• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim neden böyle yardım !!!

Beni zaten soğutan nokta videolar fotoğraflar vs oldu. Ama eğer o bu kadar uzak durmasaydı sanırım böyle olmazdı
Belki sen uzak durmasaydin böyle olmazdi. Kocan degilmi gidip sen öpüp yakınlık gösterseydin. Videoları senin icin izledim demesinin nesi kotu. Demekki kendini bilgilendirmek icin yapti. Bence sen sürekli yüzüne vurarak adami kendin asagilamissin

Korunma yöntemi yetersiz kaldı demek ki elbette biliyprum. Bazı şeyler nasip olunca önüne geçilmiyor
Allah saglikli omur versin bebeginize..
Eekeklerin bazilari bu tur videolar izlemeye bayilir.Sizin cinsel hayatinizi olumsuz yonde etkilemiyorsa sorun degil..ama dediginize gore etkiliyor..
Onunla cok net ve sert konusun bu durumda.
Ya bu durumu duzeltirsin yada ben yokum gibilerinden rest cekin bakalim ne diyecek?

Korunma yontemlerini bilmiyormuydunuz peki?Bu bir bahane olamaz ki...
Ne kadar acımasız yorum yapıyorsunuz, rica ediyorum yapıcı olamayacaksanız insanların dertlerini dinlemeyiniz. Kordon bağlattığı halde spiral takılı olduğu halde gebe kalanlar varken bu ne çirkin bi ifade biçimi. Daha biz hemcinsimiz olarak birbirimizi anlayıp dertlerimize çare olamıyoruz, eşlerimizden ne bekliyoruz ki...

Evet ilişki yaşadığımız zamandan hatırladığım kadarıyla 3 - 4 dk geçmez boşalma. Belkide dediğiniz gibi bağımlılığı var. Hiç ihtiyaç duymadığına göre kesinlikle bi sorun var ama ne bende bilmiyprum
ya tedavi ol ya da boşanacağını söyle.
şimdi eşin erkekliğine hakaret olduğunu, sorun olmadığını iddia edebilir geri adım atma.
onu iki tercihten birine mecbur et.

cinsellik olmadan mutlu olabilir misin?
sana da yazık.

Ne kadar acımasız yorum yapıyorsunuz, rica ediyorum yapıcı olamayacaksanız insanların dertlerini dinlemeyiniz. Kordon bağlattığı halde spiral takılı olduğu halde gebe kalanlar varken bu ne çirkin bi ifade biçimi. Daha biz hemcinsimiz olarak birbirimizi anlayıp dertlerimize çare olamıyoruz, eşlerimizden ne bekliyoruz ki...
Korunma yontemlerini bilmiyormuydunuz diye sordum bunun neresi cirkin veya acimasiz oluyor acaba?Gayet mantikli ve sorulmasi gereken bir soru bu durumda..
Konu sahibine yardimci oldugumu dusunuyorum.siz onun adina konusmayiniz lutfen.
Kendisini savunabilir zira..

Korunma yontemlerini bilmiyormuydunuz diye sordum bunun neresi cirkin veya acimasiz oluyor acaba?Gayet mantikli ve sorulmasi gereken bir soru bu durumda..
Konu sahibine yardimci oldugumu dusunuyorum.siz onun adina konusmayiniz lutfen.
Kendisini savunabilir zira..
İki yorumunuzu da okudum, sizin de tekrar okumanızı istiyorum. Yol yordam göstermek için değil, suçlu bulmak için yapılmış. Benim kimseyi savunduğum yok, sadece düşüncesizce hareket eden insanlara tahammülüm yok, saygılar...

Öncelikle herkese merhaba.bu konu için üye oldum.böyle bir şey yaşayan varmı merak ediyorum derdimi paylaşmaya ve akıl almaya ihtiyacım Biz eşimle 1 sene önce aşık olup evlendik.ama evliliğimizin ilk günlerinde rahat ilişkiye giremedik ve eşim benimle ilk bir hafta öpüşmeyi bile bıraktı bana dokunmamaya başladı. Bende çok üzüldüm bu duruma ve beni beğenmiyor gibi düşüncelere kapıldım ilişkimiz bu şekilde 2 ay kadar devam etti ve ben 2 aylık evliyken hamile kaldım. Daha sonra zor bir hamilelik dönemi geçirdiğim için bir hafta kadar hastanede tedavi gördüm..Hastaneden eve geldiğim gün farkettim ki bilgisayardan silmeyi unutmuş ve uygunsuz sitelere girmiş tabii dünyam başıma yıkıldı. Ben karnımda onun çocuğunu taşıdığım için sıkıntılar çekerken o neyin derdindeymiş. Bunu yüzüne vurduğumdaysada senin yüzünden izliyordum dedi. Benimle daha iyi cinsellik yaşamak içinmiş güya. Tabii inanmadım ama zaten problemli bir hamilelik geçirdiğim için ruh sağlığım açısından konuyu kapattım ama hiç aklımdan çıkmadı.Bu arada kadınların açık saçık fotoğraflarına baktığına şahit oldum kaç kere. Hamileliğim boyunca her gün her akşam ağladım. Şuan bebeğim 1 aylık ve ben kendimi çok çirkin , aşağılanmış, değersiz hissediyorum. Biz hamileliğim boyunca öpüşmedik bile hala daha aynıyız.hamileliğimin 3 ayından sonra iyileştiğim halde Hiç bir şekilde benim yanıma cinsel temas kurmak için yaklaşmadı. Artık bu durumu kaldıramıyorum psikolojim yerlerde. Size sorum bana bir akıl verin bu ilişki düzelir mi ?Bu arada dışarıda da gözü hep kadınlarda. Bunu ona defalarca söyledğim halde hep inkar ediyor bakmıyorum diye.artık çok yoruldum ve kaldıramıyorum ayrılmayı düşğnüyorum. Birde sizin bakış açınızı merak ettim ne yapmalıyım acaba diye...( eşim bana çok iyi davranır aslında diğer kötü huylarını bir kenara bırakırsak. Dışardan göründüğümüz kadarıyla herkes beni ne kadar çok sevdiği söyler hep. Kendiside beni çok sevdiğini bana aşık olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum.Aşık olan erkek karısına 1 sene dokunmadan nasıl durur ki. Kim inanır buna.)
cok cirkin esinin yaptiklari,bazi erkekler boyle naalesef gözü hep disarda olur cunku disardaki kadinlar onlara daha cazip geliyor belkide daha seksi ulasilmazlar ya evdekine ne olcak her zaman elinin altinda bi cazipligi yok diye dusunuyorlar

Belki sen uzak durmasaydin böyle olmazdi. Kocan degilmi gidip sen öpüp yakınlık gösterseydin. Videoları senin icin izledim demesinin nesi kotu. Demekki kendini bilgilendirmek icin yapti. Bence sen sürekli yüzüne vurarak adami kendin asagilamissin
Benim için neden çıplak kadınların videolarını izlesin anlamadım. Girdiği sitelerde çoğunlukla çıplak kadınlar vardı. Bilgilenmek için böyld bir video izlenmez sanırım. Sevişme vs videosu olsa anlarım ama buna çocuk inanmaz. Evet çok yüzüne vurdum çünkü çok canım acıdı. Aşağıladım doğru

İki yorumunuzu da okudum, sizin de tekrar okumanızı istiyorum. Yol yordam göstermek için değil, suçlu bulmak için yapılmış. Benim kimseyi savunduğum yok, sadece düşüncesizce hareket eden insanlara tahammülüm yok, saygılar...
Ben ne yazdigimi gayet iyi biliyorum donup okumama gerek yok yeniden..
Bugun ters tarafinizdan kalktiniz sanirim.Benim yorumlarimin cemkirilecek bir yani yok cunku..
Saygidan bahsediyorsak eger dusuncesizlikle itham etmenin saygili bir davranis olmadigini biliniz yeter.
Polemik yaratmayin durduk yere..iyi gunler

Konuştum halinden gayet memnun bu evlilik böyle gider ona göre.. videolara bakmadığına dair beni çok sevdiğine dair yeminler ediyor ama dediğim gibi cinsellik sıfır
Ozaman evliliği tek başına yürütsün beyfendi . Cinsellikte bencil olmamak lazım . Netice de evlilikler de önemli bir konu

Suçlu bulmak için yapıldığının fakındayım ama şuan bu konu umrumda değil keşk
Allah saglikli omur versin bebeginize..
Eekeklerin bazilari bu tur videolar izlemeye bayilir.Sizin cinsel hayatinizi olumsuz yonde etkilemiyorsa sorun degil..ama dediginize gore etkiliyor..
Onunla cok net ve sert konusun bu durumda.
Ya bu durumu duzeltirsin yada ben yokum gibilerinden rest cekin bakalim ne diyecek?
Video izlemediğini kadınlara bakmadığını defalarca yeminler ederek söyledi. Tek sormadığım sen erkek olarak ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun. Sanırım bunu sormam gerek zatebn bu konuda çok serttim

Öncelikle herkese merhaba.bu konu için üye oldum.böyle bir şey yaşayan varmı merak ediyorum derdimi paylaşmaya ve akıl almaya ihtiyacım Biz eşimle 1 sene önce aşık olup evlendik.ama evliliğimizin ilk günlerinde rahat ilişkiye giremedik ve eşim benimle ilk bir hafta öpüşmeyi bile bıraktı bana dokunmamaya başladı. Bende çok üzüldüm bu duruma ve beni beğenmiyor gibi düşüncelere kapıldım ilişkimiz bu şekilde 2 ay kadar devam etti ve ben 2 aylık evliyken hamile kaldım. Daha sonra zor bir hamilelik dönemi geçirdiğim için bir hafta kadar hastanede tedavi gördüm..Hastaneden eve geldiğim gün farkettim ki bilgisayardan silmeyi unutmuş ve uygunsuz sitelere girmiş tabii dünyam başıma yıkıldı. Ben karnımda onun çocuğunu taşıdığım için sıkıntılar çekerken o neyin derdindeymiş. Bunu yüzüne vurduğumdaysada senin yüzünden izliyordum dedi. Benimle daha iyi cinsellik yaşamak içinmiş güya. Tabii inanmadım ama zaten problemli bir hamilelik geçirdiğim için ruh sağlığım açısından konuyu kapattım ama hiç aklımdan çıkmadı.Bu arada kadınların açık saçık fotoğraflarına baktığına şahit oldum kaç kere. Hamileliğim boyunca her gün her akşam ağladım. Şuan bebeğim 1 aylık ve ben kendimi çok çirkin , aşağılanmış, değersiz hissediyorum. Biz hamileliğim boyunca öpüşmedik bile hala daha aynıyız.hamileliğimin 3 ayından sonra iyileştiğim halde Hiç bir şekilde benim yanıma cinsel temas kurmak için yaklaşmadı. Artık bu durumu kaldıramıyorum psikolojim yerlerde. Size sorum bana bir akıl verin bu ilişki düzelir mi ?Bu arada dışarıda da gözü hep kadınlarda. Bunu ona defalarca söyledğim halde hep inkar ediyor bakmıyorum diye.artık çok yoruldum ve kaldıramıyorum ayrılmayı düşğnüyorum. Birde sizin bakış açınızı merak ettim ne yapmalıyım acaba diye...( eşim bana çok iyi davranır aslında diğer kötü huylarını bir kenara bırakırsak. Dışardan göründüğümüz kadarıyla herkes beni ne kadar çok sevdiği söyler hep. Kendiside beni çok sevdiğini bana aşık olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum.Aşık olan erkek karısına 1 sene dokunmadan nasıl durur ki. Kim inanır buna.)
Belki alışkanlığı vardır, kolay bırakılmıyor malesef, hamile olduğunuz zaman yaklaşmak istememiş olabilir, erkekler bebeğe bişey olacak korkusuyla uzak durabiliyor. Anlamadığım konu tamam cinsellik yaşamadın da öpüşmek neden yok. Benden size bi kardeş, bi abla tavsiyesi, şimdi konuştunuz konuştunuz, sonra hiç konuşulmuyor, öylece sürüp gidiyor, olan kadına oluyor.. alın karşınıza konuşun, konuşurken suçlar gibi değil de ne kadar üzüldüğünüzü anlatın eşinize.. rabbim yardımcınız olsun..

Ozaman evliliği tek başına yürütsün beyfendi . Cinsellikte bencil olmamak lazım . Netice de evlilikler de önemli bir konu
Tabii ki önemli güya ben aşık olduğum adamla evlendim. Ne anlamı kaldı. Sanırım daha fazla uzatmak mantıksızlık olucak. Psikolojik açıdan berbat durumdayım tahammülüm yok artık bu evde onunla yaşamaya

Suçlu bulmak için yapıldığının fakındayım ama şuan bu konu umrumda değil keşk

Video izlemediğini kadınlara bakmadığını defalarca yeminler ederek söyledi. Tek sormadığım sen erkek olarak ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun. Sanırım bunu sormam gerek zatebn bu konuda çok serttim
Bir konu acip fikir soruyorsaniz eger ve konuda taraflardan birinin davranisi soz konusu ise bir tarafin hatali oldugunu soylemenin adi suclu bulmak degildir.Hatali tarafin kim oldugunu dusundugunuzu ifade etmektir..ki fikrim bu yondeydi..evliligin hemen baslamgicinda hamile kalmak bana dogru gelmiyor.Ne deseydim bu durumda?
Neyse ucuncu yorumumda yazdigim gibi rest cekin sert olun taviz vermeyin artik..

ya tedavi ol ya da boşanacağını söyle.
şimdi eşin erkekliğine hakaret olduğunu, sorun olmadığını iddia edebilir geri adım atma.
onu iki tercihten birine mecbur et.

cinsellik olmadan mutlu olabilir misin?
sana da yazık.
Cinselliğin ne olduğunu daha anlayamadım ki..mutsuzum evet ama en çok eşimin başka kadınlara bakmasından dolayı

Peki sen neden kocana yaklaşmıyorsun? Oda aynı şeyleri senin hakkında düşünüyordur belkide. Çokmu zor gidip kocanın yanina bi sarılmak öpmek valla anlatıyorsunuz böyle evlilikten korkuyorum

Back