• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim neden böyle nolur yorum yazin bana akıl verin

Karakteri bozuk senin eşinin onla ömür geçmez gerçek tepkiler vermiyorsun demekki sende maşallah adamın dil pabuç bence ilk hamlesinde Annenin evine git kızını al. Ne bu ya hem anasıyla oturmaya tazı geleceksin bi de Yok öyle kadın böyle kadın olsun yok annene laf etsin. Baş tekmeyi ya da basar gibi yap yola gelsin yazık sana bu ömür böyle nereye kadar geçsin

Eksileri artilarindan fazlaa bu adamin. Neden ezdiriyorsunki kendini neden bu kadar lafa izin veriyorsun gerekirse calis ama boyle bir evliligide hayatida kabullenme.evlilik boyle birsey degil. 'Eş'te boylesine denmez zaten.

YaDıkarınıza göre sanırım çok daha kötü bir evlilik aile ortamında büyümüşsünü ki özünde iyi biri diyebiliyorsunuz.yadırgamak için demiyorum bunu,olabilir herkes türkü türlü şartlarda büyüyor.ama şundan bir emin olun ki bu adamın neresinden tutarsan elinde kalan bir durumu var yine senin yaDıklarına göre.tabiri caiZse her horoz kendi çöplüğünde öter.kv ile birlikte yaşaypta sefa sürebilceğin bir hayatın korkarım hiçbir zman olamaz.çocuğunuz büyükse bir işe girin.gönlünüze göre harcayın ozman.ha çalışamıyorsanız da asla ma asla pasif kadın olmayın o evde.evin hizmetçisi acıların kadını hallerinden bi çıkın.kimseye yırtındığı içi idare ettiği aKa yetindiği içi nal kadar madalya vermiyorlar...hem ne o öle ezik gibi heşeye susacaksınızki bir yaskınlığın mı var onlardan .asla direk böyle düşünmem normal şartlarda ama böyle bir adama karşı epey pişkin olcaksın.aldığına ettiğine bidı bıdımı etti alacaksın tabi mecbursun laf etme ver kartı istediğin yere git de.başka kadın vs ayarmı çekiyor hıı tabi tabi kokmuş donlarını yıkasak x”in diye aç susuz sıraya girdiydi onlarda de...hoşştt önünden ye de...bir atımlık barutun varken karaşnikof sanma kendini de bakalım..kişilik öyle değil böyle yerle bir edilir ..her itici galine bir laf sok sende.böylesi vakır duruşla erdemli kadın hallerinden flan anlamaz.direk çirkefe vağlıcaksın.valla benim elimde olacak böylesi.bir süre insanlığımı askıya alırım her durumda her ortamda bozarım eziklerim.insanın hayatının içine öyle edilme böyle edilir olayını uygularım.

Resmen canınızı yakmak için bilerek saf edilmiş sözler millet kocamı iyi biliyor diyorsunuz ya evet kocanız gibi sünepeler dışarıda herkese süklüm püklüm davranıyor evde karısına eziyet ediyor ezik çünkü adam değil boşanamam diyorsanız da bari susmayın ne halt oldugunu yüzüne vurun.

tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!!

Kocam böyle söyleyecek büyük konuşmak gibi olmasın ama o televizyonu onun kafasına geçirirdim.

Kusura bakmayın ama ben bu lafın üzerine ağlamam. Madem öyle kadın alsaydın o zaman terbiyesiz. Hala bide iyi biri diyorsunuz elaleme olabilir ama size iyi biri değil.

Not:sana bunları eşine evliliğine haddinden fazla müsamaha gösterip eşşekler gibi pişman olan ve asil kadın sabırlı kadın olmaktan vazgeçip diş gösteren gösterebilen bir kadın olarak yazdım.ben yaptıysam herkes yapar hatta..

Iki ekmek bir tokmak yaptiktan sonra isterse dunyayi ayagima sersin..
Ayrica utanmadan soyle karim olsun milyon borcum olsun diyen adama degil dua, okkali okkali beddualar ederdim ben.

adamın yapması gerekenleri iyilikmiş gibi anlatmanız durumun vahimliğini özetliyor kocanızın parası zaten size ait ailenize ait bu bir lutuf değil allah razı olsun demeniz tam bir fiyasko kocanız iyi biri filan değil çocuğunuza da size de şiddet uyguluyor

ayrıca şöyle kocam olsun bilmem ne kadar borcum olsun diyen "evli" kadına ne derler bilir misin ? senin kocan o hesap

Bu adama bu yaştan sonra bunca yanlışı varken ders falan verilmez. Kusura bakmayın ama size değer falan vermiyor bari siz kendinize değer verin. Biraz dönün bakın lütfen siz bunları hakediyor musunuz aileniz hakediyor mu? Ne sizi başka bir kadınla kıyaslaması,ne ailenize laf etmesi, ne de aldığı şeyi bu kadar başınıza kakmasi hiç hos değil. Kayinvalidenizle oturmanizi saymıyorum bile.

Ya nedemek başka kadınlarla seni kıyaslamak ve o iğrenç laflar.
Nasıl kaldırıyosunuz nasıl taşıyorsunuz bu lafları Allah aşkına.
Sen ona de bakalım tv de bi erkek görünce ,böyle kocam olsun bi milyon borcum olsun diye...
Özünde iyiymiş buda kendinizi kandırma cümlesi heralde/
Sapla verip kürekle çıkarmak.
Valla boşanmıcaksanız çekceksiniz başka çaresi yok adam adam değilki....

ben iyi insan derken o anlamda asla demek istemedim sanırım yanlış yazdım: :KK43: bazen anlatıyorum birine vs. aaaaaa gerçekten mi yok canm o asla yapmaz. muamelesi görüyorum nedense. o yüzden dışarıdan bakan herkes donup kalıyor. çünkü bu adam sadece bana böyle ve aileme :KK43:
Cunkuu adamda assagilik kompleksiyonu var,kiskaniyor senide ailenide bu kadar net!
Neyine laf sokuyorsa onu kiskaniyor iste,laf soktukcada sozde bastiriyor duygularini..
Hic umrunda olmasin arkadasim, valla bak hic takma he hee de gec..cunku sen uzuldukce o kendini zafer kazanmis gibi hissedecek o zevki ona tattirma,haa eger yetti artik cekemiyorum diyorsanda (ki haklisin)o zaman gerekeni yaparsin..

herkese merhaba... nerden başlayayım, hangi sıkıntı mı anlatayım bilemiyorum.. yavaş yavaş yazayım, hakkınızı helal edin. direk eşimden bahsetmek istiyorum. özünde gerçekten sayılır sevilir bir insan. herkes çok seviyor. benim ailemde dahil... bugün bayramlık için kizima elbise almaya çıktık. allah razı olsun fazla fazla alır. cay ısmarlar pasta vs.vs. buraya kadar çok güzel.. ama buraya kadar değil işte malesef... yol boyunca söylenir... aldığınıza ziyan eder yani . harcanan parayı yemin ederim abartmadan söylüyorum 1 hafta söyler. Tamam para kazanmak zor bende senelerce çalıştım . ama kendime çöp dahi almadım. sadece bakar geçerim. nerde ucuz varsa onu bulmaya çalışırım. lâkin bu huyundan vaz getiremedim. Tamam alıyorsun allah bin kat daha versin ama neden dilinle batırıyorsun dimi ama... ha birde şu huyu var. en nefret ettiğim. arkadaşlar diyelim evde tartışma oldu. napıyor ne ediyor konuyu aileme getiriyor. kızım annemin ilk torunu. çok seviyor. hatta annem kredi kartının bile resmini atıyor ki marka yerlerden kızıma elbiseler alayim diye. öyle bir anneanne o. ama bir türlü eşime yaranamadı annem. evladı gibi seviyor eşimi ama eşim asla hak etmiyor... annem kızımla görüntülü konuşuyordu. sonra eşim başladı yüzünü asmaya laflar sokmaya !!!! bak bak nasil da konuşuyorlar diyor !!! bu sefer kızımla ilgilenmedi bize yüzünü astı bir sürü assalayici laf sokmaya çalıştı cevap vermeden kızımı alıp odaya geçtim. zaten babamdan nefret ederler ailecek. eşim daima geldiğim yeri hatırlatıyor. babanın evinde görmedin tabi vs.vs.vs.vs !!!! daha neleeeerr neleerrrr hayatımda kimseden böyle laflar duymadımmm. bayram annem geleyim kızım bir kac gün de bizde kal dedi telefonda. eşim duydu bir sürat bir laf sokmalar başladı... biktim artik tukendim yemin edermmm nolur bana akıl verin ders vereyim. bu arada eski konumdan bilirsiniz kv 'le oturuyorum. her gün onun yanında kötü konuşuyor . tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım. kv napiyor sadece bakmakla yetiniyor. nolur akıl verin bana. ve bu hep oluyor...

Annenizle ve size yapılana üzüldüm ve eşiniz kompleksli. Siz ailesi ile otururken anneniz mi kötü oluyor?
Anneniz ben olsaydım evinize cokerdim damadının burnunun dibinde yaşar ve sen nasıl damatsin derdim.

Nafaka amenna da yeter be kardeşim.

Konu sahibesi eşinize hicbi şey aldırmayın anneniz sağ olsun. Annenizin kartı ile evladımız ve sizin ihtiyaçlarınızı karsilayin.

Annenize gidin kendinize bakım yapın . Eşiniz konunuzdaki gibi sacmaladikca alın elinize telefonu,bulmacayı hiç enterese etmesin sizi.

Siz çok sabirlisiniz maşallah.
Yumuşak bulmuş sizi komplekslerini sizi bu iğrenç şekilde aşağılayarak gidermeye çalışıyor ama evliliginizi tüketiyor.

Boşanmak isterseniz kaydedin konunuzdaki konuşmalarını ve mesajlarını " hakaret şiddettir ve boşanma sebebidir "

Konunuzu guncelleyin inşallah hakkından gelirsiniz eşinizin. Başarılar.

Kaşığınla verip sapınla çıkaran cinsten..şu erkeklerin aslolan görevlerini bir halt ediyorlarmış gibi anlatmaktan vazgeçin önce..tabiki çocuguna bayramlık alacak karısına yemek yedirecek.ayrıca o seni aşagılıyorsa sende onu aşala..o bir söylerse sen bin söyle..kim ki o...

eşlerine zulmeden adamlar yaptıklarının hesabını nasıl ödeyecekler bimiyorum ya

Çok tepene çıkmış bu adam bi höt de belki anlar da vazgeçer olumsuz davranışlarından

herkese merhaba... nerden başlayayım, hangi sıkıntı mı anlatayım bilemiyorum.. yavaş yavaş yazayım, hakkınızı helal edin. direk eşimden bahsetmek istiyorum. özünde gerçekten sayılır sevilir bir insan. herkes çok seviyor. benim ailemde dahil... bugün bayramlık için kizima elbise almaya çıktık. allah razı olsun fazla fazla alır. cay ısmarlar pasta vs.vs. buraya kadar çok güzel.. ama buraya kadar değil işte malesef... yol boyunca söylenir... aldığınıza ziyan eder yani . harcanan parayı yemin ederim abartmadan söylüyorum 1 hafta söyler. Tamam para kazanmak zor bende senelerce çalıştım . ama kendime çöp dahi almadım. sadece bakar geçerim. nerde ucuz varsa onu bulmaya çalışırım. lâkin bu huyundan vaz getiremedim. Tamam alıyorsun allah bin kat daha versin ama neden dilinle batırıyorsun dimi ama... ha birde şu huyu var. en nefret ettiğim. arkadaşlar diyelim evde tartışma oldu. napıyor ne ediyor konuyu aileme getiriyor. kızım annemin ilk torunu. çok seviyor. hatta annem kredi kartının bile resmini atıyor ki marka yerlerden kızıma elbiseler alayim diye. öyle bir anneanne o. ama bir türlü eşime yaranamadı annem. evladı gibi seviyor eşimi ama eşim asla hak etmiyor... annem kızımla görüntülü konuşuyordu. sonra eşim başladı yüzünü asmaya laflar sokmaya !!!! bak bak nasil da konuşuyorlar diyor !!! bu sefer kızımla ilgilenmedi bize yüzünü astı bir sürü assalayici laf sokmaya çalıştı cevap vermeden kızımı alıp odaya geçtim. zaten babamdan nefret ederler ailecek. eşim daima geldiğim yeri hatırlatıyor. babanın evinde görmedin tabi vs.vs.vs.vs !!!! daha neleeeerr neleerrrr hayatımda kimseden böyle laflar duymadımmm. bayram annem geleyim kızım bir kac gün de bizde kal dedi telefonda. eşim duydu bir sürat bir laf sokmalar başladı... biktim artik tukendim yemin edermmm nolur bana akıl verin ders vereyim. bu arada eski konumdan bilirsiniz kv 'le oturuyorum. her gün onun yanında kötü konuşuyor . tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım. kv napiyor sadece bakmakla yetiniyor. nolur akıl verin bana. ve bu hep oluyor...
Özünde herkes melek zaten. Bu nemrut herifler neresinde kötü anlayamadık.

Back