• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim neden böyle nolur yorum yazin bana akıl verin

Yanlış anlamayın ama ezik mı kalmişsiniz bu ilişkide . Alışverişe çıkmadan önce söyleneceksen birşey alma bize diyemediniz mı? Yada diyelim ki aldı ve bu kadar söylendi sizde acsaydiniz ağzınizi ,oturup dinlediniz mı. Bu devirde kaynanayla aynı evde yaşayacak eş bulmus birde beğenmiyor mu?

Ne demek TV de kadınları görüp sizinle kiyasliyor. Onu burnundan getirmediniz mı?
Kim sevip sayıyor eşinizi Allah aşkına , sevdirecek bir yan birakmamiski. Kaynana vs. alttan alttan dolduruyor olmasın? Annenizi niye kıskansin ki

Ağzınız yokmu kurban ol sen benim anama diyemiyomusunuz. Özünde çok iyi madem adam olsun biraz her boka söyleniyo aşagılıyo ailene saygısız nerde kaldı bunun iyiliği???

Çok cahilsin güzelim sakın yanlış anlama bunu kötü anlamda demedim
Ezdiriyorsun kendini
Şöyle düşün her sözü yutup gizli gizli ağlıyorsun da ne değişiyor ? Düzeliyor mu adam? Hayır!
Yak gemileri!
Alışverişe mi çıkılacak? “İstemiyorum hiçbir şey alma bir defa alıp bin defa söylüyorsun gerek yok” diyeceksin ve çıkmayacaksın o alışverişe !

Anneni mi kötülüyor? Anında vereceksin cevabı” sana değer veriyor annem seni evladı gibi görüyor merak etme bu söylediklerini anlatacağım o da seni nereye koyması gerektiğini bilsin artık” diyeceksin

Ve en önemli en can alıcı yeri o tv de şurda burda görüp senla kıyasladığı kadın vakası yine yaşanırsa” gerçekten bende isterdim keşke de karın o olsaydı benim de başımı yakmamış olurdun” diyeceksin ya da alaya alıp “ onlarda yollara döküldü seni bekliyorlar” diyeceksin

Bak bu dediklerimi yaparsan kıyamet kopar mı evet kopar! Ama zaman içinde de kendini törpülemeyi sana doğru düzgün davranmayı öğrenir!

Ama bence sen bunları yapmazsın
Olsun yine de yazdım belkibu akla ihtiyacı olan başkası okur
Senin eşin gibi bir adamı yola getirecek tek davranış budur!

Bu Adam diliyle senin hayatının bütün enerjisini sömürüyor bu ne yahu neden yaranmanin peşindesin git işe gir çalış çocuğa da kv baksın sallama şu adamı

Evliliğinizin başından beri kendinizi çok ezdirmişsiniz. Kayınvalidenizle aynı evde yaşadığınız için sesinizi çıkaramamaya çalışmışsınız ki yapı olarak da zaten eşinize karşı çıkabilecek güçte hissetmemişsiniz kendinizi. Adamın yanında o kadar ezik durmuşsunuz ki ego şahlanmış resmen. Ama eş sıfatlı adama kesinkes çalışmak istediğinizi söyleyin.Kabul etmiyorsa ailenizin yanına gidin çalışın seni mi ömür boyu çekeceğim yaptığın psikolojik şiddet yeter deyin. Basın tekmeyi. Ya da boşanmayacağım diyorsanız ailenizin yanında gidin işe başlayın dişinizi gösterin. Benimde eşim dışarıda melek gibi. Evde kumarını eleştirince, geleceğimizi düşünmemiz gerek deyince itleşiyordu. Şiddet uyguladığı oldu nadiren de olsa. Sonra şiddet uygulamaya çalışınca polisi çağırdım mecbur... Sonra korkudan şiddet uygulamadı ama iki kez cep tel fırlattı birinde kolum morardı diğerinde dirseğim kanadı. İki çocuğum var karşısında artık çok dişliyim ve boşanıyorum.Bizden çocuklarımızdan, ailemizden daha mı kıymetli eş ? Olmuyorsa olmuyordur.

bunlar; dışarıya çok iyi aile babası, bir melek izlenimi verir. dışı dışarıdakileri içi seni yakar kimse bilmez . bu adam iyi falan değil haberin olsun. iyi bir işe gir çalış hatta kayınvalidenle de oturma ayrı eve çıkın.bu durumda nasıl davranıyor bir de ona bak derim.çalışmıyorsun da hazır yiyorsun diye düşünüyordur.ondan kaynana gibi dırdır ediyordur tepende.

herkese merhaba... nerden başlayayım, hangi sıkıntı mı anlatayım bilemiyorum.. yavaş yavaş yazayım, hakkınızı helal edin. direk eşimden bahsetmek istiyorum. özünde gerçekten sayılır sevilir bir insan. herkes çok seviyor. benim ailemde dahil... bugün bayramlık için kizima elbise almaya çıktık. allah razı olsun fazla fazla alır. cay ısmarlar pasta vs.vs. buraya kadar çok güzel.. ama buraya kadar değil işte malesef... yol boyunca söylenir... aldığınıza ziyan eder yani . harcanan parayı yemin ederim abartmadan söylüyorum 1 hafta söyler. Tamam para kazanmak zor bende senelerce çalıştım . ama kendime çöp dahi almadım. sadece bakar geçerim. nerde ucuz varsa onu bulmaya çalışırım. lâkin bu huyundan vaz getiremedim. Tamam alıyorsun allah bin kat daha versin ama neden dilinle batırıyorsun dimi ama... ha birde şu huyu var. en nefret ettiğim. arkadaşlar diyelim evde tartışma oldu. napıyor ne ediyor konuyu aileme getiriyor. kızım annemin ilk torunu. çok seviyor. hatta annem kredi kartının bile resmini atıyor ki marka yerlerden kızıma elbiseler alayim diye. öyle bir anneanne o. ama bir türlü eşime yaranamadı annem. evladı gibi seviyor eşimi ama eşim asla hak etmiyor... annem kızımla görüntülü konuşuyordu. sonra eşim başladı yüzünü asmaya laflar sokmaya !!!! bak bak nasil da konuşuyorlar diyor !!! bu sefer kızımla ilgilenmedi bize yüzünü astı bir sürü assalayici laf sokmaya çalıştı cevap vermeden kızımı alıp odaya geçtim. zaten babamdan nefret ederler ailecek. eşim daima geldiğim yeri hatırlatıyor. babanın evinde görmedin tabi vs.vs.vs.vs !!!! daha neleeeerr neleerrrr hayatımda kimseden böyle laflar duymadımmm. bayram annem geleyim kızım bir kac gün de bizde kal dedi telefonda. eşim duydu bir sürat bir laf sokmalar başladı... biktim artik tukendim yemin edermmm nolur bana akıl verin ders vereyim. bu arada eski konumdan bilirsiniz kv 'le oturuyorum. her gün onun yanında kötü konuşuyor . tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım. kv napiyor sadece bakmakla yetiniyor. nolur akıl verin bana. ve bu hep oluyor...
Maalesef kız aileleri erkeklere yaranamıyor. Yollarına kırmızı halı serselerde bir değeri olmuyor. Ailenizi aşağılamasına izin vermeyin kesinlikle. Sanırım çok alttan alıyorsunuz, o da iyice yüz buluyor. Sevgiler...

Annesiyle neden yaşıyorsun boyleleri anasini görünce daha da bir coşuyor kendini erkek oldum sanıyor anasının gözünde bir ders vermenin zamanı gelmişte geçmiş bir cinnet geçirin bakalım ne olacak daha da olmazsa al çocuğunu annene git uzunca bir süre burnu sürtsün

Cnm benim sen eşine iyi mi diyorsun...!!!
İnşallah Allah tez vakitte gözünü açar da doğruları görebilirsin.
Çok şey yazılır da sen incinme die yazmıyorum.

Geldigim yeri hatırlatıyor demissin.. Sanki gittigin yer paşa konağı, edep ve asaletten yıkılıyor.. Once o terbiye yoksunu agzini düzeltsin, sonra konussun..
Hem kompleksli, hem de ozguvensiz.. Saga sola saldırarak kendini rahatlatıyor.. Ayrıca, saygısız ve nankör..

tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım.
Gizli gizli ağladım derken? Evlendiğim kişi bana bunu dese ağzının ortasına kürekle vururdum.
Dağına göre kar veriyor demek ki Allah.

Bize alıyor, yediriyor, içiriyor laflarına da hastayım. Arkadaşım eve giren para sizin hanenizin parası. En az onun kadar senin de.. sen ki bunu sana lutfetmiş mantığıyla konuşursan o tabiki kendini ninetten sanar. Hem çalıştırmasın hem de çay içirdi pasta yedirdi diye bir de üstüne kıymetli olsun. Değişik kafalar...
Tv’deki kadınlara özeniyor haspam da onların sadece bir aylık kuaför masrafına parası yeter miymiş beyimizin. Önce adam olsun eşinin cocuğunun temel ihtiyaçlarını karşılasın sünepe herif.

herkese merhaba... nerden başlayayım, hangi sıkıntı mı anlatayım bilemiyorum.. yavaş yavaş yazayım, hakkınızı helal edin. direk eşimden bahsetmek istiyorum. özünde gerçekten sayılır sevilir bir insan. herkes çok seviyor. benim ailemde dahil... bugün bayramlık için kizima elbise almaya çıktık. allah razı olsun fazla fazla alır. cay ısmarlar pasta vs.vs. buraya kadar çok güzel.. ama buraya kadar değil işte malesef... yol boyunca söylenir... aldığınıza ziyan eder yani . harcanan parayı yemin ederim abartmadan söylüyorum 1 hafta söyler. Tamam para kazanmak zor bende senelerce çalıştım . ama kendime çöp dahi almadım. sadece bakar geçerim. nerde ucuz varsa onu bulmaya çalışırım. lâkin bu huyundan vaz getiremedim. Tamam alıyorsun allah bin kat daha versin ama neden dilinle batırıyorsun dimi ama... ha birde şu huyu var. en nefret ettiğim. arkadaşlar diyelim evde tartışma oldu. napıyor ne ediyor konuyu aileme getiriyor. kızım annemin ilk torunu. çok seviyor. hatta annem kredi kartının bile resmini atıyor ki marka yerlerden kızıma elbiseler alayim diye. öyle bir anneanne o. ama bir türlü eşime yaranamadı annem. evladı gibi seviyor eşimi ama eşim asla hak etmiyor... annem kızımla görüntülü konuşuyordu. sonra eşim başladı yüzünü asmaya laflar sokmaya !!!! bak bak nasil da konuşuyorlar diyor !!! bu sefer kızımla ilgilenmedi bize yüzünü astı bir sürü assalayici laf sokmaya çalıştı cevap vermeden kızımı alıp odaya geçtim. zaten babamdan nefret ederler ailecek. eşim daima geldiğim yeri hatırlatıyor. babanın evinde görmedin tabi vs.vs.vs.vs !!!! daha neleeeerr neleerrrr hayatımda kimseden böyle laflar duymadımmm. bayram annem geleyim kızım bir kac gün de bizde kal dedi telefonda. eşim duydu bir sürat bir laf sokmalar başladı... biktim artik tukendim yemin edermmm nolur bana akıl verin ders vereyim. bu arada eski konumdan bilirsiniz kv 'le oturuyorum. her gün onun yanında kötü konuşuyor . tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım. kv napiyor sadece bakmakla yetiniyor. nolur akıl verin bana. ve bu hep oluyor...
Ohoo bu hayat çekilirmi yaa yalniz yaşa ailenle yaşa daha iyi.nafakani al çatir çatir laf söz işitmeden ye kızınla.böyle adam çekilirmi hiç bide annesiyle oturuyosun ve cimri.eksisi çok fazla.boşan rahat et

Eşiniz size psikolojik şiddet uyguluyor.Siz alttan aldıkça bu durumu kabullendiğinizi düşünüp alışkanlık haline getirmiş olabilir.Lütfen dik durun ve bu durumdan rahatsızlığınızı dile getirin.Siz onu kaybetmekten değil o sizi kaybetmekten korksun.Lütfen kendinize değer verin ve kendinizi ezdirmeyin

Vay be cay icirip pasta yediriyormus...sen nerden buldun boyle adami helal olsunn....ya bunlar sence lutuf mu? Tabi ki alacak da yapacakda ama sonra soyleniyorsa ben o adamdan birsey istemem...ayrica bir insanin ozunde iyi olmasi disariya karsi iyi olmasi demek degilidr ozunu size karsi gosterir, karisina boyle davranan adam da ozunde okuzdur...madem ailen bu kadar destekci sana tekrar hakaret ettiginde al cocugu git annene bakalim ne halt yiyecek,o tv de gordugu kadinlar ona bakar sanki de, bunu yapamiyorsan gir bir ise calis cocuguna kv baksin senin de kendine guvenin gelsin adama haddini bildir...hii ikisinide yapmak yemiyorsa otur evinde gizli gizli agla sana soyleyecklerimiz budur

Şiddetin değişik türlüsü kadınlar bilmedikleri için adamı yüceltiyorlar
Sizin durumda böyle duygusal şiddet var ekonomik şiddet var anlayacağın adam karektersiz in biri

Back