e hani bebeğe bakmak için geçici süreliğine gelmişlerdi özellikle yazmıştınız bunu bir soru üzerine şimdi 12 yıl mı oldu. O zaman anneniz hasta yaşlı annesini de yanına alsaydı neden izmir'e taşınıyor 1 hafta kalıyor diyorsunuz sizin eşiniz çalışmıyor muydu işi yok mu annen gittiğinde 1 hafta babası mı bakıyor çocuğa. Nasıl kesinleştirdi eşiniz neye dayanarak kesin diyorsunuz demek ki telde konuştunuz ya da mesaj attı vs hala yer belirlemek için neyi bekiyorsunuz. Onun sözüne inanarak bekliyorsunuz. Işte şuraya da yazıyorum o adam eğer gerçekten çocuğu kaçırdıysa ya getirmeyecek getirse de babanız aranızı yapacak siz de barışacaksınız ve dava açılacak ne birşey bir gün yine burada konu açacaksınız kaynanam bunu yaptı eşim şunu yaptı diye..
amacın ne anlamıyorum devamlı br sorgulama peşindesin aile hayatımı buraya temellimi dokeyım kafan mı almıyo anlamıyorum kı ...
12 yıl once ıstanbulda ıkamet edıyorduk izmire tasındık (ailevi nedenlerden dolayı bole oldu)
babamın burda mali müşavir bürosu var bırakamadıgı
aıle olarakta ızmırde oldugumuz ıcın gecelı gunduzlu 1 hafta ıstanbulda ısının basında durup
1 haftada ızmırde ınternetten halletmeye calısarak ıslerını yuruttu burda ufak bır evı var ogrencı evı gıbı dusun ıcı kurulu eskı esyalarla
bız ızmırdeydık esımle tanıstık evlenmeye karar verdık gecmıse bakarsan goreceksın onlarıda anlattım babamın bıze ıs teklıfıyle sadece esım ve ben ıstanbula tasındık annem kardeslerımle ızmırdeydı...
Daha sonra benım bebegım dunyaya gelınce uzun bı sure ben baktım 10 aylık oluncaya kadar ve annem cocuga bakmak uzere ıstanbula babamın burda kendı basına ıdare etmeye calıstıgı daırede evladıma bakmak uzere colugunu cocugunu anasını babasını bırakıp geldı dogal olarakta esımın yada benım boslugum oldugunda oda kardeslerımı ve aıleısnı dolasmaya gıdıyo anladı mı kafan ınan sınırlenıyorum uzattıkca uzattın sakız gıbı acıklamak zorunda bırakıyosun adamı konu bu degıl bunlarla ugrasıyosun dedektıf olmaya meraklıysan sole ona gore baska seylerle ugrastırıyım senı hasbinallah
gelelım polıs olayına gelelım karakola gıttım esım cocugumu alıp gıttı 24 saattır yok dedım
bosanmısmıydınız dedıler hayır dedım velayet ana ve babada ortak oldugu ıcın suc duyurusu olarak degıl ancak kayıp olarak yakalatma cıkartabılırız dedıler o sekılde kayıp verdım anladın mı ...
ımzaladıgım teblıge gelınce esın ortaya cıkınca senı ararsa bıze bıldır onada soyle bulundugu en yakın karakolu cocugunuda alıp gelsın bız arayacagız turkıye genelınde dedıler ımzaladıgım teblıg de bu ne kadar zor algılıyosun ya anlam veremıyorum yanı
ben ne yapım koca ıstanbulda sokak sokak elımde resımlerle gezıp evladımla babasını mı arıyım aklın kesıyomu kı benı sucluyosun sorabılecegım gıdebılecegı heryere gıttım baktım...
Sızlerden sadece destek ıstedım arkadas omzu gıbı dua etmenızı bekledım belkı dusunemedıklerım olur dıye yardım ıstedım boyle aılemın ıcınde ne olup bıttıgını merak etmenızı degıl ortadakı sorunum cocugumun olmayısı ... Daha fazla cebellestırmeyın benı