• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim neden böyle nolur yorum yazin bana akıl verin

uzun süre
Neyinden allah razı olsun ??
Laf sokmasından? Aşağılamasından?
Başkalarına bakıp iğrenç konuştuğu laflarından?..
Bayramda annenin yanına git"tv de gördüğün gibi bir kadın bul oda sana bakarsa düğün hediyeniz benden,gelmiyorum ben" de hanzoya...
kalıcam zaten kim ne derse desin:)

Densiz ve saygısız bi eşiniz var. Yemişim onun fazla fazla aldığı kıyafeti, ısmarladığı çayı. Anneme yaptığı tavırdan sonra dünyayı serse boş. Hoş sermeyeceğidr çok açık.

TV deki kadınlara bakıp, böyle karım olsun, üste borcum olsun dediğinde, sizde akabinde bi iç geçirin şöyle Kocam olsun borcum olsun deyin ne yapacak.

Sizi kaybetme korkusu yok ve çok saygısız. Siz ailenize laf ettirme hakkını ona bir kere vermişsiniz. Benim aileme kimse laf edemez, o lafı yediririm. Çekin gidin ailenizin evine, terbiyesiz bakalım o TV deki kadınlar ona bakacak mı? İtici herif. Bana o Tv muhabbetini yaptığı an terketmiştim evi ben, affetmem için bayağa uğraşması gerekirdi, niye gizli gizli ağlıyorsunuz? Ağzına tıkın laflarını.

. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım. kv napiyor sadece bakmakla yetiniyor.
Hoşşşşşt !
Senin kocanada kaynanan olacak o kadına da bişey derdim de banlan mıyım..
Bu nasıl bir cümledir. Ay ne olur kocam iyidir hoştur demeyin böyle adamlara ya aldığı herşeyi burnundan getiriyor.. sende ona deki, eşşek gibi alacaksın ! Ay cok sinirlendim ya

Eşiniz sadece dışarıdaki insanlara iyi o zaman. Yoksa herkes nasıl sevsin böyle bir adamı.

Aldığınız şeyleri yuzunuze vurması çok kırıcı . Oturup konuşmayı denediniz mı.
Ya götürup hiç almasın yada alicaksa konuşmasın.

Özünde iyi bir insandır diye başladığınız cümlenin devamında kurduğunuz cümlelere bakınca özüde iyi olmasın kendide uzak olsun böylesinin dedim kusura bakmayın..Aileniz destekmiş ne güzel bu insan şu yaşından sonra değişmeyecek ne yazık ki bence adam akıllı konuşun bir karar verin neticede kimse eşi ve ailesi onu küçümsesin hor görüp aşşalasın diye evlenmiyor

Bir paragraf anlatımla bir insanın psikolojisini çözmek çok zor. Size verilen akıllar yetersiz ve yüzeyel kalır. Alın takkeyi önünüze koyun dusunun. Ben bu şekilde mutlumuyum. Başka şekillerde yaşamak nasıl bir duygu. Boşanmayı dusunuyormuyum. Bosanirsam daha mutlu olurmuyum. Bosanmazsam bu davranışları tolere edermiyim. Bir tek net bişey varsa o da belli bir yaşa gelmiş eşinizin asla değişmeyeceği. Yani eğer konuyu onu nasıl değiştirebilirim yada bu davranışları yapmamasını nasıl sağlarım düşüncesi ile actiysaniz boşa kürek cekmeyin. Burada vakit kaybetmeyin. Gerçeklerle yüzleşin. Ya deveyi gudun yada gidin...

herkese merhaba... nerden başlayayım, hangi sıkıntı mı anlatayım bilemiyorum.. yavaş yavaş yazayım, hakkınızı helal edin. direk eşimden bahsetmek istiyorum. özünde gerçekten sayılır sevilir bir insan. herkes çok seviyor. benim ailemde dahil... bugün bayramlık için kizima elbise almaya çıktık. allah razı olsun fazla fazla alır. cay ısmarlar pasta vs.vs. buraya kadar çok güzel.. ama buraya kadar değil işte malesef... yol boyunca söylenir... aldığınıza ziyan eder yani . harcanan parayı yemin ederim abartmadan söylüyorum 1 hafta söyler. Tamam para kazanmak zor bende senelerce çalıştım . ama kendime çöp dahi almadım. sadece bakar geçerim. nerde ucuz varsa onu bulmaya çalışırım. lâkin bu huyundan vaz getiremedim. Tamam alıyorsun allah bin kat daha versin ama neden dilinle batırıyorsun dimi ama... ha birde şu huyu var. en nefret ettiğim. arkadaşlar diyelim evde tartışma oldu. napıyor ne ediyor konuyu aileme getiriyor. kızım annemin ilk torunu. çok seviyor. hatta annem kredi kartının bile resmini atıyor ki marka yerlerden kızıma elbiseler alayim diye. öyle bir anneanne o. ama bir türlü eşime yaranamadı annem. evladı gibi seviyor eşimi ama eşim asla hak etmiyor... annem kızımla görüntülü konuşuyordu. sonra eşim başladı yüzünü asmaya laflar sokmaya !!!! bak bak nasil da konuşuyorlar diyor !!! bu sefer kızımla ilgilenmedi bize yüzünü astı bir sürü assalayici laf sokmaya çalıştı cevap vermeden kızımı alıp odaya geçtim. zaten babamdan nefret ederler ailecek. eşim daima geldiğim yeri hatırlatıyor. babanın evinde görmedin tabi vs.vs.vs.vs !!!! daha neleeeerr neleerrrr hayatımda kimseden böyle laflar duymadımmm. bayram annem geleyim kızım bir kac gün de bizde kal dedi telefonda. eşim duydu bir sürat bir laf sokmalar başladı... biktim artik tukendim yemin edermmm nolur bana akıl verin ders vereyim. bu arada eski konumdan bilirsiniz kv 'le oturuyorum. her gün onun yanında kötü konuşuyor . tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım. kv napiyor sadece bakmakla yetiniyor. nolur akıl verin bana. ve bu hep oluyor...
Bu pisliği çekmek zorunda değilsin sana değer veren bir ailen var baş git

bu adamla evlilik devam ettirme çabası neden ? öyle karı bul madem der vurur kapıyı çıkarım kimsede geri adım attıramaz... adam sizi beğenmiyor sevmiyor net belli etmiş

Yahu yazmayayım diyorum ama dayanamayacağım böyle öküzleri bulmak için kaç mandıra geziyorsunuz?Böyle karım olsun 100 milyon borcum olsun öyle mi vay anam vay adamda ki genişliğe bak sizde hala pasta yiyip çay için.

Şu lafa hastayım yaa:kahve:

Sen bildiğin kombo yapmışsın arkadaşım.
Buna bırak ders vermeyi okul açsan adam olmaz.

Kesinlikle sinsirella ya katılıyorum ve diyorum ki bu adam mi iyi özünde? tv deki kadına yavsayan, fazla fazla alip (görevi alacak tabi) ardından yaptığını s.çip batiran, gereksiz lacka bir herif.... kusura bakma bu laflar az bile canım.

Yılanın başını küçükken ezmek gerekiyor. İlk lafı soyletmeyecektiniz kendinize. Sonradan önünü alamazsiniz. İlk evlendiğimiz zamanlar. Konu nereden estiyse laf erkeğin 4 kadın alma seysinden açıldı. Aklınca benle uğraşacak. Bana bak dedim seni boşarım sonra gider istediğin kariyi alırsın asabimi bozma daha da bu konuyu açma. Gik etmedi tabi. İlk münasebetsizlikte ağzının payını vermek lazım. Şakayla başlıyor ilk bu densizlikler. Şimdi laf etti mi cevabını misli misli verin. Kadınlardan mi bahsetti kicinda donun yok sana mı bakacak deyin mesela. Koyverin lafı o düşünsün. Ne gizli gizli ağlıyorsunuz. Aldiklariniza laf mı söyledi alacaksin tabi mecbursun diyeceksiniz. Vs vs. Dişinizi gösterin artık. Ama agresif sinirli değil. Alaycı küçümser şekilde yapın bunları.

Benden daha güzel kadın seni napsın de.anası ile oturup çalışmadığınız sürece böyle gri zekalı birinle uğraşırsınız.onu okz olarak yetistiren anasına dicek laf bulamıyorum

Eşiniz bir daha tv de ki kadınlara bakıp iç geçirdiği zaman deyin ki ‘seni benden başka alacak kadın bul düğününüzü ben yapıcam, hiç aynaya bakmadığın belli bi de götüne giymeye donun yok elin kadınlarına iç geçirme.’

bence biraz akıllı adamsa ne mal olduğunu anlar.

Back