- 14 Ağustos 2018
- 563
- 273
- 18
- 29
herkese merhaba... nerden başlayayım, hangi sıkıntı mı anlatayım bilemiyorum.. yavaş yavaş yazayım, hakkınızı helal edin. direk eşimden bahsetmek istiyorum. özünde gerçekten sayılır sevilir bir insan. herkes çok seviyor. benim ailemde dahil... bugün bayramlık için kizima elbise almaya çıktık. allah razı olsun fazla fazla alır. cay ısmarlar pasta vs.vs. buraya kadar çok güzel.. ama buraya kadar değil işte malesef... yol boyunca söylenir... aldığınıza ziyan eder yani . harcanan parayı yemin ederim abartmadan söylüyorum 1 hafta söyler. Tamam para kazanmak zor bende senelerce çalıştım . ama kendime çöp dahi almadım. sadece bakar geçerim. nerde ucuz varsa onu bulmaya çalışırım. lâkin bu huyundan vaz getiremedim. Tamam alıyorsun allah bin kat daha versin ama neden dilinle batırıyorsun dimi ama... ha birde şu huyu var. en nefret ettiğim. arkadaşlar diyelim evde tartışma oldu. napıyor ne ediyor konuyu aileme getiriyor. kızım annemin ilk torunu. çok seviyor. hatta annem kredi kartının bile resmini atıyor ki marka yerlerden kızıma elbiseler alayim diye. öyle bir anneanne o. ama bir türlü eşime yaranamadı annem. evladı gibi seviyor eşimi ama eşim asla hak etmiyor... annem kızımla görüntülü konuşuyordu. sonra eşim başladı yüzünü asmaya laflar sokmaya !!!! bak bak nasil da konuşuyorlar diyor !!! bu sefer kızımla ilgilenmedi bize yüzünü astı bir sürü assalayici laf sokmaya çalıştı cevap vermeden kızımı alıp odaya geçtim. zaten babamdan nefret ederler ailecek. eşim daima geldiğim yeri hatırlatıyor. babanın evinde görmedin tabi vs.vs.vs.vs !!!! daha neleeeerr neleerrrr hayatımda kimseden böyle laflar duymadımmm. bayram annem geleyim kızım bir kac gün de bizde kal dedi telefonda. eşim duydu bir sürat bir laf sokmalar başladı... biktim artik tukendim yemin edermmm nolur bana akıl verin ders vereyim. bu arada eski konumdan bilirsiniz kv 'le oturuyorum. her gün onun yanında kötü konuşuyor . tv de kadın görsün hemen benimle kıyaslama yapıyor assalıyor. boyke karim olsun borcum olsun vs. !!! kaç kere gizli gizli ağladım. kv napiyor sadece bakmakla yetiniyor. nolur akıl verin bana. ve bu hep oluyor...