- 5 Kasım 2017
- 50
- 16
- 3
- Konu Sahibi Blackandwhite2015
Öncelikle herkese merhaba.bu konu için üye oldum.böyle bir şey yaşayan varmı merak ediyorum derdimi paylaşmaya ve akıl almaya ihtiyacım Biz eşimle 1 sene önce aşık olup evlendik.ama evliliğimizin ilk günlerinde rahat ilişkiye giremedik ve eşim benimle ilk bir hafta öpüşmeyi bile bıraktı bana dokunmamaya başladı. Bende çok üzüldüm bu duruma ve beni beğenmiyor gibi düşüncelere kapıldım ilişkimiz bu şekilde 2 ay kadar devam etti ve ben 2 aylık evliyken hamile kaldım. Daha sonra zor bir hamilelik dönemi geçirdiğim için bir hafta kadar hastanede tedavi gördüm..Hastaneden eve geldiğim gün farkettim ki bilgisayardan silmeyi unutmuş ve uygunsuz sitelere girmiş tabii dünyam başıma yıkıldı. Ben karnımda onun çocuğunu taşıdığım için sıkıntılar çekerken o neyin derdindeymiş. Bunu yüzüne vurduğumdaysada senin yüzünden izliyordum dedi. Benimle daha iyi cinsellik yaşamak içinmiş güya. Tabii inanmadım ama zaten problemli bir hamilelik geçirdiğim için ruh sağlığım açısından konuyu kapattım ama hiç aklımdan çıkmadı.Bu arada kadınların açık saçık fotoğraflarına baktığına şahit oldum kaç kere. Hamileliğim boyunca her gün her akşam ağladım. Şuan bebeğim 1 aylık ve ben kendimi çok çirkin , aşağılanmış, değersiz hissediyorum. Biz hamileliğim boyunca öpüşmedik bile hala daha aynıyız.hamileliğimin 3 ayından sonra iyileştiğim halde Hiç bir şekilde benim yanıma cinsel temas kurmak için yaklaşmadı. Artık bu durumu kaldıramıyorum psikolojim yerlerde. Size sorum bana bir akıl verin bu ilişki düzelir mi ?Bu arada dışarıda da gözü hep kadınlarda. Bunu ona defalarca söyledğim halde hep inkar ediyor bakmıyorum diye.artık çok yoruldum ve kaldıramıyorum ayrılmayı düşğnüyorum. Birde sizin bakış açınızı merak ettim ne yapmalıyım acaba diye...( eşim bana çok iyi davranır aslında diğer kötü huylarını bir kenara bırakırsak. Dışardan göründüğümüz kadarıyla herkes beni ne kadar çok sevdiği söyler hep. Kendiside beni çok sevdiğini bana aşık olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum.Aşık olan erkek karısına 1 sene dokunmadan nasıl durur ki. Kim inanır buna.)