oda kardeslerımı ve aıleısnı dolasmaya gıdıyo anladı mı kafan ınan sınırlenıyorum uzattıkca uzattın sakız gıbı acıklamak zorunda bırakıyosun adamı konu bu degıl bunlarla ugrasıyosun dedektıf olmaya meraklıysan sole ona gore baska seylerle ugrastırıyım senı hasbinallah

gelelım polıs olayına gelelım karakola gıttım esım cocugumu alıp gıttı 24 saattır yok dedım
bosanmısmıydınız dedıler hayır dedım velayet ana ve babada ortak oldugu ıcın suc duyurusu olarak degıl ancak kayıp olarak yakalatma cıkartabılırız dedıler o sekılde kayıp verdım anladın mı ...
ımzaladıgım teblıge gelınce esın ortaya cıkınca senı ararsa bıze bıldır onada soyle bulundugu en yakın karakolu cocugunuda alıp gelsın bız arayacagız turkıye genelınde dedıler ımzaladıgım teblıg de bu ne kadar zor algılıyosun ya anlam veremıyorum yanı

ben ne yapım koca ıstanbulda sokak sokak elımde resımlerle gezıp evladımla babasını mı arıyım aklın kesıyomu kı benı sucluyosun sorabılecegım gıdebılecegı heryere gıttım baktım...
Sızlerden sadece destek ıstedım arkadas omzu gıbı dua etmenızı bekledım belkı dusunemedıklerım olur dıye yardım ıstedım boyle aılemın ıcınde ne olup bıttıgını merak etmenızı degıl ortadakı sorunum cocugumun olmayısı ... Daha fazla cebellestırmeyın benı

ecmelim canım herkese tek tek laf yetiştirmeye çabalama lütfen olay farklı boyutlara ulaştı yıpranmaktan öteye gidemiyorsun evladın gelene kadar sessizliğe bürünmeni tavsiye ediyorum.öpüyorum çok.bol bol dua ediyorum senin için..

bitanem allah aşkına nedir bu sorgulama insanlarda anlayamıyorum ya neleri eleştirdiler konu başlığıma bakan anlayacak zaten destege ıhtıyacım var kostege sorgulamaya asagılamaya değil elinizi vicdanınıza koyun caresızım kı burdayım kendı ıcımde karar veremıyorum yaptıklarımın sonucu baska yerlere gıdecek dıye
aılesı yuzunden basıma gelmedık kalmadı sorunum esım degıl anlayın bunuuu bıseylerden esımden emın olmasam burda boylece beklemem ortada ne var bılıyomusunuz uzerıne cok gıdılmıs esle aılesı arasında kalmıs bır koca var yapılan en buyuk hatada cocugumu alıp gıtmesı bunda hem fıkırız cogumuz cıksın hesabı sorulcak derdı neyse cıacak sonucundada kararımı buna gore verıcem olmayacak duaya amın deyıcek halım yok!! Benım yerıme karar vermıs arkadaslar goruyorum ole olur gelecekte konu acılırrr hersey oldu bıttı sıra oraya geldı kaybedecegım herseyı kaybetmısım en kotusu basıma gelmıs neyı konusuyosunuz?

ins hayirlisiyla kavusursun ogluna canim benim.bosver soylenenleri.gercek hayat gibi burasida.destek olanlar oldugu gibi.kostek olanlarda oluyor.herkesin yapisi dusuncesi farkli oluyor iste.ins hayirli haberlerinle burda olursun.

ecmel,
senin eşinle ilgili anlattıkların doğrultusunda-sana baskıları-tarikat bağlantısı vs.-ailesi-bizler ister istemez kötü senaryolar
düşündük. Açıkcası pek çoğumuz eşiniz çocuğuna zarar verebilecek potansiyelde olduğu izlenimine kapıldık.
Ancak sen ve ailen eşini daha iyi tanıyorsunuz ve sanırım eşinin çok kötü olaylara sebebiyet vermeden ortaya çıkacağından
eminsiniz en başından beri.
Burada senin anneliğin ile ilgili yapılan eleştirileri acımasızca buluyorum açıkçası bunu da yazmadan geçemicem.
Hiçbirimizin birbirimizi bu denli ağır bir şekilde eleştirmeye ve etiketlemeye hakkı yok.
Evladın küçücük daha ve ben eminim kahroluyorsun yaşadıklarından ötürü .Asla aksini düşünemem. Bir anneyi böyle bir vicdansızlıkla suçlamak için onu çok iyi tanımamız gerekir.
Bence de evladına kavuşana kadar daha fazla yazma bişey. Çok yıprandığını düşünüyorum.
Şunu da ekleyeyim ama darılma eşine gereğinden fazla iyimser yaklaşıyorsunuz. Eşinin psikolojisinin çok bozuk olduğunu ve ona karşı çok daha dikkatli davranmak zorunda olduğunuzu düşünüyorum.
Bir baba kolay kolay bu kadar küçük bir çocuğu üstelik alıp uzaklara götürmez.
Ama şimdilik yapacağın evladının sağ salim dönmesini beklemek...
Sonrasını sonra düşünürsünüz eminim salim kafayla...

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…